marek16 píše:Nějaký info pro majitele starších grafik - mám 7870 XT (1536 shaderů, taktnutá z 925->1150) a spíš to nejede než jede. Medium detaily, rozmazávadla obrazu převážně vypnutý, SSAO on, textury high a od začátku hry to jede okolo 50FPS (ve fullhd)... Přes 60 se to nedostane, takže plynulost nic moc a na tyhle detaily to ani nevypadá nic moc. Dvojka jela stabilně 60FPS i bez taktování a vypadala podle mě líp, ale je pravda, že jsem zatím nebyl mimo Kaer morhen.
Za mě zatím mírný zklamání, čekal jsem lepší optimalizaci a myslel, že ještě nějakou dobu bez upgradu vydržím, chtěl jsem počkat na něco s HBM... Vypláznout 10.5K za gtx970 a za rok rešit to samý se mi fakt nechce...
Uvidíme, ještě si pohraju s nastavením a třeba s tím něco udělají nový ovladače...
edit: Jo, z HDD se to hrát nedá, brutální záseky jak se donačítávají resourcy, bez SSD ani ránu.
Tak to teda děda lebeda, já jsem spokojenej i se svojí sestavou a netaktovanou 7870 GHz Ed., ...záseky nemám nikde, HDD nic nedonačítá, vše je plynulé. V postu výše jsem vypsal své nastavení, teď jsem vše z postprocesingu dal na On, tak uvidíme...
Jen se mi teď objevil nechutnej bug, po po návštěvě u barona, kdy jsem prolézal jeho sídlo a hledal stopy, mi po vyjití ven jaksi zmizela veškerá vegetace, tráva, stromy, prostě nic, in-game nastavení nepomáhá, zkouším restart...Už se mi to nechce hledat po zahr. forech, jestli je to už report a čeká se na řešení, bo je chyba na mé straně...
EDIT:...tak právě mi zmizelo zelené tlačítko PLAY z GOG Galaxy, v levé liště, kdy byla ikona W3 a čas od posledního spuštění, tak odtud to najednou zmizelo a objevilo se modré tlačítko INSTAL v Libarary...Pořád mi to ukazuje první achievement "butcher of Blaviken", obdržený před 4mi hodinami, ale jediné, co to dělá, je checking files...
A ne, opravdu jsem nic nemazal, ani witcher3.exe file nereaguje, hru má pořád ve stejném adresáři i s dokonce stejnou velikostí jako od installu (ten šel hned na 1.0.2 ver...)
Tak nevím, asi půjdu spát, tohle mě vytáčí. Poslední volný večer před dvěma nočníma, venku leje, žena spí, je klid a JÁ NEMŮŽU HRÁT!!!