frequenciu s 2000Mhz na 2600Mhz ako mam zmenit FPS ??? ked iekto vie pretaktovat tento procesor nech sa ozve tu a ramku mam PQI DDR-2 512 800Mhz
Prosim napiste mi presny a jenoduchy navod na OC tak aby som nic nepokazil----
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

To záleží kus od kusu, přesně ti to neřekne.Avalanche píše:Chtěl bych se zeptat, kolik bych mohl vytáhnout ze svého Athlona XP 1800+?
Zatím sem pomocí násobiče dosáhl 1870MHz (2200+) z původních 1570Mhz.

Hodne zalezi na jadru.. Pokud mas "palomino" tak z toho dostanes max 200MHz, z "T-bredu A0" bys mohl dostat o neco vic, ale nejlepsiho OC dosahnes s jadrem "T-bred B0"..Avalanche píše:Chtěl bych se zeptat, kolik bych mohl vytáhnout ze svého Athlona XP 1800+?
Zatím sem pomocí násobiče dosáhl 1870MHz (2200+) z původních 1570Mhz.

A zvýšil jsi napětí, změnil děličky...atd.? Jinak 60°C u těchto CPU by neměl být problém, ale pokud chceš vyšší OC tak musíš zlepšit chlazení.Avalanche píše:mam T-Bred Revize B0.
Uz sem to zkousel i pres zviseni FSB ale vzdycky sem musel mazat CMOS....
A navic se mi uz pekne smazi.. neni vyjimka pres 60°C. Nasobic nastavenej na 14 , FSB 133 a volty 1,58.

Nejedna sa ti nahodou o Semprona 2400+ (na Socket A) ? Ten bezi so zbernicou 166 a nasobicom 10. Podla toho ze mas teraz frekvenciu 1000, predpokladam, ze mas nespravne nastavenu zbernicu na 100 a nie na 166 ako by malo byt....keno 10 píše:FAKT SUREN HELP : som si falshoval bios mam sempron 2.5 a po falshi mi ho podtaktovalo na 1GHZ a tusim znizilo nasobic ako to dam spet deflautne ?? pls rychlo poradtepredtym nmal frekvenciu nejak 1751 a teraz len 1000 a na sobic ma teraz len 11 neviem aky mal predtym pls help a vni V mod neviem aky lmal ale teraz ma 1.6

Kód: Vybrat vše
http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/workshop/amd_a64_product_id.html

mam AMD ATHLON 64 3500+ jadro NEWCASTLE a socket 939 a myslim ze CUP-Z nelze a CB ID pise socket 939 a a desku mam taky pro s939EfineSS píše:Jadro "New Castle" se delalo jen pro socket 754, bylo vyrabeno 130nm procesem, defaultni napeti je 1,5V.. Takze si nejprve ujasni, co mas vubec za procesor..