volkovski píše:Ako tak citam tento dred, tak mam taky dojem ze cela 8800 GT je zmetkova karta, chcel som ist do Asusu, ale ako citam tak vacsina je vadna A Leadtek je aky, resp ake su spolahlive 8800 GT s 512 RAM ?
tak to asi ctes nejak divne ... ja treba s tou kartou nemam zadnej problem a muj nazor je ten, ze je naprosto perfektni...
mozna se u ni vyskytuje vic vadnych kousku.. ale to me nezajima, kdyz ja mam ten dobrej .. navic.. dycky to jde vyreklamovat...
volkovski píše:Ako tak citam tento dred, tak mam taky dojem ze cela 8800 GT je zmetkova karta, chcel som ist do Asusu, ale ako citam tak vacsina je vadna A Leadtek je aky, resp ake su spolahlive 8800 GT s 512 RAM ?
Mam Leadtek (v podpisu) a zadnej problem....
Imho se nediv, ze kdyz ctes thread o problemech s 88gt, ze ti pripadaj vsechny 88gt vadny. Rozhodne ale vsechny karty na svete vadny nejsou
ano to lze ale je s tim s prominutim srani a uz se tu objevil jeden user co dostal i po reklamaci vadny kus . Proste nekdo vyrobu 8800GT pekne osidil jinak si nelze vysvetlit tolik problemů.
Dobré jsou Gainward, Zotac, Leadtek také není nejhorší.
hoj mam stejny problem jako vy, mam 8800 GT Gainward a dela mi to to same, ... ale nevim jestli to je grafikou..
nenapadlo vas ze vetsina lidi co tu pise ze ma ty problemy, ma RAMky A-DATA 2048 MB 800Mhz ... ? nemuze to bejt tim ze se proste neshodne? ja je mam taky a dela mi to dnes v noci zkusim MEMTEST A uvidim .. kdyztak muj problem tady
Taky mám problém s 8800gt mám verzi od Gigabyte tu s tím chladičem zalman. Zkoušel jsem různé ovladače a u některých se to stávalo méně a u některých častěji. Padá to u různých her a náhodně. Gears of war jede dobře, ale třeba v timeshift to už občas padne nebo při hraní lineage 2 jak pustím toho klienta vícekrát. Nevím jestli to mám jít reklamovat nebo jestli se to dá nějak vyřešit jinak. Pročetl jsem všech 17 stran tady o tom a na nic kloudného jsem nepřišel. Jo a bios karty je 62.92.1f.00.08
EDIT: Tak jsem nahodil ovladače 174.20 beta a už se mi to neseká tak, že musím restartovat pc ale jen zčerná obrazovka na par sekund a pak mi to napíše, že nějaký soubor byl obnoven po chybě. Poraďte jestli to jít raději reklamovat nebo věřit, že další ovladače už budou ok, dík
Mam po reinstalu systemu problem se starsima hrama. Nefunguje nic co se spousti pod Direct3D 7 nebo 8, jedou jen hry pod Direct3D 9. Kdyz dam diagnostiku DirectX a tam testy rozhraní Direct3D (takovy ty rotujici krychle), tak mam v DX7 i 8 testu jen cernou obrazovku, DX9 funguje. Zkousel jsem 3 verze DirectX 9.0c s ruznyma datama vydani, nahodil jsem i novejsi ovladace na grafiku (174.20), ale je to porad stejny. Netusi nekdo co s tim??
no ja nevim.. mne to ze zacatku obcas vytuhlo crysis, ale kdyz sem na to dal Accelero S1 a 120mm fan nad regulatory a lehce pretaktoval tak to padat prestalo
Takže nevím co sestalo, ale po namáčknutí (bez pasty) starého passivu z pentia cca 4x5x4 cm) tak v pohodě. Před pár dny jsme před grafiku nacpal i 12CM UV reaktivní větrák od Thermaltake za 160,- (předtím za 300 -.-) a teploty šly rapidně dolů u většiny komponent. Grafika jádro v klidu 40/60 (předtím 45/70), Chipset okolo 30 (předtím 42) CPU krásných 30/40.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ "Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
mám GIGABYTE 8800 GT a v každé hře my po pár sekundách zamrzne grafika.. a to sem měnil cca 6 ovladačů a dělal flash Biosu k ničemu ... ted to dám ke kámošovi do PC a jestli to bude dělat i jemu tak půjde na reklamaci a hotovo....
MORFEUS píše:mám GIGABYTE 8800 GT a v každé hře my po pár sekundách zamrzne grafika.. a to sem měnil cca 6 ovladačů a dělal flash Biosu k ničemu ... ted to dám ke kámošovi do PC a jestli to bude dělat i jemu tak půjde na reklamaci a hotovo....
Ja mam tu istu kartu, mne to robilo tiez ale zistil som ze karta pracuje v pohode ak das na pamäte frekvenciu 920. Ja som to totiz v zaklade mal na 950 a myslim, ze 920 je je default. Neviem preco som mal 950, ale skus to!
Ak som napisal blbost tak sa vsetkym ospravedlnujem
to není tou frekvenci paměti . . . v úterý budu vědět jestli je grafika vadná nebo to nestíhá základní deska . . . mám MSI K8N Neo4 socket 939 tak uvidíme jak to dopadne . . .