World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Broxik
- Začátečník

Re: World of Tanks
Take ale i prece v realu se muze clovek "pajdnout" tak mozna to je neco takoveho. treba jak mad dog studio delaji ty random chyby jezdce v automobilovych zavodech, tak tohle je random chyba toho tankisty. Ale tak to je samo jen muj TIP pokud to neni pingem a je cil staticky.
Jinak ze sou nemcni na tom obecne spatn ej bohuzel pravda. Na kazdem tieru clovek najde v jine zemi neco lepsiho. tyka se to snad vseho krom arty. Scout je moc velkej, Heavyny moc propalitelne i tierem 8. na e100ce je kanon jak kdy. I ty Tdcka sou defakto sracky. Pritom si troufnu tvrdit ze ta nemecka technika byla za valky nejlepsi mozna je i problem ze uz tam nejsou jen tanky za valky ale i pozdejsi kusy ze zasobnikem francouzi a novi americani a tady tyhle kraviny. Priprada mi neco jako bys trsykace frknul mezi oldschool vrtulaky by asi taky koukali... Nicmene hra se vyvyji a neda se s tim nic delat. Leda rychle mit ty nove tanky at si to clovek taky uziva.
Jinak ze sou nemcni na tom obecne spatn ej bohuzel pravda. Na kazdem tieru clovek najde v jine zemi neco lepsiho. tyka se to snad vseho krom arty. Scout je moc velkej, Heavyny moc propalitelne i tierem 8. na e100ce je kanon jak kdy. I ty Tdcka sou defakto sracky. Pritom si troufnu tvrdit ze ta nemecka technika byla za valky nejlepsi mozna je i problem ze uz tam nejsou jen tanky za valky ale i pozdejsi kusy ze zasobnikem francouzi a novi americani a tady tyhle kraviny. Priprada mi neco jako bys trsykace frknul mezi oldschool vrtulaky by asi taky koukali... Nicmene hra se vyvyji a neda se s tim nic delat. Leda rychle mit ty nove tanky at si to clovek taky uziva.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hetzer je prima OP, PZ III taky, když s E-50 naramuju Lorraina, tak čumí, kolik mu zmizelo...
Je ale pravda, že TD jsou až do 8 sračky a po 8 ještě víc.
Jo ferda je dobrej, ale má malej dmg, sice nabíjí rychle, ale TD je od toho, že má strašný poškození
Je ale pravda, že TD jsou až do 8 sračky a po 8 ještě víc.
Jo ferda je dobrej, ale má malej dmg, sice nabíjí rychle, ale TD je od toho, že má strašný poškození
Naposledy upravil(a) Jeltík dne čtv 20. pro 2012, 14:34, celkem upraveno 1 x.
- Blizzard
- Začátečník

-
Náhodu ferda hrubý ... určitě lepší jak T28, co teď mám 
- Sobo
- Středně pokročilý

Jezdí tu někdo s IS? Kolik ho stojí opravy, respektive dá se při nějakém průměrném win rate bez prémiáku vydělávat? Jsem od něj s KV-1S na půl cesty a teď váhám, jestli se mám do toho IS hnát, nebo si koupit Wolverina a pomaličku se přibližovat mojí vysněné T95, ke které bych se mojím tempem mohl dostat tak za půl roku, když se bude chtít. 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- pilarius
- Začátečník

