-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: -=World of Warcraft=-
Odkud je to ui?To chci taky
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- Vodny
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Sem právě doufal, že mi to tu někdo řekne. Nejvíc se to podobá pitbulu ale má to jinačí skinHEAD píše:Odkud je to ui?To chci taky
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jinak k tomu GS.Muj ele shaman http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... cn=Elehoof ma 4800Gs a nemam problem dat v hc pro 5 lidi na bossovi 6k DPS.Na raidu full buff bych mozna dal i 7k.
Celkem nechapu na tradu hlasky tipu LF toc10 min gs 5000!!!.Jako me tam stejne uz nic nepada a oni chtej minimalne 5k?Demence.
Celkem nechapu na tradu hlasky tipu LF toc10 min gs 5000!!!.Jako me tam stejne uz nic nepada a oni chtej minimalne 5k?Demence.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Jj, je to demence vyhledávat takhle lidi do raidu. Lidi co maj zkušenosti a jsou schopní ale bez gearu mají smůlu. Btw. pokud jste to neudělali tak skupte Frost orby co jsou levný, půjdou s cenami nahoru.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- keistown
- Žlutá karta
-
uz je pozde, staly 5g a kdyz na mmo napsali ze bude ten vendor tak stoji 20+
- Majzl
- Nováček
no vypada to jako část Spartan UI (http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... an-ui.aspx) ale ta mapa uprostřed může být i nějaký minimap addon např. Sexymap http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... xymap.aspx ,případně jinýVodny píše:Neví někdo jak se jmenuje addon, který je ve spodní části obrázku?(mapa uprostřed a tlačítka kolem)
http://media.curse.com/Curse.Projects.P ... 233156.jpg
a co se týče GS tak to je opravdu pro lamky a musím se vždycky smaát jak lidi skládaní svuj gear podle GS bodu jako např. retri pala s tankovacíma trinketama atd.
CPU: AMD Athlon II X4 630(Arctic Cooling Freezer 64 Pro) MB: Asus M2N-E RAM: 4x KINGSTON 1024MB/667MHz DDR2 CL5 HDD: Seagate 250GB, SATAII NCQ,7200RPM,16MB cache GK: Gainward GeForce BLISS 8800GT ZVUK: Creative Sound Blaster Audigy 2ZS REPRO: Creative SBS 580 CASE: GMC H60 ZDROJ: Arctic-cooling Fusion 550R
- tst
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ono samozrejme GS o skillu nerekne nic ale je to jedinej viditelnej parametr to jestli ma nebo nema skill se pozna az v raidu
proto vetsinou chteji GS 5k+ protoze to clovek uz musel v nejakem raidu byt
butch: valithria je easy, princove sou stejne jednoduchy jako lod .. proste vysmech
queen je po pocatecnim zorientovani taky jednoducha jen je potreba mit dostatecny dps
profesor je z tech bossu nejtezsi pak az arthas
proto vetsinou chteji GS 5k+ protoze to clovek uz musel v nejakem raidu byt
butch: valithria je easy, princove sou stejne jednoduchy jako lod .. proste vysmech
queen je po pocatecnim zorientovani taky jednoducha jen je potreba mit dostatecny dps
profesor je z tech bossu nejtezsi pak az arthas
just me
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem nasel podobny UI
Jen by me zajimalo jakej addon sou ty portrety v parte v tomhle ui http://media.curse.com/Curse.Projects.P ... 233156.jpg
Nevite nekdo?
Jen by me zajimalo jakej addon sou ty portrety v parte v tomhle ui http://media.curse.com/Curse.Projects.P ... 233156.jpg
Nevite nekdo?
- tst
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
tak blood queena na 25 dole par pokusu na sindragose vypadalo taky docela slibne, ze nebude tak tezka a pak mesic wipovat na arthasovi
just me
- Butch
- Středně pokročilý
Prince farmime, tam problem neni. Vcera jsme byli u te upirky a celkem kazdej pokus lepsi. Nejvetsi problem dela lidem se nejak rozmisit po fearutst píše:.. princove sou stejne jednoduchy jako lod .. proste vysmech...
JJ to je nesmysl, protoze GS 5000 uz je gear slozeny z 232/245 itemu minimalne....HEAD píše:...
Asi RL to chce mit rychle z krku a neco tam potrebuje jinak nevidim duvod tam s pugem chodit a podporovat nejaky cizaky
Mno ten shamy je tvuj main nebo alt? kolega CL shamiku prave k nam jednoho sikovneho resto hleda.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Vodnik
- Začátečník
-
Tak plno lidí chodí pořád TC pro jeden konkrétní item, já třeba TC25 pro caster trinket, i když mám gear ilvl 250+. A když stavím raid tak GS pod 5000 taky nevidím rád, vždyť to se nafarmí za týden v HC pětkách
vss Vodnik DrC+ (kp)
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel nejsem resto.Healuju tak maximalne Hc s ele gearem .Butch píše: Mno ten shamy je tvuj main nebo alt? kolega CL shamiku prave k nam jednoho sikovneho resto hleda.
