Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Slezman(CZE) píše:ježiš lidi , podjel jsem autem zbořenej most, dojel jsem k jeřábu, jeřábem jsem si sklopil most na druhou stranu bývaleho přístavu a došlo mi, že tam mám nějak dostat i auto. ale jak, jeřáb na pláž nedosáhne, i když shodim dolu kontejner, stejne to nedosahne, poradite?
zkus tlačítka myši a auto umísti nějak rozumně v dosahu ramene :);)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Slezman(CZE) píše:ježiš lidi , podjel jsem autem zbořenej most, dojel jsem k jeřábu, jeřábem jsem si sklopil most na druhou stranu bývaleho přístavu a došlo mi, že tam mám nějak dostat i auto. ale jak, jeřáb na pláž nedosáhne, i když shodim dolu kontejner, stejne to nedosahne, poradite?

sipkama dopredu a dozadu menis svislou popohu ramene...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

palda píše:sipkama dopredu a dozadu menis svislou popohu ramene...
no to vim, ale nejnizsi poloha magnetu je cca 1 m nad podlahou toho mola a kára je asi 4 metry níž na pláži pod molem

kůl jůzr: užs mě jednou zachránil udělej to i podruhé, MUSIM to hrát dál !!!
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak to je divny... a mas magnet nejniz jak tojde? on muze tu buggi pritahnou i z vetsi dalky
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

palda píše:tak to je divny... a mas magnet nejniz ja kt ojde?
no ja myslim ze jo....dolu uz nejde, jak řikam, hrál jsem tam s těma dementama v maskách trochu ruský kuželky a ale na auto dole to zaboha nemůže dosáhnout...
řikam si sdhodim dolu kontyš, najedu károu dovnitř, zvednu kontyš:
a) magnet nemagnetuje
b) stejne by nedoshal ani na shozenej kontyš
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jinak právě jsem dohrál Half Life 2 na střední optížnost...a můžu říci že je to fakt super udělaná hra hlavně gravity gun jsem měl v ruce asi 40% hry :)
Jinak myslim že na Halfa1 teda zdaleka nemá...ani nápad ani příběh ani zbraně...teda Half tam alespoň byly vojáci jako vojáci a zbraně zbraně..tady to je pěkná scifi :(

Jinak přesnost SMG je teda děsná...na to jak vypadá bych si jí nevzal ani na otevřenou pláň tou netrfíš dávkou vrata vod stodoly.... :)

jinak inteligence nepřátel ...no no.... dobrá..teda jak kdy...naprosto mě irituje že o mě naprosto všichni vědí a dou prostě na jistotu tohle Valve podělalo...

a o jejich inteligenci taky doost pochybuju : napříkla jsem schovanej ve skříňce od toho stojanovýho kulometu a oni jak o mě vědí tak běžej vždycky před skříňku čuměj na mě ale já tam stojim s brokárnou a měli jste vidět tu hromadu masa a ten zbraňovej sklad :)

Jinak k těm zbranim..doost málo nábojů.... :(

Jinak du si zahrát Halfa 1 :) souboje s VOJÁKAMA :) tanky a pod...no Half1 je best half dva je prostě druhej.... :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Slezman(CZE) píše:ježiš, to už mam jit spat? ja chcu hrááát......z hospody jsem se malem uhnal a ted nic...
dyť ti říkam: dej si to auto k tomu bucharu co je dole tam ten jeřáb dosáhne šipkou dolu spusť rameno až kam to pujde a pak parvim myší chyť to auto a dej si ho kam chceš :);)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

souhlasim... ja to hraju na hard ale zajima me, jestli.... je tam opravdu ta HYDRA a chci to slyset od cloveka co to dohral na hard a ma nejlepe par screenshotu, protoze v nekolika recenzich pisi o tom, co v HL2 neni (hlavne pitomej Gamestar :devil: ) a hydra je v seznamu.....
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

palda píše:souhlasim... ja to hraju na hard ale zajima me, jestli.... je tam opravdu ta HYDRA a chci to slyset od cloveka co to dohral na hard a ma nejlepe par screenshotu, protoze v nekolika recenzich pisi o tom, co v HL2 neni (hlavne pitomej Gamestar :devil: ) a hydra je v seznamu.....
ne žádná hydra nikde neni!!! :) ani na hard obtížnost... :) kámoš to na ní dohrál a nikde nic...stále stejný jenom jedna kulka a štíty dole druhá kulka a seš mrtvej... :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Digitaldoom píše:
Slezman(CZE) píše:ježiš, to už mam jit spat? ja chcu hrááát......z hospody jsem se malem uhnal a ted nic...
dyť ti říkam: dej si to auto k tomu bucharu co je dole tam ten jeřáb dosáhne šipkou dolu spusť rameno až kam to pujde a pak parvim myší chyť to auto a dej si ho kam chceš :);)
jo, to uchopeni mam na levym, ale cool.user mi poradil.....tímto děkuji a jedu dááál :)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Digitaldoom píše:
palda píše:souhlasim... ja to hraju na hard ale zajima me, jestli.... je tam opravdu ta HYDRA a chci to slyset od cloveka co to dohral na hard a ma nejlepe par screenshotu, protoze v nekolika recenzich pisi o tom, co v HL2 neni (hlavne pitomej Gamestar :devil: ) a hydra je v seznamu.....
ne žádná hydra nikde neni!!! :) ani na hard obtížnost... :) kámoš to na ní dohrál a nikde nic...stále stejný jenom jedna kulka a štíty dole druhá kulka a seš mrtvej... :)
okusil jsem na vlastni kuzi :crazy:
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

