Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
T1ger
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo 3

Příspěvek od T1ger »

Ako diablo nie je celkovo zle. Da sa to hrat ale zrejme ludia(vratane mna) cakali od toho viac. Kratkost kampane a slabsi loot(zo zaciatku urcite), rovnako chybajuce(a slubovane) pvp tomu len prispievaju. No mna osobne uz nebavi prechadzat dokolo 4 krat 15 hodinovu kampan za kazdu postavu. Je to nuda a rovnako aj v coope(ktori to trosku mozno zlepsuje). Je to dost fail prist po 10 rokoch s takou kratkou kampanou.
AHcko celu hru len sk*rvuje a to exponencialne.
Mozno lepsia nahrada nie je kedze blizz vybalancuvava svoje hry dost dobre a uz len sprosta kamera je pre vatsinu inych vyvojarov problem. Ale blizzard sa velmi s tymto nevytiahol. Porovnal by som D3 asi iba so Starcraftom 2 ktori je podla mna daleko lepsie zvladnuty. Aj ked tam zase by som vytiahol rozdelenie kampane na 3 hry :P

Na par hodin tyzdenne sa D3 da zahrat s kamaratmi este stale. Oproti D2 je to ale slabota. Skoda, ze poriadne RPGcko nie je ani len na obzore. Vsade len same sproste fpsky cez kopirak.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

T1ger píše: Na par hodin tyzdenne sa D3 da zahrat s kamaratmi este stale. Oproti D2 je to ale slabota. Skoda, ze poriadne RPGcko nie je ani len na obzore. Vsade len same sproste fpsky cez kopirak.
torchlight 2,gw 2,path of exile,borderlands 2...hromada rpg je na obzore,ale ja uz jim tolik neverim,od diabla jsem cekal pecku desetileti a zatim se to pro me jevi jako propadak roku :(

a ty fps pres kopirak me uz zacinaj pekne srat,nechapu kdo to muze porad kupovat,kdyz jsou vsechny uplne stejny s prumernou delkou 5 hodin...ale zda se,ze to porad vydelava a proto je porad vyrabej...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

RampaMeKvak: statistika dělaná z 20k hráčů mi přijde ok, pokud by tento vzorek reprezentoval lidi, kteří si hru koupili. xfire reprezentuje HC hráče, kteří hrají mraky jiných her zároveň (psal Alfaik), mají spousty času na hry samotné i na šíření osvěty po internetech, používají alespoň jednou v každým odstavci slovo fail atd. Proto si myslím, že to není relevantní statistika. Ale nebraním se tomu si to s tebou probrat, třeba budeš mít skutečné argumenty....
Ahoj.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Alfajk píše:...
Torchlight 2 mam predobjednane(ale zrusil by som to keby sa dalo(neda sa to cez steam?)) ale ta hra ma vazne nevie udrzat. Je to len slaby klon Diabla a nizkorozpoctovost je z toho citit na mile.
Guild Wars 2 mam kupene ale priznam sa cakal som od toho viac. Ale to hrat urcite budem
Path of Exile....eeeeh, no neviem, to mozno skusim..
Borderlands 2 kupujem na 100% kedze jednotka ma bavi furt! :D Ale to by som k rpg zase neradil. Mimoto tu nic nevidim o_O
Chcem hutne RPG ala Baldur's Gate 2 alebo planetscape torment, Albion...
Takych kurna niet...

K tym statistikam. Tie ktore sa robili pre vplyv "brutalnych" hier na mladez sa robili na 20-100 ludoch a su brane za smerodatne. Takze statistikam sa verit moc neda. Ako sa vravi je loz, vatsia loz a je statistika.
A robit nieco take s poctom ludi 1000 je podla mna v poriadku. Velmi zriedkakedy sa to robi vo vatsom meradle ako 500 ludi.
Naposledy upravil(a) T1ger dne úte 7. srp 2012, 21:18, celkem upraveno 1 x.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Cooper69 píše:..třeba budeš mít skutečné argumenty....
tak co treba http://www.cinemablend.com/games/Market ... 44331.html ? a sleduj zejmena ten trend,vzhledem ke stari statistiky mesic,to ted je jeste mnohem niz :wink:

Tiger > takovy rpg uz asi neprijdou a kdyz jo,bude jich par za X let,hold se musis vratit ke starejm klasikam (co final fantasy ? co legend of dragoon ? co X dalsich historickejch rpg ? hrals ?)
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Skoda, skoda.
FFka som hral 7,8 a tie zvysne nepoznam. Teraz som akurat nainstaloval Wizardry 8 :D Pecka. Len sa mi to uz nechce znova prechadzat. Chcelo by to nieco co som nehral. Ale to uz tu spamujem asi.. :sad:
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

nahlédl jsem do toho článku kterej posílal alfajk. Je to ze statistik xfire. a poslední data jsou starý měsíc a týden.