- Rajče
- Mírně pokročilý
Jj ta mánie s GS je vtipná
Dřív RL, když skládal pug, tak inspectoval, pak nastoupilo armory, teď Tě ohodnotí na základě addonu - no co prostě pokrok..mě je to fuk, páč pugy nechodim (nebo maximálně na wekly raid quest).
jinak chci se zeptat lidí mimo Drakthul: stává se u vás, že když RL skládá pugový raid, tak si nárokuje takzvaný FL (free loot)? Pokud bystem nevěděli, o co jde, tak zjednodušený příklad na modelové situaci:
"Trade channel: LFM 1 melee DPS na ICC25, FL na Deatbringers will" znamená, že (krom toho, že shání jedno meleečko ofc) jakožto RL si vyhrazuje právo na loot trinketu ze Saurfanga, pokud padne a to bez rollu a jakýchkoliv debat....
Je to tohle u vás, na jiných serverech, taky běžné? Stává se to vůbec?
Dřív RL, když skládal pug, tak inspectoval, pak nastoupilo armory, teď Tě ohodnotí na základě addonu - no co prostě pokrok..mě je to fuk, páč pugy nechodim (nebo maximálně na wekly raid quest).
jinak chci se zeptat lidí mimo Drakthul: stává se u vás, že když RL skládá pugový raid, tak si nárokuje takzvaný FL (free loot)? Pokud bystem nevěděli, o co jde, tak zjednodušený příklad na modelové situaci:
"Trade channel: LFM 1 melee DPS na ICC25, FL na Deatbringers will" znamená, že (krom toho, že shání jedno meleečko ofc) jakožto RL si vyhrazuje právo na loot trinketu ze Saurfanga, pokud padne a to bez rollu a jakýchkoliv debat....
Je to tohle u vás, na jiných serverech, taky běžné? Stává se to vůbec?
- Spetsnaz
- Začátečník
Vy všichni hrajete na oficiálním serveru? Jaký to má výhody oproti FREE?
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Je to úplně něco jiného než free.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Spetsnaz
- Začátečník
Mohl bys to upřesnit?
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
slabá ekonomika vlivem malého počtu hráčů, málo hráčů, patche přicházejí dost opozdile, servery jsou často down, případně ještě s rollbackem, spousta questů nepracuje tak jak má, bossové v dungeonech mají kolikrát i jiné spelly, jiný dmg, atd.
otázka je proč hrát na free? mi ještě řekni že nemáš peníze, vzhledem k posílené koruně je to celkem za pakatel, jeden týden nejít do hospody a máš na hraní na měsíc...
otázka je proč hrát na free? mi ještě řekni že nemáš peníze, vzhledem k posílené koruně je to celkem za pakatel, jeden týden nejít do hospody a máš na hraní na měsíc...
- Spetsnaz
- Začátečník
No já hraju na free kvůli tomu že tam jsou jen CZ/Sk hráči.. a to že servery padají je pravda a dost často.... Na kolik to vychází měsíčně?
- Suke001
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na měsíc to vychází cca 300 Kč, a Drakthul je přece skoro "český server" 99% cz/sk.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý
Já jsem se teď nechal ukecat na free (mystiq, který je asi "nejlepší"), protože čekám na cataclysm a nemám na ofiku momentálně co dělat a můžu s klidem říct, že je to otřes takový, jako to byl před více než 2ma lety, jak jsem s wowkem začínal. Pokud pominu malý počet hráčů, buglé q, některé skilly a určitě i raid bosse, kteří necástí jak mají atd (lidi na free mi řeknou, že cástí, ale neviděli to na ofiku, tak neví o čem mluví) a taky to, že wotlk na free prakticky není, protože to je totál zabugovaný, takže se hraje staré tbc.... Co je ale něco neskutečného je totální absence line of sight. Takže vlezete to dungu a mobové na vás nabíhají přes zdi. Můžete je pullovat přes zdi, přes baráky, někteří jsou přímo ve zdech, takže jsem si myslel, že ti mobové na q tam vůbec nejsou, než mě napadlo zkusit tab a ejhle mobové v kopcích a ve zdi. Po týdnu jsem to vzdal a čekám na 3.9 patch na ofiku
2 Spetsnaz: zkus si trial na ofiku, kterej je zadarmo, zajdi na drakthul, kde je to jak píše suke 99% cz/sk a to 1% jsou lidi, kteří tam nechali chary a nehrajou je. Mluví se tam česky/slovensky všude. Původní wowko s mesícem hraní se dá na g2play teď koupit za 200kč a game karta na 60dní za 530, takže něco kolem 260/měsíc... Sice jsem tam ještě nic nekupoval, ale plánuju tam ty game karty kupovat... Za vyzkoušení nic nedáš a jakmile zkusíš ofik, tak okamžitěě uvidíš ten rozdíl. Free bylo dobré na vyzkoušení v době tbc, teď je to jen nepovedené demo...
2 Spetsnaz: zkus si trial na ofiku, kterej je zadarmo, zajdi na drakthul, kde je to jak píše suke 99% cz/sk a to 1% jsou lidi, kteří tam nechali chary a nehrajou je. Mluví se tam česky/slovensky všude. Původní wowko s mesícem hraní se dá na g2play teď koupit za 200kč a game karta na 60dní za 530, takže něco kolem 260/měsíc... Sice jsem tam ještě nic nekupoval, ale plánuju tam ty game karty kupovat... Za vyzkoušení nic nedáš a jakmile zkusíš ofik, tak okamžitěě uvidíš ten rozdíl. Free bylo dobré na vyzkoušení v době tbc, teď je to jen nepovedené demo...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.