Metro: Exodus

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Metro: Exodus

Příspěvek od Still.Lord »

E je když si chceš vzít jeho zbraň a R je k rozebrání zbraně na součástky a sebrání munice...
knedla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od knedla »

Podle mě E mění zbraň a R ji rozloží a vezmeš z ní náboje a upgrady.
Gigabyte B 660 gaming X, intel i5 12 600, 850 W MSI, MSI RTX 4070 Ti trio Gaming X
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:roll:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Mám zatím odehráno pár hodin, ale už teď nechápu, proč hlavní postava nemluví.
Vzpomínám si, že to bylo i v předchozích dílech, ale to mě nějak netrápilo (snad proto, že jsem byl malej a neuměl pořádně anglicky? a nesledoval tedy rozhovory).
Každopádně to je v některých momentech docela směšné. Hlavně když se vás ostatní postavy na něco ptají... a pak si odpověď domyslí. Divné.
To už mohli Artyoma udělat doopravdy němého, a dorozumívat se znakovou řečí nebo posunky... nemuseli by ho dabovat a hra by dostala dalsi rozměr.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Nechápu co na tom nechápeš, arťom předčítá při loadingu své poznámky. Herní dialogy jsou spíš forma vyprávění kdy hráč sleduje to divadlo okolo sebe a taky jsou tak napsány, takže kdyby měl reagovat, muselo by se to celé předělat. Tato forma dává prostor hráči myslet si o prdeli i tak arťom nemá svůj názor a jen dělá co se mu řekne :mrgreen:
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Vidis, na ty poznamky jsem zapomnel, takze on vlastne umi mluvit.
No, kazdopadne tomu stale nerozumim :-D Je to jak rikas, Artyom dela jen to, co se mu rekne. Pocitam s tim, ze se s postavou nesziju a bude mi jedno jak hra dopadne... No aspon si teda uziju ten vizual no, kdyz uz zazitek bude stat za hovno :lol:
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Frostys píše:Mám zatím odehráno pár hodin, ale už teď nechápu, proč hlavní postava nemluví.
Vzpomínám si, že to bylo i v předchozích dílech, ale to mě nějak netrápilo (snad proto, že jsem byl malej a neuměl pořádně anglicky? a nesledoval tedy rozhovory).
Každopádně to je v některých momentech docela směšné. Hlavně když se vás ostatní postavy na něco ptají... a pak si odpověď domyslí. Divné.
To už mohli Artyoma udělat doopravdy němého, a dorozumívat se znakovou řečí nebo posunky... nemuseli by ho dabovat a hra by dostala dalsi rozměr.
"How are you doing my love?"

.........

"Anyways, Miller wants to talk you"

Great emotional bonding with my wife there.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

neviete ako vymenim diel z jednej zbrane na druhu ?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mám pocit, že co díl to k nějaké pušce a není každý kus univerzální na každou zbraň..
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

někdy se mezi zbraněma ty díly prolínaj, vím že na jednoruční brokárnu pasovaly některý doplňky z nějakých pistolí
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

inak urobil som chybu,ze som ten dvojhlavnovy gulomet nechal tam?..zhal sa mi neefektivny..naboje ma rovnake ako kalach a ten s nocnym scopom je top
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Jak se vlastně ovlivní konec? Jo ho štastnej neměl :-D
knedla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od knedla »

Já ho asi šťastný měl. Nevím teda jak vypadá ten nešťastný. Hlavně jsem omračoval a nesmíš zabíjet tu sektu na Volze a otroky v poušti a ještě pionýry a piráty.
Gigabyte B 660 gaming X, intel i5 12 600, 850 W MSI, MSI RTX 4070 Ti trio Gaming X
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Je to na zaklade karmy.

Zjednodusene:
- Nezabijet "fanatiky" na Volze (oni se berou jako ti dobri)
- Nezabijet otroky v pousti (na bandity sere pes)
- Nezabijet ty deti lesa v tajze (u piratu by to nemelo vadit)

Ja mam dohrano za 24 hodin, dobry konec, full strenght achievement. Ve vysledku dobra hra, nelituju ani plne ceny, nicmene nejaky masterpiece to teda neni. Proste slusna strilecka s nejakym rozumnym pribehem. Bohuzel za me Metro 2033 i Last Light mely lepsi atmosferu - v tom metru to proste bylo vice o hubu. Exodus se tomu priblizil jenom v posledni hodine hry.

Uvidime, co prinesou DLC, nicmene mam takovy pocit, ze kdyz jsem na Steamu vzal normalni edici, tak si je uz nebudu moct dokoupit, maximalne tak za rok. Co uz, podivam se na Agraela.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Ještě dobrou karmu přidá to, že najdete plyšového medvídka a kytaru na Volze a rodinné foto v poušti.
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

po dohrani:
Na Metro moc otevreny, bez pocitu strachu ve venkovnich lokacich, jedina posledni cast byla "Metro".
V otevrenem terenu mi nejak chybela motivace prolezat ty vedlejsi ukoly. Prosel jsem je ale vlastne si rikam proc? Nejak mi to prislo jako Fallout a trochu jsem si rikal proc tam nejsou XP a dalsi level... aha ono to je Metro.

Za me souhlas, Metro a Metro LL jsou neco jineho, kde atmoska strika za kazdym stinem.
V pudovnim Metru byl povrch peklo a clovek se tesil zpet pod zem. Byl si tam vic jistej. Hra to spatna neni ale nejak jsem nedostal ten spravnej strach.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Tak dohráno se šťastným koncem, nakonec po počátečních pochybách spokojenost, vidím to tak 7,5 až 8/10
určitě si to dám "někdy" ještě jednou na mejtěžší úroveň....
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Tak to jo:)) já sem to všechno střílel do hlavy :-D :-D :-D
Hra to nebyla špatná, ale první 2 díly lepší.
Hlavně ten downgrade tomu docela dost ubral..

Za mě 7/10
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Downgrade je pomalu normální věc... :(
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Downgrade? Jako že ta hra vypadá hůř než nějakej trailer?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“