-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Clant
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Clant »

Hele byl by nekdo ochotnej a vypalil mi pouze klienta na WoW??Neneavidim torenty pls moc, WoW me moc zaujalo tak to chci prudnout :wink:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

a co si takhle stahnout trial?

http://teaser.wow-europe.com/
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
Clant
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Clant »

pls me staci ty 4 cd bo kolik jen poslat posotu nekdo help plz
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Pěkně si to stáhni jako každý jiný...
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Sux00r
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sux00r »

Zdravim, nevite jak je to s WoW a widescreen, jak to funguje a jestli to jde? A pokud ma nekdo Widescreen monitor, tak at mi sem napise sve zkusenosti.
Diky moc
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Sux00r píše:Zdravim, nevite jak je to s WoW a widescreen, jak to funguje a jestli to jde? A pokud ma nekdo Widescreen monitor, tak at mi sem napise sve zkusenosti.
Diky moc
WOW ve widescreen jede. Kazdopadne to muzes vyzkouset wide i na klasickym monitoru bez problemu.

Staci nastavit wide rozliseni a nechat zobrazit v okne. Easy.
Dole na desktopu bude jeste misto pro ICQ :-D

Ja jsem takhle hral wow bez problemu v Okne na 17" LCD v 1280x720 v okne a dole jsem mel televizi a ICQ :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

wow jsem hraval a ostatne vsechny onlajnovky co to podporuji v okne ve wide rozliseni (1600x1024).
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
Sux00r
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sux00r »

Takze pokud pujdu do 20" LCD NEC 20WGX2 tak pohoda 1680 x 1050 - grafika je Sapphire Atlantis ATI Radeon X1900 GT
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

zdravim dostal som mensi napad.Ked pozeram kolko ludi to hrava tak by sme mohli spravit celu pct guildu :),za predpokladu ze vacsina hrava na ofiku.....
Inak WoW je najlepsia hra na svete :) !!
Keby to niekto predsa hral,tak server drak´thul,postava menfisto,horda
inak drak´thul je najvacsi cesky server
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Kl3p_co. píše:zdravim dostal som mensi napad.Ked pozeram kolko ludi to hrava tak by sme mohli spravit celu pct guildu :),za predpokladu ze vacsina hrava na ofiku.....
Inak WoW je najlepsia hra na svete :) !!
Keby to niekto predsa hral,tak server drak´thul,postava menfisto,horda
inak drak´thul je najvacsi cesky server
dej me pls link na ten serv zrovna nejakej shanim
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

sak ofik
drakthul-pvp full
which he runs screaming
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Jetli nekdo shani "free" servr tak mužu doporučit http://www.battlenet.ru je to tak 70% ofik :) Je tam česka guilda jak za ali tak za hordu :) 1000 lidi online, funkční sekaní za běhu a mnoho jineho .)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

james7 píše:Jetli nekdo shani "free" servr tak mužu doporučit http://www.battlenet.ru je to tak 70% ofik :) Je tam česka guilda jak za ali tak za hordu :) 1000 lidi online, funkční sekaní za běhu a mnoho jineho .)
Jak casto je tam Wipe?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Neslyšel jsem že by nekdy probehlo :D Hraju tam už 3,5 měsice (60 warr) a jsem v http://battlenet.ru/rivera/index.php?au ... 0Nightmare cz/skv guilda sice malo 60 ale dobra parta 8) Při tisici lidech online bejval ping okolo 100 což je hodne pekny .) ale nekdy se stava že se to trochu zalaguje ;(
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

Tranzer a ICe su jednoznacne najlepsie ceske free....
Tranzer ma tak 98% ofiku
hacik je v tom ze neprijimaju registracky :D
james7 píše:Při tisici lidech online bejval ping okolo 100 což je hodne pekny .) ale nekdy se stava že se to trochu zalaguje ;(
mno na ofiku je naraz online okolo 3000 ludi a mavam ping 50-70 tak mi nieco hovor :) (sice maju tam na to aj lepsi HW)

A este k tej guilde: par ludi uz mame ale potrebujeme este par ludi,keby ste chceli teda spravit tak opakujem server Drak´thul piste na postavy Menfisto alebo Kritana(na pct pod nickom hades)
which he runs screaming
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Kl3p_co. píše:Tranzer a ICe su jednoznacne najlepsie ceske free....
Tranzer ma tak 98% ofiku
hacik je v tom ze neprijimaju registracky :D
james7 píše:Při tisici lidech online bejval ping okolo 100 což je hodne pekny .) ale nekdy se stava že se to trochu zalaguje ;(
mno na ofiku je naraz online okolo 3000 ludi a mavam ping 50-70 tak mi nieco hovor :) (sice maju tam na to aj lepsi HW)

A este k tej guilde: par ludi uz mame ale potrebujeme este par ludi,keby ste chceli teda spravit tak opakujem server Drak´thul piste na postavy Menfisto alebo Kritana(na pct pod nickom hades)
Na Ice sem hral ale rivera mi příjde lepší 8) Mrkni se na tohle http://www.youtube.com/watch?v=EtxY1WaKaTY možna pak zmeníš nazor o ice a tranzeru :) Kdyby byl servr rivera v evropě tak si myslim že budu na nej mít ping srovnatelny s ofikem a možna i lepší :)
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

james7 píše:
Kl3p_co. píše:Tranzer a ICe su jednoznacne najlepsie ceske free....
Tranzer ma tak 98% ofiku
hacik je v tom ze neprijimaju registracky :D mno na ofiku je naraz online okolo 3000 ludi a mavam ping 50-70 tak mi nieco hovor :) (sice maju tam na to aj lepsi HW)

Na Ice sem hral ale rivera mi příjde lepší 8) Mrkni se na tohle http://www.youtube.com/watch?v=EtxY1WaKaTY možna pak zmeníš nazor o ice a tranzeru :) Kdyby byl servr rivera v evropě tak si myslim že budu na nej mít ping srovnatelny s ofikem a možna i lepší :)

musim se priznat ze video pod tim linkem je dle meho absolutne o nicem. jde o nekoho kdo si udela wara cca na 40+lvl a pak v STV gankuje lidi kolem lvl 30-35 ...?... videl jsem to tak do pulky dele me to fakt neudrzelo.
a pokud bych si mel dle toho udelat naroz na wow a lidi v nem tak bych uz to musel zabalit pred nejakym rokem. sorac za tak "agresivni" reakci. neni to pokus zacit flame. ale proste mi to nedalo nereagovat. :oops:

hlavne nesrovnavejte nikdy offic a neoffic server. to nelze srovnavat. a pokud cete videt neco z wow... http://www.warcraftmovies.com/
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

VictimCZ píše:...
No však :D To video melo jen demonstrovat jak to na rivere vypada .... třeba funkčnost sekani za behu atd.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

na té riveře pokud se nepletu je to tak že pokud nepřispějete na server tak vám postava na lvlu 30 zmizí dokud nezaplatíte...?
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

ChrastyII píše:na té riveře pokud se nepletu je to tak že pokud nepřispějete na server tak vám postava na lvlu 30 zmizí dokud nezaplatíte...?
Ano je to tak ale koho vythne 30kč mesičně :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“