Vůbec nic se tam nepíše o desetinovym počtu hráčů, ale CEO xfiru tam píše “The Diablo III user decline shown in these stats is greater for hours played than players overall,” ... “This suggests that many users are continuing to log in, but are playing with less intensity as the launch-day novelty wears off.”

Z grafu (toho druhého) vyplývá, že počet každodenních příhlášení se do hry na xfiru klesl zhruba na polovinu. Nelze s něj vyčíst, kolik hráčů hru přestalo hrát. Graf pouze ukazuje, kolik lidí se v ten konkrétní den do hry přihlásilo (někdo může hrát v pondělí, někdo v úterý, někdo v pondělí i v úterý).

Ten první graf ukazuje počet odehraných hodin denně.
Nepřekvapivě se to už nehraje dnem i nocí...

já pořád nevidím ten megafail že ho herní průmysl ještě nezažil. A ani ten desetinovej počet hráčů.
Ahoj.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Ako megafail to urcite nieje kedze D3 predalo ponad 10m kopii! A to sa moze maloktora hra pochvalit co i len podobnym predajom(except F**** COD)
Ale ze to hraje ovela menej ludi to je jasne. Ked sa uz len prihlasim do hry tak tam zriedkakedy vidim co i len 2 z mojich priatelov online. A to aj cez vikendy.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to máš fuk odkud to je, vím z vlastní zkušenosti, že lidi ubývají, sám jsem hru prodal a poslal dál, kdo si zas zahraje kampaň, trochu zamobuje a pošle to zase dále... měl sem pár friendů z čech i zahraničí a časem se tam už nelogoval skoro nikdo... pak už je to prostě nuda, mě už lezlo krkem prolejzat pořád stejný lokace, nebo farmit tu stejnou lokaci dokola...
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

snad nikdo tu neprotestuje proti tomu, že to hraje míň lidí :roll:

ale rád bych si přečetl věcnou reakci alfajka, protože ta statistika na kterou se odkazuje a má dokazovat desetinovej počet hráčů, nic takovýho (podle mě, kdyžtak mě opravte) nedokazuje...
Ahoj.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Je fakt ze az dojedu WD na 60lvl(aktualne jsem na 45lvl, je to posledni char co mi chybi na 60), uz me nebude u D3 taky nic drzet.
Dojety komplet inferno s jednou postavou to mam, ostatni jsem vyexpil ze zajimavosti jake to je.
Ze zacatku jsem byl nadsenej. Po udolani Diabla na nejtezsi obtiznost se nejak vytratila motivace to hrat dale, krome expeni dalsich altu.

To abych farmil to same dokola jenom kvuli equipu, ktery stejne nepadne a co z toho?
Nebo farmit tydny goldy abych si ten equip co nepadl mohl koupit? Jako kdo to potrebuje kvuli tomu dohrat, proc ne. Ale po dohrani hry mi to prijde zbytecne.
Budu moby davat snadneji, to mozna vydrzi chvilku ze si clovek vyzkousi jaky je to byt op, ale kdyz tu oblast projizdim uz po 150te, tak se priznam ze uz ani tohle neni nijak zabavny.
Vlastne vubec nevidim duvod to hrat dale, coz je smutne.
Achievy jsou pro me jen nejaky nudny statistiky. Neresil jsem je ani v jinych hrach.
Slaby pokus vyrobce hry prodlouzit herni cas.

Ta hra ma bohuzel na RPG prilis uzavreny svet bez moznosti, jedinne co se meni jsou spawny truhel nepratel a obcas jinak vygenerovanej teren. Hlavne je to desne kratky.
Taky jsem si od toho vice sliboval. Klidne to mohli vydat jako single player bez front a padani serveru jako jednorazovku na dohrani, pripadne vicedohrani pro fandy a nedelat kvuli tomu takove pozdvizeni. Tot muj nazor.