Tak já netvrdím, že jsou na tom zase až extrémně zle, jen říkám, že to, co se u nich považovalo od bety za největší plusy je buďto překonané, nebo je to v reálu nesmysl.
Němci mají podle mě skvělou artilérii, dobré TD na 7. a 8. tieru a použitelné/zajímavé/originální těžké tanky na 8., 9. a 10. tieru. Střední tanky jsou herně taky zajímavé (teď tu linii sám jedu), ale stále mi přijdou slabší. Rád bych se dočkal Leoparda. Snad prej bude mít linii 3 tanků směrem od DBčka.
Ohledně tý přesnosti - jak se to vezme. Vzhledem k tomu, že ve hře je zkušenost posádky, tak absolutně zkušená posádka (100%) by v reálu byla snad schopná mít absolutní přesnost, pokud by k tomu měla tolik času, kolik by si sama vyžádala, nebo ne? Alespoň do určité vzdálenosti. Pokud by se nepřesnost brala jako způsobená vnějším vlivem (co já vím, jak velký to má vliv, ale řekněme vítr), tak by měla být dána hráči možnost to kompenzovat třeba indikátorem směru větru - člověk by pak upravil svoje míření podle toho. To, že zamířím někam na určitý místo, a 4 střely po sobě (kdy se neměnilo absolutně nic, ani vítr by tolikrát nezměnil směr) jdou každá jiným směrem od zamířeného místa, tak to je nesmysl. To samé s penetrací/damagem, pokud ze stejné vzdálenosti střílím stejnou municí na stejné místo. Ano, určitá nahodilost ve hře dává smysl, ale to je tak možná 10 %, rozhodně ne ty dvě třetiny, které vidíme ve hře (zbraň s průměrným damagem 400 dává za 300-500), u míření by ta odchylka měla být ještě menší a měla by se fakt blížit nule (řekněme, že ani dokonalá posádka nepředvídá poryv větru).
Každopádně bych byl rád, aby hra byla méně o štěstí, tedy aby se hra snažila odchylku normalizovat, tedy aby se něco jako 4 "výletní" střely za sebou člověku nemohly stát.
Respektuju rozhodnutí vývojářů a chápu je, ale dovedl bych si to představit lépe.
Sobo: Už je to dlouho, ale jezdil jsem. Opravy bývaly v pohodě, ale 122mm munice je předražená. IS je hratelné i se 100mm zbraní. Sice je trochu horší, ale pak se s tím tankem dá normálně vydělávat. T95 ti přeju, já se k ní nikdy nedostal (americké TD s turrety mi ukrutně nejdou a nebavěj mě).
Němci mají podle mě skvělou artilérii, dobré TD na 7. a 8. tieru a použitelné/zajímavé/originální těžké tanky na 8., 9. a 10. tieru. Střední tanky jsou herně taky zajímavé (teď tu linii sám jedu), ale stále mi přijdou slabší. Rád bych se dočkal Leoparda. Snad prej bude mít linii 3 tanků směrem od DBčka.
Ohledně tý přesnosti - jak se to vezme. Vzhledem k tomu, že ve hře je zkušenost posádky, tak absolutně zkušená posádka (100%) by v reálu byla snad schopná mít absolutní přesnost, pokud by k tomu měla tolik času, kolik by si sama vyžádala, nebo ne? Alespoň do určité vzdálenosti. Pokud by se nepřesnost brala jako způsobená vnějším vlivem (co já vím, jak velký to má vliv, ale řekněme vítr), tak by měla být dána hráči možnost to kompenzovat třeba indikátorem směru větru - člověk by pak upravil svoje míření podle toho. To, že zamířím někam na určitý místo, a 4 střely po sobě (kdy se neměnilo absolutně nic, ani vítr by tolikrát nezměnil směr) jdou každá jiným směrem od zamířeného místa, tak to je nesmysl. To samé s penetrací/damagem, pokud ze stejné vzdálenosti střílím stejnou municí na stejné místo. Ano, určitá nahodilost ve hře dává smysl, ale to je tak možná 10 %, rozhodně ne ty dvě třetiny, které vidíme ve hře (zbraň s průměrným damagem 400 dává za 300-500), u míření by ta odchylka měla být ještě menší a měla by se fakt blížit nule (řekněme, že ani dokonalá posádka nepředvídá poryv větru).
Každopádně bych byl rád, aby hra byla méně o štěstí, tedy aby se hra snažila odchylku normalizovat, tedy aby se něco jako 4 "výletní" střely za sebou člověku nemohly stát.
Respektuju rozhodnutí vývojářů a chápu je, ale dovedl bych si to představit lépe.
Sobo: Už je to dlouho, ale jezdil jsem. Opravy bývaly v pohodě, ale 122mm munice je předražená. IS je hratelné i se 100mm zbraní. Sice je trochu horší, ale pak se s tím tankem dá normálně vydělávat. T95 ti přeju, já se k ní nikdy nedostal (americké TD s turrety mi ukrutně nejdou a nebavěj mě).
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Nech si KV-1S, jestli necheš jít na IS-7, tak ti IS nepřinese moc výhod, trošičku rychlejc nabíjí, má víc HP a to je všechno.
T95 vysněnej tank, tebe baví pořád kempit na spawně?
T95 vysněnej tank, tebe baví pořád kempit na spawně?
- Sobo
- Středně pokročilý

No, mám rád diverzitu.
Neplánuje hrát pořád T95, ale budu střídat s něčím dalším, ať už s KV-1S/IS nebo i něčím menším a "aktivnějším". Chápu, že jeho mobilita (jestli se dá tenhle pojem ve spojení s T95 vůbec použít) ho jako útočné TD dělá nepoužitelné na 80% map, ale zkrátka se mi líbí jeho vzhled a styl. Už od začátku mi učaroval a je mi jasné, že to ve výsledku není nějak extra dobrej tank, jednak kvůli rychlosti, dále kvůli dostupné gold munici, která i ten 305mm pancíř v pohodě prostřelí a taky kvůli weakspotům galaktických rozměrů. Každopádně si myslím, že má pořád celkem dobrej "intimidation factor", jestli mi rozumíte. Před tím 155mm dělem se v podstatě nikomu stát nechce. 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Broxik
- Začátečník

