The Elder Scrolls V: Skyrim

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Septim
Nováček
Nováček

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Příspěvek od Septim »

Frky píše:Taky Vám přijdou ty jehličnaté stromy méně hezčí než listnaté v Oblivionu? A ještě jsem tedy neprošel celou oblast, ale všude je méně stromů :( i když to bude taky tou nadmořskou výškou ve které se to odehrává...
Tak si to proběhni kolem města Riften.. Takovej směr severozápad od města to je asi taková nejhezčí "stromová" oblast na kterou jsem narazil. Jsou tam takový pěkný březový háje, ale taky tu mapu nemam úplně prolítlou tak je dost možný že to jinde vypadá o dost líp
Naposledy upravil(a) Septim dne úte 15. lis 2011, 23:16, celkem upraveno 1 x.
DESKA: ASrock FM2A88X Extreme4+ CPU: AMD A10-7700K GPU: Gigabyte GTX 760 Windforce 3X RAM: A-Data XPG 2x4 GB ZDROJ: EVGA 500W DISKY: SSD A-Data 64 GB XPG SX900 + 500 GB WD Green SKŘÍŇ: Zalman R1 OS: Windows 10 Home
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

K vyuziti vice nez 2gb ramek existuje funkcni FIX. Moje dojmy - zlepsila se stabilita a celkove je hra vyrazne sviznejsi...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

to je naco? mne hra papa pod 1GB..

btw..som bol na prechadzke s fotakom :)

ObrázekObrázek
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Taky jsem byl:

ObrázekObrázek
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Mr Lucas
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr Lucas »

Tak jsem dneska potkal mluvícího psa, kterej sundaval upíry levou zadní. Docela sranda :)
... Don't give the noise a chance ...
ULN PC: MB: Asus P8P67 B3 CPU:Core i5 2500K / 4,5GHz@1,3V - passive cooled by Phanteks PH-TC14PERAM: Kingston HyperX Genesis Grey 8GB 1600MHz GPU: Sapphire HD 6850 775/4000MHz@0,975V cooled by Accelero S1 + 2x Noiseblocker PL1 (380-700rpm) SSD,HDD: Crucial M4 64GB + WD Green WD20EARS in Silentmaxx HDD Silencer PSU: Enermax PRO82+ 385W cooled by Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) CASE: Cooler Master Cosmos II - Silent mod with two exhaust fans - rear Noctua NF-A14 ULN (400-700rpm), top Noctua NF-S12-800 (390-700rpm) + 2,5-5cm soundproofing material Gumex Type 500, Type 503, Type 505 AUDIO: Onkyo Wavio SE-200PCI -> Yamaha RX V559 -> Eagle Cable Silverline -> Yamaha NS 777, NS 444, NS 333 + Velodyne EQ-Max 12 LCD: 27" Asus VE278Q + 50" Philips 50PFL5008K/12 with Ambilight
KotOr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KotOr »

Prosim vás jak vyrobit lektvar na zdraví. když mi to ta baba v krámu říkal tak sem nedával pozor. jen vým že tam je pšenice +? . dík
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Omg debilni bugy...
Nevite jak se toho zbavit?
Obrázek
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

restart hry? mozna je to naschval jako debuff - zkus potion /svatyni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Byl to bug..nic nepomahalo zkousel sem vsechno a nakonec to zmizelo pri boji, kdyz hrdina udelal tu animaci na kritickej zasah.
Kurva to se mi ulevilo.. :)

Btw dalsi bug..Sem v ledohradu a splnil sem ukol prinest jarlovi tu helmu ledohradu a kdyz k nemu pridu znova, tak mi da zas stejnej ukol jen jinde na mape...
Btw jak pomuzu 3 lidem aby ze me byl zeman?
Pomohl sem dvema a tomu opilci sem predal dopis od ty jeho mrtvy zensky a on na to ze potrebuje cas a ukol porad 2/3...
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

víš že když k té ledohradské helmě přidáš masku z jednoho dalšího questu, která má být místo helmy, tak máš nasazené obě a sčítá se ti deffens? :D ale je to pak bugly, na hlavě máš tu rohatou korunu a obličej máš prázdnej průhlednej :D JInak mě se stalo něco podobnýho jak tobě, akorát, že ze mě koukali šípy, děsně mě to štvalo protože jeden sem měl zabodnutej v hlavě :D
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

Lidi proboha můžete mi prosím někdo srozumitelně vysvětlit co se sakra děje v komentářích v pctuning článku? Po nepřetržitém hraní a procházením zahraničních for jsem nenarazil na nic jiného než chválu, ano hra má technické problémy, stíny jsou celkem problém a mohli se obtěžovat udělat lepší textury pro PC, ale není to nic co by nespravilo pár patchů a par modů a ke hře téhle velikosti je pár chyb odpustitelných. No a příjdu sem na pctuning, čtu článek a v komentářích nevidím nevidím nic jiného než "nejkonzolovatější hra", "veliké zklamání" a "strašné menu"

