-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Butch
- Středně pokročilý
Re: -=World of Warcraft=-
Jak dopaly porodni bolesti po patchi 4.1 ? Dost jsem cetl na nasim guild foru ze dost veci blbne jako nacitani dungu, zobrazovani textur atd...
Uvazuju ze si znovu wowko zaplatim uz pred datacem, abych se rozkoukal, ale zase se mi nechce zacinat ve stavu ne uplne stable patche.
Uvazuju ze si znovu wowko zaplatim uz pred datacem, abych se rozkoukal, ale zase se mi nechce zacinat ve stavu ne uplne stable patche.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Vodnik
- Začátečník
-
Tak to máme asi guildu plnou idiotů, protože problém s aggrem je a velkej. Včera na LK25 to vypadalo asi následovně:tst píše:na trashi je to jedno tak obcas nekdo umre kdyz si neda pozor .. a na bossovi kdyz tank i dps dela co ma tak s agrem nejni nejmensi problem
to ze je nejaky random dps idiot neznamena ze maj tanci spatny agro
0:00 pull
0:02 přistřeleno vším co lze
0:05 fury warr požaduje salvu
0:12 oba warloci mají soulshatter na CD
....
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Vodnik
- Začátečník
-
Problémy byly hlavně s addony (pochopitelně), ale to už je vychytané. Jinak celkem pohoda, jediné co mě neskutečně vytáčí je rychlost lítáka po wipu, ale to není error nýbrž featureButch píše:Jak dopaly porodni bolesti po patchi 4.1 ? Dost jsem cetl na nasim guild foru ze dost veci blbne jako nacitani dungu, zobrazovani textur atd...
vss Vodnik DrC+ (kp)
- killerek
- Začátečník
-
Po trech mesicich sem si o vikendu zaplatil WoWko a ten patch je otresnej. To si z nas delaj tezke testery.
Musel sem jeste vice stahnout detaily nez sem predtim v pohode hral a stejne mam v 25 raidu slideshow. Zvuk v raidu mi bezne jde se zpozdenim klidne dvou minut. GUI se obcas podela a musim restart hry.
Co sem se s nekym bavil tak na bete ma lepsi FPS nez s poslednim patchem na retailu.
Jedine me napada to WoWko smazat a udelat jeho cerstvou instalaci.
Musel sem jeste vice stahnout detaily nez sem predtim v pohode hral a stejne mam v 25 raidu slideshow. Zvuk v raidu mi bezne jde se zpozdenim klidne dvou minut. GUI se obcas podela a musim restart hry.
Co sem se s nekym bavil tak na bete ma lepsi FPS nez s poslednim patchem na retailu.
Jedine me napada to WoWko smazat a udelat jeho cerstvou instalaci.
- tst
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
jako arcane mag to nasemu warovi neutrhnu ani pri initial burstu kde se dostavam nad 30k dpsVodnik píše:Tak to máme asi guildu plnou idiotů, protože problém s aggrem je a velkej. Včera na LK25 to vypadalo asi následovně:
problem je jen obcas s paladinama ale po prvnim invisu uz je nedozenu
samozrejme mluvime o bossech a ne trashi
ja po patchi zvysil uroven detailu o 2 stupne nahoru a stejne mam lepsi fps jak pred nim .. a to mam zastaralou 8800gt kartukillerek píše:Co sem se s nekym bavil tak na bete ma lepsi FPS nez s poslednim patchem na retailu.
just me
- Wiruz
- Pokročilý
hraji to cca mesic kdy se jsem rozhodl se rozklikat...
dohnal jsem equip jak na magoj tak na prot warroj a musim rict ze to je lepsi (hlavne za toho tanka)
jako dps mag si hold davam bacha, ze zacatku nejedu zadnej mega dmg ale jakmile se to rozjede, obcas musim zpomalit abych to neurval, jako arca je vyhoda ze clovek setri manu...
zatim mi prijde ze ze zacatku do singl targetu ma problem palat a druid, ale nic extra (ale je to tim ze nemam problem 3x - 4x po sobe dat za 35K+)
jako prot warr, typicke ze to nekdo rve hned, takze charge, devastate a na to hned taunt, pak podle omenu vidim ze je to tak tak a jistim to tauntem, ale jakmile do me jde dmg, tak mi agro roste celkem dobre
jinak co se tyce patche, vetsina problemu (problemy s instancema, restarty) jsou vyresene...
Co se tyce narocnosti na HW, neprijde mi ze by se mi neco zmenilo, ale je to tim ze to nemam na full ale jen na 3/4 detailu a vyple stiny a podobne kraviny.
dohnal jsem equip jak na magoj tak na prot warroj a musim rict ze to je lepsi (hlavne za toho tanka)
jako dps mag si hold davam bacha, ze zacatku nejedu zadnej mega dmg ale jakmile se to rozjede, obcas musim zpomalit abych to neurval, jako arca je vyhoda ze clovek setri manu...
zatim mi prijde ze ze zacatku do singl targetu ma problem palat a druid, ale nic extra (ale je to tim ze nemam problem 3x - 4x po sobe dat za 35K+)
jako prot warr, typicke ze to nekdo rve hned, takze charge, devastate a na to hned taunt, pak podle omenu vidim ze je to tak tak a jistim to tauntem, ale jakmile do me jde dmg, tak mi agro roste celkem dobre
jinak co se tyce patche, vetsina problemu (problemy s instancema, restarty) jsou vyresene...
