-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Vodny »

filletzz píše:No co tak čtu.. dost lidí z highend guild vyhrožuje, že pokud se něco nezmění tak skončí.. uvidíme jestli to s blizzardem trochu hne, ale dost o tom pochybuju :-/
Heh co by to s nima hnulo? Je lepším mít více platících lamek než méně dobrých hráčů
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
tst
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tst »

jo jo je to obycejnej gold mine :)
just me
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no na jednu stranu je mi to zlehcovani vadi taky, ale na druhou je to i dobre. V doby TBC jsem byl v progress guilde a aby clovek dal Lady Vash tak uz to musela bejt dobre sehrana guilda. V dnesni dobe se da jit raid i s pugem a diky tomu ze cele ICC je pouze o tom se hejbat tak se to da. Je fakt ze se to zasekne na tom ze lidi nejsou schopni ze sveho gearu/charu dostat maximum protoze to dost neznaj, ale i tak to nevadi...

Kazdopadne na Catalysm si pockam, zatim to je nastrel...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Lady Vash podle me tezka moc nebyla davali sme to s worldem uplne bez problemu. U me byl tezkej az Black temple a trosku i HYjal hlavne posledni 3 bossove (pak samozrejme SP, ale na 40raidy v puvodnim WoW to nema ani zdaleka). Jinak souhlasim ze nejlepsi bylo puvodni WoW kde nez mel nekdo aspon pulku veci epickej trvalo to dobry 2 mesice. Ted to clovek udela za tyden. Tj kdo byl full epick byl povazovan za opravdu kinga. Defakto kvuli tomu ze prisel na opfiko prvni datadisk diky tomu sem si dal tehda asi 2 letou pauzu a ted hraju pro fun na freecku kde prece jenom to tak lehky neni protoze rada bossu je vice mene trosku bugnutejch a obtiznost je tam vetsi a aspon naka vyzva :). Ono kdyz u grobuluse nevidis na zemi ty jeho sracky apod tak to zas takova prdel neni a opravdu musej vsichni delat to co maj jinak vipe.
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Trochu odbočim od hry. Určitě tu je někdo kdo přečetl alespoň pár knih ze světa Warcraftu.
Jde mi o to, že bych taky něco počet ale nevim s kterou bych měl začít.

Knihy co jsem našel:

1) Vládce klanů, Christie Golden - TIP
2) Den Draka, Richard A. Knaak
3) World of Warcraft: Zrod Hordy - Novinka
4) Poslední strážce
5) Kruh nenávisti, Keith R. A. DeCandido
6) Trilogie
- Válka prastarých 1 - Studna věčnosti
- Válka prastarých 2 - Duše démona
- Válka prastarých 3 - Rozdělení

Zdroj : http://www.mmoshop.cz/mmorpg-knihy-a-te ... e-warcraft

Jdou tyto knihy seřadit postupně dle příběhu? nebo je to jedno s čím začít.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Vodny: no s tím ti sice neporadím, ale taky jsem přemýšlel, že bych něco přečetl, ale nakonec jsem se musel udržet, protože pak bych ty boss fighty a celej wow strašně prožíval :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Vodny píše:Trochu odbočim od hry. Určitě tu je někdo kdo přečetl alespoň pár knih ze světa Warcraftu.
Jde mi o to, že bych taky něco počet ale nevim s kterou bych měl začít.

Knihy co jsem našel:

1) Vládce klanů, Christie Golden - TIP
2) Den Draka, Richard A. Knaak
3) World of Warcraft: Zrod Hordy - Novinka
4) Poslední strážce
5) Kruh nenávisti, Keith R. A. DeCandido
6) Trilogie
- Válka prastarých 1 - Studna věčnosti
- Válka prastarých 2 - Duše démona
- Válka prastarých 3 - Rozdělení

Zdroj : http://www.mmoshop.cz/mmorpg-knihy-a-te ... e-warcraft

Jdou tyto knihy seřadit postupně dle příběhu? nebo je to jedno s čím začít.
nedavno jsem jsem cetl 4) Poslední strážce, je to trochu o Medivhovi (to je ten co otevrel orkum portal do azerothu) a melo to uzavreny dej, takze na tom poradi asi moc nezalezi, ale tohle "dilo" ti s cistym svedomim nemuzu doporucit, kdyby to nemelo wow licenci tak to ani nedoctu, takova to byla sracka, jestli i ostatni knizky dosahuji stejnych kvalit tak to si teda opravdu uzijes :-)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nj chtelo by to WoW film primo do Blizzardu nebo nakej animovanej serial na zpusob tedka Hvezdnych valek, co tedka bezi v druhe serii. Bylo by to levne a rychle na vyrobu :)
Naposledy upravil(a) Stratos dne čtv 29. dub 2010, 13:18, celkem upraveno 1 x.
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Stratos píše:nj chtelo by to WoW film primo do Blizzardu nebo nakej animovanej serial na zpusob tedka Hvezdnych co tedka bezi v druhe serii. Bylo by to levne a rychle na vyrobu :)
hobbit ma byt dalsi rok v kinech, ne? :-D
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Někdo, kdo hrajete na ofiku... nehráli jste, nevíte nebo nemůžete poskytnout info o serverech Dragonmaw nebo Trolbane, jestli tam je nějaká česká guilda, atd. (zajímá mě hlavně Horda)
toma26
Nováček
Nováček

Příspěvek od toma26 »

Já myslím že nejsou!