Digitaldoom píše:ne žádná hydra nikde neni!!! :) ani na hard obtížnost... :) kámoš to na ní dohrál a nikde nic...stále stejný jenom jedna kulka a štíty dole druhá kulka a seš mrtvej... :)
Ja mam origos a kdyz pustim hru tak dam options a tam si nastavuju obtiznost,je tam EASY,NORMAL,HARD
cruz
Nováček
Nováček

magnet na molu

Příspěvek od cruz »

hele ten magnet uplne v klidu dosahne na tu masinu....musis dolu spustit i to rameno :-D [/i][/b]
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Jerab na plaz dosahne v pohode, zkus to jeste jednou a ted se vsema ovladacima prvkama jerabu :wink:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jo jasně, už to mam, ja nevim proč, ale prostě mě v tom jěřábu nenapadlo zmáčknout left mouse :cry: to bylo asi tim, jak jsem se kochal plachtěním toho magnetu....
ravenholm bylo teda pěkně hnusný místo, ten přítel s opakovačkou byl dobrej, tedka jsem zdolal most (nádhera) a valim po dálnici...už se nemužu dočkat domu, co tam zas bude :roll:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Ja mam dotaz - je nejakej zpusob, jak si nacitovat tu "modrou" gravity gun co je v zaveru? .... projit s tim hru by mohla bejt docela sranda...
sadek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gravity gun

Příspěvek od sadek »

Tu modrou gravity gun chcu taky. Zatím mám aspoň ten bullettime mod, tam je taky silnější.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Tak tady je to, co sem nasel ja...

1. zapnete si konzoli, ta se zapina v options>keyboard>advanced>enable developer's console.
2. pak napisete "sv_cheats 1"
3. dal... "map d3_citadel_04" do konzole, mapa se zmeni na nejakou mapu v citadele
4. a dal.. "changelevel d1_trainstation_02" (nebo jakejkoli jinej level)
5. pak staci napsat "give weapon_physcannon"

...a jeste seznam map ve hre:

d1_trainstation_01
d1_trainstation_02
d1_trainstation_03
d1_trainstation_04
d1_trainstation_05
d1_trainstation_06
d1_canals_01
d1_canals_01a
d1_canals_0
d1_canals_03
d1_canals_05
d1_canals_06
d1_canals_07
d1_canals_08
d1_canals_09
d1_canals_10
d1_canals_11
d1_canals_12
d1_canals_13
d1_eli_01
d1_eli_02
d1_town_01
d1_town_01a
d1_town_02
d1_town_02a
d1_town_03
d1_town_04
d1_town_05
d2_coast_01
d2_coast_03
d2_coast_04
d2_coast_05
d2_coast_07
d2_coast_08
d2_coast_09
d2_coast_10
d2_coast_11
d2_coast_12
d2_prison_01
d2_prison_02
d2_prison_03
d2_prison_04
d2_prison_05
d2_prison_06
d2_prison_07
d2_prison_08
d3_c17_01
d3_c17_02
d3_c17_03

a jeste, pokud vas ty CHEATY rozrajcovali, tady je zbytek... 8)

POUZITI CHEATU VRELE NEDOPORUCUJI PRI PRVNIM HRANI - PRIPRAVUJETE SE O ZABAVU!!!!

sv_cheats 1 - zapne cheaty
impulse 101 -vsechny zbrane (krom modre gravitygun)
impulse 82 - vytvori buginu

lze samozrejme stvorit pratele i nepratele...

creat_npc (a neco z tech dole), takze "creat_npc npc_zombie" vytvori zombii

Combine Soldier: npc_combine_s
Zombie: npc_zombie
Fast Zombie: npc_fastzombie
Poison Zombie: npc_poisonzombie
Ant Lion: npc_antlion
Crow: npc_crow
Pigeon: npc_pigeon

a pro allies..

Ant Lion Guard: npc_antlionguard
Citizen: npc_citizen
Barney: npc_barney

pokud chcete stvorit allies s specialni zbrani, staci napsat

npc_create_equipment weapon_shotgun; wait; npc_create npc_citizen

...vsechny z cheatu lze samozrejme i bindovat :twisted:
Pajoncek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pajoncek »

Naposledy upravil(a) Pajoncek dne čtv 2. pro 2004, 13:51, celkem upraveno 1 x.
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

Pajoncek píše:mam velky zakys. uz dlho neviem co mam urobit pls poradte

sssss.wz.cz/hl2zakys.jpg
sssss.wz.cz/hl2zakys1.jpg
sssss.wz.cz/hl2zakys2.jpg
mně ty odkazy nejedou sprav to :oops:
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“