Bočnici lze sehnat na anacompu za 200 + pošta, to by nekupoval ze zahraničí. Já potřeboval právě tu druhou neprůhlednou.CageJ píše:kolko stala posta ?
No ja rozmyslam nad vymenou predneho panela za ten Titan + prehladnu bocnicu v ciernej farbe

Moderátor: L4mka
Bočnici lze sehnat na anacompu za 200 + pošta, to by nekupoval ze zahraničí. Já potřeboval právě tu druhou neprůhlednou.CageJ píše:kolko stala posta ?
No ja rozmyslam nad vymenou predneho panela za ten Titan + prehladnu bocnicu v ciernej farbe
Mají ho tam i bez okna...Relax10 píše:Tam mají jen prosklenou
Požadavek je na neprůhlednou bočnici - tohle jej splňuje a u Fractalu je lze i prohazovat, boční fan navíc jen zvyšuje hlučnost a designově to vypadá příšerně.PET5 píše:@CZECHYa: Ale to je ta levá bočnice bez otvoru pro ventilátor.
Pokud není požadavkem výměny prosklené bočnice za plnou právě tento otvor, tak výměnu považuji za zbytečné vyhazování peněz. Okno se dá případně překrýt fólií, apod. Na hlučnost to okno nemá výrazný vliv.
tu skrin jsem jiz osvetloval vypada to takto:TonzaCZ píše:Ano,tak to mám vymyšlený.
Když jsem se ptal,myslel jsem třeba jak moc svítí.