Ja hráju na Al-Akir (horda taky), a tam je tři nebo čtiři
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hele stratosi na jakem hrajes freecku?Funguje tam nortrend?Kolik lidi tam hraje?
Premyslim, ze bych zase zacal hrat, ale na offik se mi nechce.Ten si zaplatim az zase s datadiskem az vyjde. :)

Jinak rekl bych, ze WOW je uz za zenitem.Uplne to posrali tema patchema.Treba ten automatickej LFG-dobrej napad, ale totalne to kazi hru.Clovek nepotrebuje hledat partu lidi a jen klikne a je v dungu s uplne cizima lidma.Dung projde za 5min a tim to konci a ty lidi uz nikdy neuvidi, protoze sou stejne z jinych serveru.Ja touhle starou cestou(ze se museli hledat lidi) si nasel strasne moc kamosu a pozdeji sme se treba dostali do stejny guildy a raidovali...
Vsichni kamosi se kteryma sem hral pred 2 lety uz nehrajou.Guildy rozpadle a neaktivni... :sad:
Vubec me to tam netahne, kdyz vim ,ze nikdo ze starych znamych nehraje.A WOW je hlavne o lidech.
Nenajdes si kamose, nenajdes si guildu a za 2 mesice znudene koncis..
Snad tohle zmeni cataclysm.
Chtelo by to asi smazat vsechny ucty a zacit hrat od cataclysmu hezky od zacatku.Vsichni maj jen 80LVL s 50k goldu.Nikde neni zadnej low LVL.LOW LVL lokace prazdny.Proste WOW umira a jina cesta jak z toho ven ani neni.Jeste na konci roku 2007, kdyz sem zacinal hrat na DT bylo treba v crossu a barens hodne zivo-vsude byli lidi a i v ostatnich low lvl lokacich to zilo.Dneska je to vsechno pusty, protoze sou vsichni v Dalaranu s 80lvl...
Dalsi moznost je vytvorit WOW2 na jinem enginu a samozrejme s novym svetem..
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Já hraju na free Twinstar realm Deimos, za hordu, populace byla okolo 2000 lidí, je to asi jeden z největších CZ/SK free serverů, raty jsou jako na offiku blizzlike 1x, je tam poslední patch 3.3.3a teď se nově server rozdělil na dva realmy Phobos PvE a Deimos PvP, Northrend funguje, většina questů taky, jak je to s dungy moc nevim, co jsem slyšel tak všechny uplně nejdou, ale většina jde, ale pvp sety tam jsou zatím jen hateful, deadly... furious, relentless a wrathful tak zatím nejsou.
Myslel jsem, že pujdu na offik, ale znamej hraje na DT a tam se mi moc nechce Aliance 20% - 80% Horda, to je pak takoví divný, zatím mě to chytlo tady na twinstaru.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

me prijde ze je to spis 5% a 95% :lol: :lol:
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Marně přemýšlím kdy jsem na DT naposled potkal alíka, ale letos to asi nebylo :-) K LFG systému - pro lvl 80 to šetří spoustu času, protože hledat denně hodinu partu na daily HC může málokdo a stejně to chodí čím dál míň lidí, protože už stejně nevědí co s frosty. A pro nižší levely je to super, protože se dá krásně levelovat třeba s healerem, který se jinak questy probíjí ztuha a navíc člověk získá základní návyky nutné pro raidy. A ne že na levelu 80 přijde do raidu někdo, kdo předtím byl celkem 2x v instanci :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Prej pro nizky LVL super.Me moc super nepride, ze v nakym low lvl dungu sem s neznamima noobama a za par minut se parta stejne rozpadne.
Podle me je WOW dneska nejhorsi od doby co vyslo.Nikdo koho znam ho uz davno nehraje.Vetsina skoncila kratce po 2 datadisku.A jestli se to nak radikalne nezmeni, tak to nebude za chvili hrat nikdo.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2HEAD: tak to nehraj a nestěžuj si :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

HEAD píše:Prej pro nizky LVL super.Me moc super nepride, ze v nakym low lvl dungu sem s neznamima noobama a za par minut se parta stejne rozpadne.
nejak nechapu na co si stezujes, driv jsi na low lvl hodinu hledal partu a stejne jsi skoncil s neznamima noobama, jejichz jedina vyhoda byla, ze se stebou bavili cesky, dnes je mas hned, pricemz kvalita noobu je stejna

zkratka lepsi 4 noobi hned nez 4 noobi az za hodinu :-)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

HEAD píše:Prej pro nizky LVL super.Me moc super nepride, ze v nakym low lvl dungu sem s neznamima noobama a za par minut se parta stejne rozpadne.
Podle me je WOW dneska nejhorsi od doby co vyslo.Nikdo koho znam ho uz davno nehraje.Vetsina skoncila kratce po 2 datadisku.A jestli se to nak radikalne nezmeni, tak to nebude za chvili hrat nikdo.
Hlavně snad to změní fakt, že tanci budou mít více hp, healy budou slabší a tak nebude bossovi stačit 1rána a jeden spell, který sejme tanka, pokud heal dostane třeba sekundový lag. Tohle je jedna se super změn, na které se nehorázně těším i když teda tanci se 100k+ hp budou trošku divní :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
nhkg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nhkg »

Osobně jsem přestal hrát těsně poté, co jsem začal raidovat na lvl 80, přestalo mě to bavit. Na tom, že 40 man raidy byly nejlepší jsem se shodnul se všema kámošema co to hráli, v BC se mi to líbilo jenom po Ilidana.

To Lurtz: Na Dragonmawu CZ gildy jsou, minimálně Neophron, je tam i pár lidí co znám ještě z Shadowmoonu.
Ve hrách mám nic Krišna, psáno: Krisna.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“