del42sa píše:Chcete snad naznačit, že testy na Pctuning jsou nějak zmanipulované ve prospěch AMD ?
Už jsme tady měli všechno, ale konspirační teorie to je novinka

Testy na PCT jsou dlouhodobe uplne mimo plne haluzi. Je tu o tom i thread. Jejich posledni test CPU ve hrach byl dobry fail. Ale kdyz ti pripada ,ze i5-760 je rychlejsi nez i5-2500k nebo i3-3220 je pomalejsi o rad nez i3-2120 ,tak se dle nich rid
Dithius píše:začínám uvažovat že nebudu přestupovat na Intel ale že si koupím 8350satku nebo 8320cítku s řádným OC na 5,1GHz
No to by sis pomohl.........teda CEZu bys pomohl urcite
dexterav píše:nezabúdaj že konzola čo bola PC dokonca z WIN tu už bola, a žiadne + pre PC to nebolo
nikde som nepísal o nejakom nadržiavaní
ale tie výsledky sú v podstate opačné na tom polskom webe je ťažko súdiť prečo
a tento graf som už okomentoval

btw ked už chceme mastiť FX brucho stačí pozrieť aj na testy DS3 na PCT

Multithread hry uz tu jsou dlouho. BF3 byl taky vyvijen s AMD..........Nejaka optimalizace PC verze Crysis 3 na konzole je jen fabulace. Zvlaste kdyz to je na CPU tak narocny, ze to podle toho opevovaneho PCHW testu nedava na 60fps v patetickym rozliseni ani i7-3960x
Nejsou tak opacny. Zkus se podivat poradne, jak jednotlivy weby testovali a hlavne na lokaci kde testovali. Jinak ja jsem si proklep Crysis 3 beta a uz na zacatku jsem tvrdil, ze ten test z PCHW neodpovida tomu, jak to behalo v bete. Polaci jen potvrdili, ze vetsina webu bere vysledek jen ze zacatku ve "Welcome to Jungle", kde AMD skutecne ma mirne navrch. V ostatnich castech uz to jaksi vypada jinak. Takze polaci nemaji tak opacny vysledek, ale to by zdejsi AMD worsipers museli poradne koukat a myslet

Moje spekulace je takova, ze tu narocnost dela fyzika pohybu vegetace, ale musel bych to hrat, aby ch si to potvrdil.
Hlavne by me zajimalo, kdo to vubec ze zdejsich diskuteru hral a otestoval. Ja testoval betu na 4 CPU a nejak se i zapomelo na test CPU od rusaku z bety, kde jsou daleko blize vysledkum polaku. Mozna v pondeli to sezenu a testnu to znovu ,ale nemam k dispozici FX. Nanejvis Thubana 1100T ,ktery v bete prohraval nad i5-750. Ale moc se mi to kupovat nechce, neb dat plnou cenu za 6 hodin hrani jedny matlanice se mi moc nechce. Stejne si tu chteji nekteri jen honit pindu, ktery ani neni jejich