At uz je tu GW2 :-) Mozna i ty Pandy budou nakonec vice inovativni nez D3, uvidime.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Vsechno zalezi na duvodu hrani, pokud je to vrusujici nachazeni novych itemu a vyvoj postavy, muzu na D3 rovnou zapomenout, pokud mi ale k spokojenosti bude stacit relaxacni mlaceni potvor, muzu to hrat donekonecna. Me kupodivu zaclo bavit AH ktery jsem zpocatku zavrhoval a to ne ze by bez nej neslo hrat, ale ze je tam vetsi sance najit uzitecny veci nez ve hre. Za goldy ze hry si proste koupim to co potrebuju a na co mam a takovou obtiznost pak hraju. Se zbrani xxx+dps za kilo-gold si treba na hell uziju stejnou zabavu jako v infernu s xxxx+dps za mega-gold. Nakonec hlavnim ucelem inferna neni nejvyssi obtiznost ale prachsprostej business...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

tj, ten jejich záměr většinu herního prostředí dělat napevno pouze s náhodně generovanejma dungeonama je naprd. Mělo to být jako D2, kde se náhodně generovala celá mapa. jen dungeony byly stejný.
jo a krátký to je. datadisky by mohly přidat hodně (doufám).
Ahoj.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Proste D3 na chvili zabavi, ale pak je to jednim slovem NUDA. Neni tam nic navic.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lOOkIN »

Vivec píše:tak hell a konečně lvl 60 pokořen :) celkem to šlo, v celym aktu 3 a 4 jen jedna smrt
build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... XaU!aaabYc
je to dobrej výběr skillů, nebo je na inferno lepší něco změnit? mám cca 5,5k dps a 28k životů, rezisty 180, používám 1-hand a štít s 18% blokem, s mantrou mám asi 500 životů za vteřinu
Crippling wave neznám, podle popisu vypadá dobře (já používám deadly reach s runou keen eye kvůli buffu do armoru). Doporučuju vyměnit runu u sweeping wind na blade storm - větší damage. To Tvé DPS je trochu problém, pokud si dobře pamatuju, začínal jsem inferno s 10k DPS a šlo to, ale dřelo to. Respekt za nepoužívání AH, já to tak určitě udělám s altem, s mým monkem jsem AH hodně pumpoval... Můj monk zde.

Jinak zkus víc stackovat life regen, hodně dobrá vlastnost (pokud je jí dost). No a resisty samozřejmě...
MB:MSI Z68A GD65 CPU: i5 2500K@4,3 GHz Cooler:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x4GB DDR3 Vengeance Low profile@1600 MHz VGA:Palit GeForce 460 GTX 2 GB @ Scythe Setsugen 2+Akasa Apache Black HDD:OCZ Vertex 2 60 GB, Samsung F3 1000 GB DVD+-RW:Lite-On iHAS524 ZDROJ:Seasonic X-660 W CASE:Fractal Design DEFINE R2 Myš:Microsoft Wireless Desktop 3000 Bluetrack Monitor:Samsung Syncmaster 2032BW
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tak po pár smrtích jsem to vzdal a koupil v AH zbraň za 50k a teď mám cca 12k DPS bez dalších bonusů a s tím už to jde, teď jsem zabil skeleton kinga a ještě jsem nenarazil na champy nebo elity který bych nedal
celkem mi padají dobré věci, třeba kuše s DPS 890 a socketem, akorát nemůžu zabít goblina, už tři mi utekly, jeden fakt těsně, jakmile se rozeběhnou tak je nestíhám dohnat

lOOkIN: deadly reach jsem zkoušel, ale s crippling wave se mi mlátí o hodně líp, naběhneš do chumlu a mlátíš, nemusíš řešit kde stojíš protože automaticky rubeš do všeho okolo, teď jí mám s runou conncussion a ta je imho ještě lepší než 50% armor

a sweeping wind jsem zkoušel i s jinýma runama, ale takhle ho zapnu na začátku lokace a díky 10ti sekundám v trvání mi vydrží většinou celou dobu na trojce

life regen věci hledám, teď i s mantrou mám cca 800 a už s tím můžu stát i třeba v poisonu
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Na goblina potrebujes vice dps. 12K je urcite malo.
Pamatuji si s Barbarem kdyz jsem mel v def specce abych mohl davat 2act inferno jen kolem 14 dps, tak jsem na goblina musel poustet berserkera abych ho zabil. Doporucuji pustit cd az se zastavi a zacne castit ten portal, pak to do nej nasolit co nejvice. Zpomalovani nebo stun na nej nefachaji.

Uz si nepamatuji co vsechno maji monkove na docasne zvednuti dps, ale tusim ze je to spis o talentech. Ja ho od dolevelovani nehral.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

hrat diablo bez aukce je jako ridit ferrari a odstrkovat se nohou,misto doliti benzinu...funguje oboje :)

zabit utikajiciho goblina neni zadna sranda ani se 100k dps,obcas proste zabehne do chumlu a nejde to
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

spíš jako dopravit se z bodu A do bodu B letadlem nebo na kole, buď jseš v cíly rychle ale nic z toho nemáš a pak jen pindáš na fórech, nebo si tu cestu užiješ, pokocháš se a i tři měsíce po vydání tě to baví...
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Toho nepresvedcis :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“