Vyběr mobilního telefonu do 4000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: potrebuju poradit nejaky dobry hudebni mobil

Příspěvek od Stricekfido »

na hudbu je super i Se

http://www.alza.cz/sony-ericsson-zylo-black-d180184.htm

tento umí i Flac
zde je recenze
http://semania.mobilmania.cz/sony-erics ... cenze.html

ale ani tima nokiema to rozhodne nezkazíš.
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

Stricekfido píše:na hudbu je super i Se

http://www.alza.cz/sony-ericsson-zylo-black-d180184.htm

tento umí i Flac
zde je recenze

ale ani tima nokiema to rozhodne nezkazíš.
díky ale ericson uz nikdy nechci
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

Bez_n1ck píše:takové 5530 (4200) / 5800 (5k) jsou vynikající telefony na hudbu a 5800 ti dost dobře zastane i navigaci :)
http://www.mobilky.cz/p-48035-Nokia-553 ... Music.html
u te 5530, neni to nejaky sedy dovoz? protoze kdyz se podim na cenu v alze tak v alza je o tisicovku dražší. ale taky jsem se ptal na naor na X2 a X3
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Samozřejmě že je to šedý dovoz :lol: za ty přemrštěný origo ceny by kupoval jen blázen
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

Bez_n1ck píše:Samozřejmě že je to šedý dovoz :lol: za ty přemrštěný origo ceny by kupoval jen blázen
a vyplati se ten sedy dovoz, jake to muze mit nedostatky?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Že až se ti ten mobil pokazí tak na tebe budou zkoušet všechno možné jenom ne reklamaci.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

krakenuss píše:
Bez_n1ck píše:Samozřejmě že je to šedý dovoz :lol: za ty přemrštěný origo ceny by kupoval jen blázen
a vyplati se ten sedy dovoz, jake to muze mit nedostatky?
Zadnej oficialni servis, reklamace jen u prodejce a vrati se ti to s tim, ze sis mobil vykoupal takze zadna zaruka....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

Maddogg píše:Že až se ti ten mobil pokazí tak na tebe budou zkoušet všechno možné jenom ne reklamaci.
a nemuze u toho byt nejaky jiny problem, treba ze je ten mobil nekvalitni?
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

Ne, je to stejnej telefon jako tady, jen ma prelepku jiny zeme. Nicim dalsim se zpravidla nelisi.
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

S.h.I.t. píše:Ne, je to stejnej telefon jako tady, jen ma prelepku jiny zeme. Nicim dalsim se zpravidla nelisi.
a je ten mobil cesky nebo bude v jinem jazyku?
a chci se jeste zeptat jestli nokia 5530 podporuje karty microSDHC ?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

5530 má microSDHC karty.
Problémy šedého dovozu: nedostaneš origo CZ manuál a záručák (záručák dostaneš od prodejce a manuál jen vytisklej). Telefon je v CZ, ale pokud upgraduješ FW, tak se ti může změnit jazyk (já mám 5800 s euro3 product codem, takže jazyk čeština je rovnou po update - případně by se řešilo změnou product code). Jinak fakt jen ty reklamace u prodejce. Já osobně mám s mobilky.cz dobré zkušenosti, když jsem netušil nic o PC u mé staré N73, tak mi po updatu FW hodili CZ (pravda, trvalo jim to 3 dny).Nic vážnýho jsem teda nereklamoval, ale vždycky byli ochotní a nedělali caviky.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
krakenuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od krakenuss »

Bez_n1ck píše:5530 má microSDHC karty.
Problémy šedého dovozu: nedostaneš origo CZ manuál a záručák (záručák dostaneš od prodejce a manuál jen vytisklej). Telefon je v CZ, ale pokud upgraduješ FW, tak se ti může změnit jazyk (já mám 5800 s euro3 product codem, takže jazyk čeština je rovnou po update - případně by se řešilo změnou product code). Jinak fakt jen ty reklamace u prodejce. Já osobně mám s mobilky.cz dobré zkušenosti, když jsem netušil nic o PC u mé staré N73, tak mi po updatu FW hodili CZ (pravda, trvalo jim to 3 dny).Nic vážnýho jsem teda nereklamoval, ale vždycky byli ochotní a nedělali caviky.
dptaz, co je to FW? a tak se zeptam na optavdu posledni vec VYPLATI SE KUPOVAT SEDY DOVOZ?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

