Ne, nezná
Tak to je teda dílo, chyb tam má jak maku, ale...řekl bych, že raid je použitelné i v češtině, stejně jako wipenout. Není to původem česky, ale je to odborny
Moderátor: Baneshee
Ne, nezná
Nechte toho. Tohle neni pravdea, že ne?
Widlami to urcite nebude, kedze ja mam tiez W7 64bit, ale Ultimate.... pokial nie je problem na strane Blizzardu, tak vsetko bezi jak hodinky.MYTH píše:Na tom co se to stáva je Win7 home premium 64b.
tohle mi kdysi delalo taky a bylo to pretizenim serveru meho poskytovatele (UPC), padalo me to, kdyz v raidu zacal boj nebo treba ve meste, nejvtipnejsi bylo, ze kdyz jsem zkousel ping a tracert tak vsechno vypadalo bez problemu, ale pak jsem zkusil ping s delkou 1024 bajtu a tam ty vypadky uz byly videtButch píše:Cusa, mate nekdo podobne problemy s padanim wowka?
...
No je zajimave ale ze nic jineho nepadne, ani vt, ani ping ktery se testuje kazdou sekundu na nejakou stranku. Nepouzivam ten program na ping porad, jen ted kdyz jsem chtel testnout jestli pada pripojeni nebo wowko samotne a zjistil jsem ze pripojeni alespon jak se zda facha ok. Leda ze by bylo wowko vice nachylne nez treba vtcko, ale vzhledem k tomu ze stabilne nekdy udrzi bez DCcka i pingy kolem sekundy tak si myslim ze wowko zase az tak nachylne neni. Spis si myslim ze je to nekde na ceste mezi providerem a telii.PzKpfw VI Tiger píše:Mi to kdysi dělalo něco podobnyho, bylo to v raidu a ať už se bojovalo nebo stálo. Nikdy jsem nepřišel na to co to bylo, ale řekl bych, že net, protože jsem na tom měl tehdy drastický FUP.