Čím je ta hra tak strašné "konzolová"? Můžete dělat všechno jako v oblivonu a hromadu dalších věcí (sakra vždyť tu máte celý strom enchantingu, můžete vyrábět zbroje,honit v lese jeny pro kůži a težit rudu, vařit si jídlo a já nevím co ještě) . Čím je to velké zklamání? Tím že hra je dynamická, questy zajímavé, příběh skvělý a celý svět je živější než v jakékoliv jiné hře tohoto typu? Musím říct že jsem zatím nenarazil na špatný dungeon (ne jak v oblivionu kde 90% byly copy/paste) a questy jsou opravdu zábavné (velmi překvapivé, konflikt nordové vs imperialiští vypadá jako z per pánů z Obsidianu a ne sucharské bethesdy). Změny typu jiný systém levelování ani nechci kometovat - 95% změn patřily mezi nejoblíbenější mody na oblivion-nexus (KCAS levelovací systém - kvůli tomu už nemáte staty, v tomhle systému naskakují samy takže by to bylo jedno).

A nakonec to UI - když jsem viděl na obrázcích ty tři proužky, tak jsem se děsil co to sakra je, nakonec je ale dosti čisté a nerušivé, stejně jako inventář který je mnohem rychlejší než ten v oblivionu a je lepší než nejlepší mody pro oblivion (DarkNFied apod). Skill obrazovky je divná, ale hrát hru kvůli tomu nepřestanu...

Může prosím tedy někdo inteligentní rozumně vysvětlit co je na té hře špatného? Já se těšil hodně a překvapivě jsem nadšen asi ještě víc tak to možná koukám přes růžové brýle. Něco mi ale říká, že jsou to jenom naštvaní děcka co hru nespustí ani na nejnižší detaily nebo totální fanboyové witcheru 2 - protože hned druhým dechem říkali jak je witcher 2 mnohem lepší což kdokoliv kdo hrál obě díly ví že ehm witcher 2 přes to že je to fantastická hra, tak konzolitovostí trpěla docela hodně (ale do toho se nechci pouštět teď). Protože už u jedničky jsem se setkal s tím, že fanoušci witchera mají nechutnou potřebu ostatní rpgčka shazovat (DAO je TOTÁLNÍ SHIT!!).

HEAD: časem ty šípy/střely zmizí
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

preco ta trapi nazor ostatnych ? jediny "problem" skyrimu vidim v tom ze mam 12 level a 40 questov :D
Semo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Semo »

Bucho95 píše:...
To jsou proste notoricti rejpalove, co se prijdou vyblit do diskuze a pripadaj si cool nebo co... .Zabehla ovecka ze stada "nascriptovanych strilecek" . Jinak si nedokazu vysvetlit lidi, co tak kategoricky strazeji skvelou hratelnost, obrouvskou otevrenost, uzasny level desing...atd. pod "par" bugu, kterym se takovyhle sandbox nevyhne. Vim, vsechno je to subjektivni, ale to to kua hrajete na 16ti barevnym monitoru, ze ji to pro napr. tohle neodpustite:
Obrázek
Obrázek
CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

rbclass píše:preco ta trapi nazor ostatnych ? jediny "problem" skyrimu vidim v tom ze mam 12 level a 40 questov :D
Taky si kápl na nějaké glitche? :lol:
Tam jich je jak sviňa, a není problém z 1. lvl skočit na 20. během cca hodiny... :roll:
Vždy prodávám i jinde.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Semo píše:...Jinak si nedokazu vysvetlit lidi, co tak kategoricky strazeji skvelou hratelnost, obrouvskou otevrenost, uzasny level desing...atd. pod "par" bugu, kterym se takovyhle sandbox nevyhne. ...
Skyrim je sandbox? Podla mna ma len rozlahly svet, rucne robene dungy a velke mnozstvo Q, ale sandboxom by som to nenazyval. Raz na ten endgame narazis.
Z tejto serie je sandbox Daggerfall a mozno Morrowind... nie?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Bucho95: Já s tím velký problém nemám, nevadí mi že grafika není nejlepší, ale inventář prostě konzolový je a tím to zbytečně trochu kazí hru. Pořád to srovnáváš jen s Oblivionem a v tom to asi bude, jako by jsi nikdy jiné RPG nehrál, třeba starší díly serie Gothic. Už Oblivion byl "zkonzoloidovaný".
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

KotOr píše:Prosim vás jak vyrobit lektvar na zdraví. když mi to ta baba v krámu říkal tak sem nedával pozor. jen vým že tam je pšenice +? . dík
Fortify Health (Bear Claws, Blue Mountain Flower, Giant's Toe, Glowing Mushroom, Hanging Moss, Wheat)

:roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

mna by zaujimalo kde kupit vela mana lekvarov,alebo ako si ich vyrobit..skoro nikdy nemam ziadnu manu v batohu
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Nejspis vyrobit :|
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
KotOr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KotOr »

Jackiii píše:Fortify Health (Bear Claws, Blue Mountain Flower, Giant's Toe, Glowing Mushroom, Hanging Moss, Wheat
sakra tolik přísad kolik ten lektvar dává zdraví. půlku z toho ani nemám
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“