pouzi program cpu control, alebo mozno to ide i v task managerovi, kde najskor pridelis affinity len na jedno a potom na dve, a vratis sa do hry.durod píše:Jak prinutit i druhe jadro CPU k praci? Me jedno jede na 100%, druhe kolem 10-15%MireC22 píše: zapol som to i na dve jadra ale miestami (kde je vacsia rubanica) vidno ze to engine nestiha
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- MireC22
- Začátečník

-
Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
K tomu memu problemu co sem psal o par prispevku vis .....hru sem zacal hrat od znova......hral sem stejne do doby nez me prepadli v tom sklepe ty dva uchylove.....pro svoje veci sem tnetokrat nesel a sel sem cestou kterou mi ukazovala sipka minule sem to vzal oklikou.....a uz to jede v pohode a dokonce sem nasel vstup do podzemi
....takze asi bacha kudy chodite 
- DRACUL
- Začátečník

preco sa nemozem vraacat naspat do oblasti alebo celkovo ma to do inej oblasti nechce pustit. iba sa ma to opyta ce chcem prejst do dalsej oblasti, dam ano a som tam kde som bol bol???????
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- NEZNALEC
- Žlutá karta

-
Walker píše:K tomu memu problemu co sem psal o par prispevku vis .....hru sem zacal hrat od znova......hral sem stejne do doby nez me prepadli v tom sklepe ty dva uchylove.....pro svoje veci sem tnetokrat nesel a sel sem cestou kterou mi ukazovala sipka minule sem to vzal oklikou.....a uz to jede v pohode a dokonce sem nasel vstup do podzemi....takze asi bacha kudy chodite
dela me to totež...
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V
/ Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jeslti myslite to ze chcete pejit do jine oblasti a hazi vas to furt zpet na to same misto....musi te si nahrat do adresare jeden soubor kterej to fixne.....
NEZNALEC: co presne ti to dela?!
NEZNALEC: co presne ti to dela?!
- DRACUL
- Začátečník

ktory subor a kde ho najdem
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
DRACUL píše:ktory subor a kde ho najdem
posli pres SZ mail ja ti to poslu
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mam dotazek zaplavil jsem to podzemi,zabil mutanty,uz jsem zase na povrchu,ale neco mi uzira zdravi,co a co s tim?
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nekrvacis nahodou?
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kua no vidis asi jo,staci obvaz?
Budu ho muset teda sehnat nemam zadnej
Budu ho muset teda sehnat nemam zadnej
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teda panove musim rict ze prochazet se Rudym lesem je opravdu nechutny zvalst ve tme
bojim bojim
parkrat sem vyletel ze zidle kdyz na me vylit upir (Bloodsucker) ze stromu 
- oneill_sx1
- Začátečník

Nečetl ji Score?Red Devil píše:Mam dotazek zaplavil jsem to podzemi,zabil mutanty,uz jsem zase na povrchu,ale neco mi uzira zdravi,co a co s tim?
Třeba jsi taky ozářen radiací > antiradiační léky.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Cetl,ale od ty doby jsem cetl plno dalsiho a chtelo by to upgrade ram:-)
ozarenej asi nee injekci jsem pouzil,nepomohla
ozarenej asi nee injekci jsem pouzil,nepomohla
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
AK ti vedla zivota blika taka cervena kvapka znamena to ze krvacas a musis pouzit obvazy az dokial to neprestane, ak si oziareny tak pouzi vodku alebo injekciu a btw nemas na sebe nieco co ti pridava radiaciu?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nee zadnej artefakt jsem jeste nenasel 
- MireC22
- Začátečník

-
pouzivaj scanner co ti zobrazuje i polohu daneho artefaktu
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- lelvicek
- Žlutá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo 
Vzhledem k občasnému padání hry a problému se savy si hru často ukládám nejen na quick save, ale ještě do save pojmenovaný 1.
A před chvílí se mi podařilo toto:
1. jsem v kordonu na cestě, dám quick save (save č.1)
2. popojdu kousek dále, uložím na save nazvaný 1 (save č.2)
3. odejdu z kordonu na smetiště skrz průchod a hra spadne (a zároveň autosave po přechodu do nové lokace - save č.3)
- load save č. 1 - bum bác
- load save č. 2 - bum bác
- load save č. 3 - bum bác
A můžu hrát od začátku.......nahráno tak 15 hodin (dělám všechny questy, vyhledávám všechny skryté věci, o kterých mi říkají vojáci, proto tak dlouho). Přišel někdo už na obranu proti padání hry kvůli XRay Engine?
Vzhledem k občasnému padání hry a problému se savy si hru často ukládám nejen na quick save, ale ještě do save pojmenovaný 1.
A před chvílí se mi podařilo toto:
1. jsem v kordonu na cestě, dám quick save (save č.1)
2. popojdu kousek dále, uložím na save nazvaný 1 (save č.2)
3. odejdu z kordonu na smetiště skrz průchod a hra spadne (a zároveň autosave po přechodu do nové lokace - save č.3)
- load save č. 1 - bum bác
- load save č. 2 - bum bác
- load save č. 3 - bum bác
A můžu hrát od začátku.......nahráno tak 15 hodin (dělám všechny questy, vyhledávám všechny skryté věci, o kterých mi říkají vojáci, proto tak dlouho). Přišel někdo už na obranu proti padání hry kvůli XRay Engine?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nepomuzou ti neci sejvy?lelvicek píše:Ach jo
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tato hra je nehrazna sracka ... absolutne o nicem hra - zabugovany, ukoly na pikacu, zbesila akce, stereotyp a bez atmosfery. Lituji vyhozenych penez
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem kkt vyresil to obvaz...
Asi by to chtelo hrat hry driv nez po nocich,pri plnem vedomi
Asi by to chtelo hrat hry driv nez po nocich,pri plnem vedomi