Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Tak dneska dohráno a jsem moc spokojen. Tento díl považuji spolu s jedničkou za nejpovedenější přírůstky do rodiny Call of duty. Vskutku mě to bavilo více než MW 1, což jsem nečekal. Přestřelky jsou většinou hodně hutné a zábavné, prostředí docela nápadité, AI nejlepší co jsem u CoD hry viděl. Grafika oproti jedničce viditelně vylepšená a líbila se mi hodně. Třeba takové Cod World at war vypadá o poznání hůře. Hru jsem si pomalu vychutnával na obtížnost hardened a dohrál za 11 h. Několik bitek bylo opravdu slušný záhul. Prostředí jsem si prohlížel a neprolétl hru jak superman. Opravdu nechápu jakto někdo může dohrát za nějakých 5 h. To si to snad hráč ani neužije a hraje to z povinosti nebo na perníku. Od MW 2 jsem moc nečekal a hra mě překvapila a hodně bavila. I chování zbraní mi přišlo o něco méně arkádové než v MW 1. Povedená střílečka.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

fiLL-kiLL píše:chování zbraní mi přišlo o něco méně arkádové než v MW 1
? naopak se mi zdá, že je to ještě víc arkádový, jediný co je značně zhoršěno je "nozoom" střílení z jkékoli zbraně, kde bez míření nelze parkitcky nic trefit...hru sem dohrál na hardened za 7,5 hodiny a řekl bych, že to je téměř stejný jako MW1 akorát mířní HUD křížem se nevyplatí..
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem to zkusil a ze bych z toho byl odvazanej se rict neda.Grafika na me pusobi zastarale a hra jako takova je bezducha strilecka :|
Ted sem dohral tu misi na letisti a to je teda peknej humus :x
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

bezducha strilecka to byla vzdy, jen tenhle dil tomu nasadil opravdu korunu, nevim proc, ale v COD 1 mi to moc neprislo ve dvojce byly ty davy obcas sileny - treba tankova cast na pousti, trojku sem nehral(fuj fuj konzole, navic trenchyard, ci jak se menujou tvurci 5ky na PC+3 konzole), 5ku sem hral vlastne jen online, MW sem dojel singl, ale zase hlavne MP, ten byl/je asi nejlepsi, druhy svetovy uz sem nazranej... ted by mohl byt zase v mode treba takovy vietnam. Singl MW2 zachranovaly spec ops akce s tichou likvidaci, ale stejne to vzdy byl masakr, mno ikdyz... ted si vzpominam ze u United Offensive sem mel naprosto stejny pocit. cela tahle serie by se dala popsat nejlip asi "Trigger happy" :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, co se týče obsahu tak to je opravdu hodně rushovitý, rychle běžet a střílet. ta jedna stealth mise nebo kolik jich bylo, se podle mě v žádném případě nedá srovnávat s tou v jedničce. prostě dvojka je výrazně mělčí než jednička. ne že by byla špatná, ale není tak dobrá.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Když tak s odstupem času přemýšlím, tak MW2 mě bavil nejméně z celé série ( World at war jsem nehrál ). 1,2, 4 díl jsem si s chutí dal podruhé, poslední díl určitě hrát už nebudu, nemá pro mě prostě atmosféru, která by mě chytla. Dohráno, vymazáno z paměti a dál vzpomínám z láskou na předchozí díly. Je to moc bezduché a přeakčněné :| .
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Otázka pro harcovníky: nestalo se vám občas, že se hra během hraní hryzla a resla vám PC? mě se to stává každou chvíli, přitom kámošovi, kterej má stejnýho kompa, to jede úplně bez problémů. Zkoušel jsem reinstalovat drivery, vyhodit zvukovku (před restartem to jakoby zasekne zvuk) , ale nic nepomáhá. AI v Catalystech mám OFF, na LOW to padalo taky. Zkoušel jsem i snižovat frekvenci RAM z 1066 na 800 MHz, furt to samý.
Zajímavý je, že mi to dělá jen série COD a takový supernáročný hry jako Crysis, případně NFS Shift mi jedou libovolný čas bez problémů, fakt to nechápu :-(
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Klidne hraji 4hod nonstop a vse je stabylni.Uz od vydani hry a i s aplikovanyma patchama tak jak vychazeli.
Konfi­gurace PC kde hra běží:
ASUS P5W DH Deluxe
CPU Intel C2D E6600 2400MHz
Gi­gabyte 8800GTX 768MB GDR3 takty 660­­/2060
Corsa­ir DHX C4 8GB 800MHz CL 4­­-4­­-4­­-12
Creati­ve X­­-Fi XtremeMusic
CRT ViewSonic PerfectFlat Master 21­­"
Vista Ultimate x64 CZ SP2 ­­- čístá instalace
Nvi­dia Driver 190.62 WHQL
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Hra je stabilní a plynulá, používám 191.07 a nhancerem vytvořenej sli profil.
Akorát to běží až moc rychle takže mi to přijde dost těžký. Grafika je nic moc.
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TimTaylor »

