-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Rajče píše:Asi to většina z vás zná, ale přeci jenom....

http://wow.herniweb.cz/pic/news/sloh.jpg
Ne, nezná :lol: :lol:
Tak to je teda dílo, chyb tam má jak maku, ale...řekl bych, že raid je použitelné i v češtině, stejně jako wipenout. :roll: Není to původem česky, ale je to odborny :mrgreen:
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

to ze je to anglicky neznamena ze je to odbornej termin
just me
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

:sleepy: Jistě že ne, ale jak jinak bys to chtěl napsat? Když bys místo raid napsal nájezd, nálet tak by to zas žádný wowkař nepochopil.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jezisi kriste, to psal asi dobrej vypatlanec, 1E to vypada na prvak hm psat takhle v 15 nebo 16... chlapec to v hlave moc v poradku nema. Nahodou najezd do kobky sme pouzivali. Dalo by se to popsat krasne cesky a vznikl by z toho i zajimavej pribeh.
Sice by to zadnej wowkar nepochopil(to ste cviceny opice?) - staci aby pouzil znama jmena a hned se kazdej dovtipi o co asi tak slo
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Nechte toho. Tohle neni pravdea, že ne?
Málem jsem spadnul ze židle, když jsem to čet:-D
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Docela se tesim na patch 3.3. Hlavne jsem zvedavej na ty nove 5man instance. To by mohlo byt zajimave. Kez by se vratil BC standart, kde se v HC muselo sheepovat/sapovat/pastovat aby to tank ustal. S vybavenim co se ted kupuje za badge jsou HCcka fakt trapny.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Podle mě to ve výsledku dopadne jako s ToC5, na PTR to bylo celkem těžké, zatímco na live je to k smíchu i v ilvl200 gearu. Každopádně ten 5man je na PTR, kdyžtak pojďte na Brill:).
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Jo mohlo by to bejt trosku tezsi :) Ale zase vyvazeny, ne jak treba Shadow Lab. HC pred nerfem :) kdy se dostat pres ty demony ktery obcas onehitovali tanky byl docela problem :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Cusa, mate nekdo podobne problemy s padanim wowka?

Najednou zamrzne obraz a dostanu DC a hned se da zase lognout zpet.
Pred padem ping v poradku. Proste najednou obraz zamrzne asi na 3sekundy a disconnect.
Vzdy je to stejny. Deje se to v Toch5, TOC10/25, Onyx, UL10/25
Co se tyce datove narocnosti tak tok kolem 10kb/s mi neprijde nejak sileny

Internet spojeni nehapruje, to jsem testnul monitoringem a ani z vt me to neodpoji.
Zkusil jsem addony omezit na minimum
Mam jen treba bartender, omen, recount, deadly boss mod, healbot, decursive.

Altas,qhelper i titan panel jsem vypl a vsechny ostatni addony.
Jedu tedy na minimu. Ping je v pohode.
Stane se mi to treba 2-3x za vecer a pak treba tyden dc nedostanu.

WTF adresar jsem cistil a vsechny mozny opravy instalace mam uz take za sebou, ale to ani neni to, cim to pada.

Vetsinou se to stava v Dungeonech/raidech a nezalezi na tom jestli je prave bitka a nebo se nic nedeje.
Proste vzdy v raidu/dungeonu, snad nikdy pokud jsem jen tak v prirode(ze by nejaky vliv melo treba vytizeni serveru ze ten a ten raid drti zrovna v tu dobu hodne lidi?)

Je moznost testovat pingem treba nejakou vzdalenejsi adresu a zjistit pricinu?
Je je to treba nekde na trase u tellie?
Nebo zkusit jet uplne bez addonu? I kdyz to si nedokazu predstavit.

Vim ze nejsem sam komu to takto pada...

Tak pokud nekomu pomohlo nejake reseni tak sem s tim :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Mám podobný problém ,který se objevuje 1-2x za den někdy vůbec.Vždy zamrzne obraz a nic nejde dělat kromě spuštění správce úloh a vypnutí procesu wow.exe když pak znova spustím hru tak všechno jede normálně.Děje se to klidně i v prázdné lokaci při expení.

Internetem to není na druhém pc s win xp to jede normálně.Na tom co se to stáva je Win7 home premium 64b.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak to je asi ale neco jineho. Me to proste odpojuje. To zamrznuti na chvili je identicke s tim kratkym zamrznutim jako kdyz jdes ve meste log off.
neni to hrou ze by nejak zamrzavala a musel bych nasilne stopovat nejaky procesy.
Je to proste konektivitou na blizz servery a nebo nejakym addonem ale to uz nevim kterym.

Po vykopnuti se hned se ale da zase lognout zpet.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Tomco
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomco »

MYTH píše:Na tom co se to stáva je Win7 home premium 64b.
Widlami to urcite nebude, kedze ja mam tiez W7 64bit, ale Ultimate.... pokial nie je problem na strane Blizzardu, tak vsetko bezi jak hodinky.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Tak dnes se to za cely den nestalo a hra fungovala tak jak ma a to jsem hral asi 8hod.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Butch píše:Cusa, mate nekdo podobne problemy s padanim wowka?
...
tohle mi kdysi delalo taky a bylo to pretizenim serveru meho poskytovatele (UPC), padalo me to, kdyz v raidu zacal boj nebo treba ve meste, nejvtipnejsi bylo, ze kdyz jsem zkousel ping a tracert tak vsechno vypadalo bez problemu, ale pak jsem zkusil ping s delkou 1024 bajtu a tam ty vypadky uz byly videt
takze az budes mit zas ty pady tak zkus poradne otestovat spojeni a kdyz bude neco podezreleho tak se obrat na poskytovatele
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Diky za tip s tim delsim pingem.
U me ani nezalezi na tom jestli se v dungu neco deje nebo ne.
Tzn padne to treba i mimo fight kdyz se v dungu nic nedeje.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Mi to kdysi dělalo něco podobnyho, bylo to v raidu a ať už se bojovalo nebo stálo. Nikdy jsem nepřišel na to co to bylo, ale řekl bych, že net, protože jsem na tom měl tehdy drastický FUP.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

PzKpfw VI Tiger píše:Mi to kdysi dělalo něco podobnyho, bylo to v raidu a ať už se bojovalo nebo stálo. Nikdy jsem nepřišel na to co to bylo, ale řekl bych, že net, protože jsem na tom měl tehdy drastický FUP.
No je zajimave ale ze nic jineho nepadne, ani vt, ani ping ktery se testuje kazdou sekundu na nejakou stranku. Nepouzivam ten program na ping porad, jen ted kdyz jsem chtel testnout jestli pada pripojeni nebo wowko samotne a zjistil jsem ze pripojeni alespon jak se zda facha ok. Leda ze by bylo wowko vice nachylne nez treba vtcko, ale vzhledem k tomu ze stabilne nekdy udrzi bez DCcka i pingy kolem sekundy tak si myslim ze wowko zase az tak nachylne neni. Spis si myslim ze je to nekde na ceste mezi providerem a telii.
Matias
Začátečník
Začátečník

patch

Příspěvek od Matias »

Já teď nehraju ale chtěl jsem se zeptat jestli už se jede na novém patchi? asi před 10 dny se mi dotáhnul patch kterej měl 475mega (myslim).
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Zatim ne ,ale mělo by se přejít v 2-3 týdnech.
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

zatim to tahalo jen data k tomu patchi patch vyjde pozdeji
just me
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“