To tyli11: Jaké máš drivery? Zkus nahodit nejnovější, a zkus nahodit nejnovější DirectX, mě MoHA jede vpohodě, na High...
To mistic: Jaká hra? Toto bude 99% SW problém, zkus více her
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

A co zkusit jiné drivery? Popř zkuš přes drivercleaner odebrat všechny ATI ovladače a pak je znova nahraj. Jestli používáš CCC,tak ho zkus odinstalovat a nech pouze ovladače. Popř pak zkusit reinstal Woken,kdyby nic jiného nepomohlo.tyli11 píše:ati catalist 7.10 zkoušel jsem prohodit i grafiku za jinou a stejný problém

tak akoze...chod si na smetiste...a zaloz....nikto ti v tom nebrani...ale tu je uz v nadpise dane ze sa tu riesia problemy a nie to komu ako ta karta ide...rostaxx píše: Dej pokoj a nech nas uzivatele zit, toto bylo jen male ot, prece si nebudu zakladat vlastni thread o tom kdo nema problemy s toutu kartou ?!?! Nekteri tupci jeste zijou ?

muj clovekStratos píše:jarostaxx píše:Koukam ze sem nejstastnejsi sclovek a svete ...nemam zadne problemi s touto kartou ? Je este nekdo takovy ?

Do crossu je nejlépe mít dvě identické karty, jinak může být velký problém s výkonem, hybridní crossfire je na nic a většinou funguje velmi podivně. ps.: do crossu vždy naprossto stejné karty!smoliczech píše:Zdravím všechny,mám jednu HD2900Pro Flash XT a chtěl bych pořídit druhou XT do crossfire, bohužel dávat v této době přes 9000 za R600 mi přijde docela hodně a žádný repas za slušnou cenu jsem také nenašel.Proto bych se chtěl zeptat,nevíte někdo,jak je to s kompatibilitou s HD2900GT?Díky

http://ati.amd.com/technology/crossfire/charts.htmlMayhem(cz) píše:ps.: do crossu vždy naprossto stejné karty!