tak pro mě asi nejlepší díl serie spolu s MW1. Jen ta delka hry mohla být delší. Výrazně vybočuje hudba (naprůměr. kvalita), hra obstojně chodí i na cca 2 roky starý mašině a pořád vypadá velmi dobře, celá hra má spád a skvělou atmosferu. Jen mi někdy přišlo, že se ty mise v různém prostředí střídají "až moc rychle", nestačil jsem si toho kolikrát pořádně užít nebo se rozkoukat, co se kde děje. Nicméně i tak doporučuji všem, pro mě 9/10 (je to výborná zábava a to jsem přesně chtěl), ten jeden bod strhnu za délku hry.
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

TimTaylor píše:Výrazně vybočuje hudba (naprůměr. kvalita)
hned jak jsem ji poprvé slyšel, tak jsem si šel na net něco ověřit - a skutečně ji dělal Hans Zimmer (mj. Black Hawk Down, který je tu mírně cítit).
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Především ti Piráti z Karibiku byli slyšet hned na začátku v úvodním intru.

Hra... výborná, SP se opět povedl, až na závěr (vytahovat kudlu 100x zmáčknutím F... no nevim no :D).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Stranger66
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stranger66 »

Polik píše:
Varimathras píše:No super, instalace v pohodě a když jsem to chtěl spustit, tak mi to vyhodilo tohle:
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
ERROR: Couldn't initialize digital driver: DirectSoundCreate() failed in get_system_speaker_configuration()

Error during initialization:
Miles sound system initialization failed.
Make sure you have your sound card's latest drivers and DirectX installed.

To jako nepozře Xonar XD zvukovku???
To mi házela čtyřka , stačí odinstalovat realtec drivery jestli máš .. :wink:

mam samý problem ale Realtec nemam! SoundMax zvukovku mam,, co radite?:(
dont stop me
Nováček
Nováček

Příspěvek od dont stop me »

zdravím .. mám jednú otázku .. už ako som si všimol niekto tu spomínal že má znížene FPS pri možno náročných scénach .. tak ja sa pripájam k nemu .. len u mňa je ten rozdiel že mám o niečo silnejšie CPU .. už si nepamätám v ktorej misii to bolo len viem že to bolo dosť veľa krát že ide to úplne dobré okolo 50-60fps a zrazu jeden debilný tank + 1 smoke , par vojakov a nehorázne to seká nechápem kvôli čomu .. napadlo ma že CPU ale engine starý ak môj dedo MW1tka mi šla v pohode a MW2 nie ..
tak ako ja už fakt neviem .. moja zostava ATI4770 512mb,DDR5 , CPU AMD Phenom II x2 550 BE ( OC na 3,7) RAM : 4gb kingstone 800mhz .. HDD WD 640GB black caviar, MB :Gigabyte S-series .. už viacej rozpisovať nemusím sa mi zdá že ostatne je nepotrebne .. tak ak by niekto vedel bol by som rád keby sa ozval .. dík budem rád za každú radu ..
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Ahoj , prosím pomoc , hraju to tu celej den a teď mam problém , jsem bez nábojů a hra se uložila když jsem mněl prázdnej zásobník , a teď když dám načíst hru tak bud mně zastřelí dříve než mam zásobník zpět nebo zničí počítač na který čekám a chráním ho.

PLS help
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

najdi si save a smaz posledi save :-) pak se ti nacte ten predposledni
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Když to udělám tak se nenačte nic a hra chce jet od začátku
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak restartuj celou misi,ne???
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

nebo si dobehni nahoru do mistnosti tam mas na zemi celou paletu zbrani
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

tam se nedostanu když nestačím nabít a jsem mrtvej
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“