Btw omlouvam se mysleno je to do CW hlavne. Tzn E-50m, E-100, Maus, GWtiger a jeho nastupce a pak ten srac TDckovy. Na nizsich tierech sem si take uzil zabavy. Z hetzerem mam koneckoncu 60% to je u me unikat. Drzim se +-50%
.
A jinak KV-1S je urcite lepsi jak ISko. Navic se i dari ze s KV-1S ste top tier tak to je pak jiny ficak. Isko uz neni tak op vuci ostatnim. Ale dobre je to tez. Osobne me ta rada od KV-1S bavi. Jeste me pak ceka neprijemnost ve forme IS8 ale to asi poresim expama pres jine tanky kdyz je to takova sracka.
A jinak KV-1S je urcite lepsi jak ISko. Navic se i dari ze s KV-1S ste top tier tak to je pak jiny ficak. Isko uz neni tak op vuci ostatnim. Ale dobre je to tez. Osobne me ta rada od KV-1S bavi. Jeste me pak ceka neprijemnost ve forme IS8 ale to asi poresim expama pres jine tanky kdyz je to takova sracka.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
IS-8 není sračka, jenom s tím nesmíš hrát jako s heavynou
Je to úžasně rychlý, má dobrej a přesnej kanonek...
- RiCK
- Začátečník

delo dobré nieje, včera som si dal zopár bitiev s IS-4 a hra mi radšej sama spadla 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Broxik
- Začátečník

Mno hlavni je ze je to papir. Nejde tak ani o delo atd... treba kdyz vezmes VKcko nebo E-75 tak sou to celkem drzaci. Hlavne to VK me casto prekvapuje co secko nadinga. Tam je akorat pruser ta vez vz adu. Clovek na toneni moc zvykly a nekdy moc vysunuju predek a pak to tak dopadne. U VK se vyplati jakoby vyjizdet zadkem zesikma.
- RiCK
- Začátečník

VKčko by bolo neporaziteľné keby boky neboli papierové. Takto to vysúvanie zadku šikmo je useless lebo boky aj tak všetko prestrelí hoc vo veľkom uhle. Je to dačo podobné aké T28 Prototyp, ten má tiež celkom dobrý predný pancier ale tie boky sú hrozne papierové.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
wolverine mám rád, hlavně se 105 houfnicí a pár heat nábojů, nevýhoda je opentop, a taky nízká usťová rychlost projektilů, takže jseš oblíbený cíl artyn které tě sfouknou na dobrou ránu m36 slugger/jackson už má alespoň druhou věž krytou ale chybí 105 houfnice, pokud hraješ s 76/90 mm žihadlama tak to nevadí, hrál jsem chvíli s T25 AT což je útočné td, rychlé pěkně klopený pancíř, ale mě osobně pak odradilo jít dál T28 šnek, zlatý ferda, gameplay za něj mi vyhovuje. ruská td jsem zkoušel jen su 85 z T-34 chtěl bych se dostat na objekta či isu ale to se uvidí,
s is se dá slušně hrát s D10T pene stejná jen dmg jiná
s is se dá slušně hrát s D10T pene stejná jen dmg jiná
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Blizzard
- Začátečník

-
já mám E-75 a přijde mně lepší než VK ... jsem taková pojízdná pevnost
Ocelová zeď je velice časté ocenění. Jinak gun je naprostý luxus (rld time 13.24 myslím - mám nabiják a ventilaci). A s nej motorem to i celkem jede ... No, ale ještě 179k na E-100 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To je pak legrační, když si s E-100 vyšlápneš na "papírovou" IS-8, dingneš ho, protože se šikovně hejbe a on tě hezky zapálí jak táborák klidně 2x za sebou (jí vím, sem svině).
- Blizzard
- Začátečník

-
a slovo gold ammo neznáš?
- pilarius
- Začátečník

Možná tě to překvapí, ale zlatá munice cinká taky. Děkujme WG za ne/přesnost kanónů. 
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Blizzard
- Začátečník

-
jí vím, ale ne tak moc jako normální. Goldy mají 334 pene
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ho ale sejmul bez Goldu... na pubu ho beru vyjímečně.
- Blizzard
- Začátečník

-
no šak, s goldem bys ho nedingnul