FirmWare - je operační systém telefonu. Nový FW opravuje chyby předchozích a může přidávat, nebo upravovat funkce telefonu. Ohledně toho, jestli se vyplatí šedivky můžeš dostat 2 různý odpovědi:
odpověď NE ti dá ten, kdo neúspěšně reklamoval, případně měl jiné výše zmíněné problémy
odpoveď ANO ti dá ten, kterej neměl s telefonem problém/reklamoval úspěšně a ušetřil dobrejch 20% ceny telefonu
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

LiveBomb píše: Zadnej oficialni servis, reklamace jen u prodejce a vrati se ti to s tim, ze sis mobil vykoupal takze zadna zaruka....
Coz bohuzel byva bezna praxe i u auth servisu... :sad:

Jinak ten SE zylo mi prijde za skoro 4k mi prijde dost predrazenej. Krom flacu ten telefon neni nicim atraktivni. To v tyhle cenove relacii doopravdy radeji nejakou nokiu. S tou x2 neudelas imho chybu.

edit: jeste jsem si vzpomel, za 4k se da sehnat samsung monte, ma 3,5mm jack, wifi a gps. Jedina nevyhoda ze nema qwerty klavesnici, jinak za tu cenu asi best buy v tyhle kategorii.
0118 999 881 999 119 7253
veteran13
Začátečník
Začátečník

Mobil hlavně na hudbu

Příspěvek od veteran13 »

Zdravim, hledám nějaký mobil, především na přehrávání hudby, tudíž je podmínkou 3,5mm nebo něco co je funkčně vyřešeno lépe než konektroy na sony ericsonech(nevim jak dnes ale mám k550i a konektor je po třetí v kytičkách). To je asi jediná podmínka. Cena okolo 3-3,5 tisíc. Docela mám oblíbenou značku SE, ale nevim jestli dělají mobily i s tím jackem. Zatím jsem našel tak toto : Samsung B3410W;Nokia X3
Díky za tipy
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
dejf9
Začátečník
Začátečník

Re: Mobil hlavně na hudbu

Příspěvek od dejf9 »

nebo zkus Nokii 5310 XpressMusic není to zrovna hi-end a má to půlka třídy (všichni v červenym jenom já v modrym) ale mě osobně to stačí jo a jacka to má
ale jak se tak koukám na ókáči tak není v nabídce tak zkus 5130 je taky hudební a je novější no a stojí 2500Kč jo a má taky jacka jako všechny nokie z řady xpress music
Nemá cenu bojovat s windows... vždycky vás vypeče Bluescreenem
PC: MB: GIGABYTE 970A-D3P • CPU: FX-6300 default• RAM:Kingston HyperX 2x4GB 1600Mhz • GPU:MSI N650 Ti PE 1GD5/OC • HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB • Generátor BlueScreenů:Windows 7 x64
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

pokud SE tak třeba tento,umí i flac

a jinak to nezkazíš žádnou hudenní nokií řady X.
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Díky, ale ja potřebuju, aby hlavně měl 3,5mm jacka, protože konektor co má ercison je naprd
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
error2000
Nováček
Nováček

Re: Pomoc s výběrem mobilu do 4000,-

Příspěvek od error2000 »

Jindy píše:Jo, G900 jsem vcera koupil mame za necele 4 tisice. Je to absolutne super mobil. Ma dotykovou obrazovku i stylus (v baleni je jeste jeden nahradni), normalni klavesnici, wi-fi, Symbian 9, 5mpix fotak, xenon blesk, je 3G (takze ma kameru i vepredu na videohovory) a samozrejmosti jako bluetooth a tak. Jedine, co mu chybi, je GPS, ale to je celkem jedno. Fakt super mobil, doporucuji. Nic podobneho pokud vim neexistuje, aniz by to bylo nejake vysouvaci, celodotykove nebo moc velke. Tenhle je fakt krasnej.

Jinak prehravac MP3 hraje pekne, pridavani novych skladeb je hracka a telefon si je sam najde. Dodavana sluchatka hraji take dobre. Wi-Fi jsem dneska zkousel a svisti to jak po masle. Fotak je dost slusnej.

Okamzite bych ho vzal, dokud se da jeste nejak normalne koupit.
G900 by som v živote už nekúpil. Výbava OK, ale na operčaný systém UIQ3 nič poriadne nenájdeš a telefón je extrémne spomalený a probrzdený. Príde SMS a čakáš pár sec. kým sa Ti to načíta.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“