-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Wiruz »

no zatim se mi natahlo 788MB, to vypada ze ta IceCrown Citadela bude asi dost velka :-)
Uz aby to tu bylo, TOC uz je docela nuda....
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Patch prijde dnes :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No jo...to zas budou lagy dneska :roll:

Hláška "Additional instances cannot be launched" už se prej nemůže objevit, tak jsem na to zvědavej :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Rajče píše:
Hláška "Additional instances cannot be launched" už se prej nemůže objevit, tak jsem na to zvědavej :)
Hned poprvé, když jsme tam s guildou lezli, nám tahle věta řádně spamovala chat :)

Nové 5kové instance docela pěkné. Ta úplně první docela nuda, ale ty ostatní celkem super :) Hlavně se mi líbilo jak tam venku sněží ^^.

V IC25 jsme sundali jen prvního bosse, na víc jsme neměli čas, ale poměrně jednoduchej fight. Ale boss hezký skin :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Ty nové instance mají pěkný design, zase něco trochu jiného. Bossové v IC10 zatím nic moc, první šel asi na 3.pokus, na druhém jsme dali pár pokusů a šli spát, chce to promyslet taktiku na addy. Zatím nejvíc mě pobavilo poměrně nečekané probuzení addů těsně před Marrowgarem a následný náběh pomocníků z předsálí, chvilku tam byla celkem tlačenice :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Vodnik píše: chce to promyslet taktiku na addy. Zatím nejvíc mě pobavilo poměrně nečekané probuzení addů těsně před Marrowgarem a následný náběh pomocníků z předsálí, chvilku tam byla celkem tlačenice :-)
Do Cult Fanaticů musí jít Casteři a do ostatních normální fyzický dmg. Ten velký zombie co se spawne občas, tak toho je třeba zergnout. Je to lehké, ale chce to mít dobré dps a žádnou demenci :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ve ct jsme dali ICC25 prvniho a druhy nesel, nebylo dpsko.

V sobotu jsme udelali spontalni ICC10 prevazne alt run nekdy pozde vecer. Dali v ICC10 prvni tri bossiky ale ctvrty nejak nesel. Hlavne uz bylo 2:00 rano a nejak uz jsme u toho spali :)

Co se tyce taktiky na druheho, zkouseli jsme dat dve dpska na bosse a zbytek se rozdelil melecka na castery a casteri na melecka ale nestihali jsme do enrage. 10 minut enrage vysla akorat na to kdyz boss mel dole manu a melo se mu zacit ubirat hpcka.

Tak nas asi po trech wipech napadlo to trochu zmenit, vsichni sli do bosse nez se spawnuli addi, pak vsichni sli do addu a tim byli addi rychle dole a byl cas na to aby zase vsichni mohli jit do bossika.
Ze zacatku se to nezdalo ale timto zpusobem bossik lehl na prvni pokus a zbyvaly skoro 2 minuty do enrage.

Druha faze uz je easy, staci aby si tanci prebirali bossika.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Butch píše: Druha faze uz je easy, staci aby si tanci prebirali bossika.
No a hlavně kickovat Frost bolty :)

Nám se osvědčilo tohle: Většina jede dmg do bosse, tanci si natáhnout doprostřed místnosti Cult Fanaticy a ty rychle spráskají rangedka a ty druhé Cult Adbleble :) sundaj meleečka, pak zas všichni do bosse, než se spawnou addi a pohodička. Možná snad víc než 3 minuty do enrage, když se šlo do druhé fáze :)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

ICC10 máme vyčištěno, Gunship je fraška, poslední dá trochu zabrat hlavně když se s ním začíná bez znalosti taktiky :-) Ale celkově farma, jak UD HM, tak TOGC je daleko těžší, už to zcela běžně dávaj pugy i na 25
vss Vodnik DrC+ (kp)
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

taky je to normal .. zajimavy to zacne byt az na HC
just me
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak taky je těch bossů zatím 4/12.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak problemy s random DC porad pretrvavaji a nejen u me.
99% jich je kdyz jsem v nejakym dungu/raidu a obcas i mimo dung.
Zvyseny vyskyt pocituju po patchi. Predtim treba 3x tydne a ted treba 4x za vecer.

Neni mozny ze to muze zpusobovat treba Bartender?
Ono moc si bez nej nedovedu predstavit hrat, ale asi zkusim nejakou alternativu.
Je to asi jedinny addon co jsem nevypinal, kdyz jsem zkousel hrat bez addonu, ale presto to padalo.

Na castejsi dc si stezuji i dalsi lidi z guildy, nepada to ted takhle moc pouze me. Internetove spojeni zda se ze jede bez problemu.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak zkus ten addon, mi nic nepadá. Jinak napsat na Blizz.
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

bartender mam a nepada mi nic
just me
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

tst píše:taky je to normal .. zajimavy to zacne byt az na HC
Což mě štve, čekal jsem nádhernej wipefest typu Ulduar, kde jsme na Ignisovi dali 38 pokusů než padnul (druhý den ho nerfli). Takhle je to zase farma typu Naxx a TC, njn Blizzard to tlačí směrem kde se každá lama podívá na celej content, jediná čestná výjimka je Algalon. Nevím jak v jiných guildách, ale u nás na HC absolutně chybí motivace, není to nic nového (akorát pár abilit navíc), čili ochota prowipovat večer je nulová
vss Vodnik DrC+ (kp)
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

jo blizz to tlaci prave smerem ze do normalu se podiva kazdej a pravej progress se odehraje na HC .. ale s tim ze vsechny lepsi gildy budou mit uz natrenovano z PTR tak se tomu neda rikat progress.

imho se bude dyl cekat jen na zabiti hc arthase nebo max poslednich 3 bossu
just me
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jeste ze sem to nejlepsi zazil v cistym wow :) takovej first kill nefa nebo twinu... pak uz se to jen opakovalo :). Nejak nedam dopustit na ty 40 ppl instance, krasna atmosfera, kvanta leecheru :) a kdo mel epiky bylo videt ze umi hrat, ikdyz...proleechovat slo vse
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

Omlouvám se že vám přeruším vaší konverzaci, ale najde se tu někdo z Al'Akir? :lol: :lol: Třeba s českou guildou? :) Rozhodl jsem se si tam udělat tam PvP Rogunu :D
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Zdravím, mám problém ohledně WOWka. Lognu se do hry, chvíli normálně hraju ale po chvíli(cca půl hodina) mě hra "zamrzne" .. nemůžu castit, nemůžu psát do chatu ale vidím jak ostatní hráčí normálně hrají. Po chvíli dostanu Disconnected

Je možné, že je to novým routerem Dlink DI-524? Když totiž síťový kabel napojím na předešlý O2 modem, hra jede normálně... :(

Díky za rady :)
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

Pokud vidíš co dělají ostatní hráči tak to internetem být imho nemůže. Neni to tim že ten Dlink si po chvilce uvědomí že ses někam připojil a prostě se tě snaží vyhodit? :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“