Co se tyce narocnosti na HW, neprijde mi ze by se mi neco zmenilo, ale je to tim ze to nemam na full ale jen na 3/4 detailu a vyple stiny a podobne kraviny.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Blizzard daroval vsem 7 dni zdarma.
http://kotaku.com/5687966/blizzard-offe ... -apostates
Zkontroloval sem si ucet a je to tak.Mam tam 7 dni zdarma i kdyz uz sem skoro rok nehral...
Asi to znova nainstaluju.
http://kotaku.com/5687966/blizzard-offe ... -apostates
Zkontroloval sem si ucet a je to tak.Mam tam 7 dni zdarma i kdyz uz sem skoro rok nehral...
Asi to znova nainstaluju.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- Butch
- Středně pokročilý
Tak me 7dni zdarma nepristalo. Pry by to meli dostat vsichni co maji alespon 1 mesic ucet neaktivni.
Mam ucet neaktivni cca 5 mesicu a nic.
Mam ucet neaktivni cca 5 mesicu a nic.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- KOFis
- Mírně pokročilý
ja jsem mel moznost 7 dni zdarma pripsanou na uctu uz driv, ani nevim za co to bylo, nehraju tak rok a pul. dalsich 7 dni jsem ale ted uz nedostal
- hypnotic666
- Mírně pokročilý
Jo, těch 7 dní zdarma už je tam dlouho... Taky jsem to tam měl někdy v červnu po zhruba asi roční pauze.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Butch
- Středně pokročilý
Ja jim psal ze zajimavosti na podporu.
Odepsali mi ze muj acc nesplnuje pozadavky na prideleni 7mi dnu.
Je to mozny ze jsem byl jen 5 mesicu off a ze to bylo malo po tech 4 letech hrani, a nebo je tam prudi tech 5 osmdesatek.
Netusim, je to jedno, Alespon to ted nebudu hrat a zacnu az na datac
Odepsali mi ze muj acc nesplnuje pozadavky na prideleni 7mi dnu.
Je to mozny ze jsem byl jen 5 mesicu off a ze to bylo malo po tech 4 letech hrani, a nebo je tam prudi tech 5 osmdesatek.
Netusim, je to jedno, Alespon to ted nebudu hrat a zacnu az na datac
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Treba je podminka pul rok a vic.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- LOVIT
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
asi jo, taky sem frozen tak 2 mesice, mesic sem to hral asi s 9 mesicni pauzou a nic
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Patch 4.0.0 ma 5.3GB?Proboha.
Nainstaloval sem to a ted to zaclo stahovat dalsich 5.3Gb.
Jeste k tomu to stahuje jen 200kb/s to se mi snad zda..
Neda se ten patch nekde stahnou samostatne?
3.3.x to 4.0.0 EU.
Nainstaloval sem to a ted to zaclo stahovat dalsich 5.3Gb.
Jeste k tomu to stahuje jen 200kb/s to se mi snad zda..
Neda se ten patch nekde stahnou samostatne?
3.3.x to 4.0.0 EU.
- killerek
- Začátečník
-
ze 4.0.1 na 4.0.3 to byl 1 GB Me stahovani vzdy zacne kolem 300 kB/s a po case je u 1 MB/s.
Kdybych nesmaznul puvodni WoW a neinstaloval ho znovu cele z netu, tak sem ti mohl ten patch nekam uploadnout. Takhle bych jedine musel zabalit cele WoW do archivu a uploadnout.
Jinak poslednim patchem konecne opravili problemy s lagovanim zvuku.
Kdybych nesmaznul puvodni WoW a neinstaloval ho znovu cele z netu, tak sem ti mohl ten patch nekam uploadnout. Takhle bych jedine musel zabalit cele WoW do archivu a uploadnout.
Jinak poslednim patchem konecne opravili problemy s lagovanim zvuku.
- tst
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud je clovek na nejakym horsim nebo asynchronim pripojeni vyplati se vetsinou vypnout v moznostech launcheru p2p
jede to pak stabilnejc a rychlejc
jede to pak stabilnejc a rychlejc
just me
- Vodnik
- Začátečník
-
Na wowwiki jsou vždycky linky na patch mirrors - jsou jich desítky, patch se dá stáhnout třeba i z RapidSharu
vss Vodnik DrC+ (kp)
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
OMG co je to za blbost.Stahlo to a nainstalovalo to 5.3Gb patch a ted to zacalo stahovat dalscih 7.3GB?
To si snad delaj srandu ne?
- Butch
- Středně pokročilý
HEAD píše:OMG co je to za blbost.Stahlo to a neinstalovalo to 5.3Gb patch a ted to zacalo stahovat dalscih 7.3GB?
To mi prijde skoro dost, neni to jen kontrola toho co uz je stazeny?
Az prijdu dom tak na to mrknu(zkusim pustit updatera), myslim ze moje wow slozka ma ted kolem 26GB, ale mam tam i nejaky ty soubory ze kterych se pak patch nainstaloval.
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: