Je fakt ze az dojedu WD na 60lvl(aktualne jsem na 45lvl, je to posledni char co mi chybi na 60), uz me nebude u D3 taky nic drzet.
Dojety komplet inferno s jednou postavou to mam, ostatni jsem vyexpil ze zajimavosti jake to je.
Ze zacatku jsem byl nadsenej. Po udolani Diabla na nejtezsi obtiznost se nejak vytratila motivace to hrat dale, krome expeni dalsich altu.
To abych farmil to same dokola jenom kvuli equipu, ktery stejne nepadne a co z toho?
Nebo farmit tydny goldy abych si ten equip co nepadl mohl koupit? Jako kdo to potrebuje kvuli tomu dohrat, proc ne. Ale po dohrani hry mi to prijde zbytecne.
Budu moby davat snadneji, to mozna vydrzi chvilku ze si clovek vyzkousi jaky je to byt op, ale kdyz tu oblast projizdim uz po 150te, tak se priznam ze uz ani tohle neni nijak zabavny.
Vlastne vubec nevidim duvod to hrat dale, coz je smutne.
Achievy jsou pro me jen nejaky nudny statistiky. Neresil jsem je ani v jinych hrach.
Slaby pokus vyrobce hry prodlouzit herni cas.
Ta hra ma bohuzel na RPG prilis uzavreny svet bez moznosti, jedinne co se meni jsou spawny truhel nepratel a obcas jinak vygenerovanej teren. Hlavne je to desne kratky.
Taky jsem si od toho vice sliboval. Klidne to mohli vydat jako single player bez front a padani serveru jako jednorazovku na dohrani, pripadne vicedohrani pro fandy a nedelat kvuli tomu takove pozdvizeni. Tot muj nazor.
At uz je tu GW2

Mozna i ty Pandy budou nakonec vice inovativni nez D3, uvidime.