Assassin's Creed: Unity

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Deyw
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin's Creed: Unity

Příspěvek od Deyw »

ja uz jim to nezeru ted.. :D nechci jejich hry nebavi me to...ale u unity sem zvedavej na Pariz :D
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Hlavni pribeh není spatnej, prostředí Parize je super a to stoji za to. Nejlepsi vedlejsaky jsou ty pro vic hracu. Vysetrovani zlocinu je taky dobry......ostatni uz je jen honeni % dohrani.
3tp2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 3tp2 »

Já třeba nainstaloval tu appku do mobilu pro hraní Nomádských misí a není to tak zlý, člověk to odkliká třeba v práci když je nuda a pak když doma zapnu hru tak dostanu peníze a předměty z otevřených modrých beden který se otvíraj sami takže ani nemusím běhat po mapě
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
ondra91
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra91 »

Deyw píše:ja uz jim to nezeru ted.. :D nechci jejich hry nebavi me to...ale u unity sem zvedavej na Pariz :D
Pokud tě nebaví jejich hry stejně jako mě, tak Unity ani nezapínej ...
Paříž je sice opravdu hezká, ale to je bohužel všechno. Příběh = nic extra ... náplň misí je taky jak přes kopírák ... po 1/2 hry jsem se nemohl dočkat až bude konec.
Jinak .. vzhledem k tomu, že jsem dostal kupon ke grafárně, tak jsem tomu dal šanci, ale za plnou investici to rozhodně nestojí ....
Jelikož mě to opravdu moc nebavilo, tak jsem to hrál stylem pouze hlavní příběh, neupgradoval jsem prakticky výbavu a za peníze kupoval pouze dýmovnice a lahve na život. v 70 % misí máš za úkol zneškodnit konkrétní cíl ... bohužel je hra tak pitomá a jednoduchá, že hodně z těchto misí uděláš za 1-2 minuty. Většinou jsem to dělal tak, že po zahájení této "assasins mise" se ti ukáže cíl jaký je třeba zabít a kde se nachází .. stačí to pak už jen prosprintovat ke kýženému cíli a zabít jej ... stráží si netřeba vůbec všímat i přesto, že jich je v okoli třeba 30 ( občas hodit dýmovnici ) a je konec. Tímto stylem se dá hrát skoro všechno ...
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Nevíte, jestli verze z kupónu "Pick Your Path" obsahuje češtinu?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Jo.
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Po dlooouhé době opět zapínám a už se instaluej poslední patch, sem zvědavý, co se změnilo a jak to pojede na omegách :)

E// Nestačím se divit, v místě, kde jsem měl propady k 25FPS, tak mám 45fps.

Hra je pro mě konečně hratelná, hurá. Jde se dál testovat :)
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Omegy framerate zdvojnásobily. Patch s tím neměl nic moc společného.

Jinak jsem už dohrál i Dead kings. Docela dobrej expansion zadarmo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

omegy maj vliv na hromadu her divim se ze to nejaka redakce poradne neotestovala vzdycky jim vyslo 3% narust coz je uplne blbost :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hele, a v čem je ten fígl že tohle je jedinej assassins creed kde neumim zabít 2 lidi a umírám po 1. nebo 2. zasahu ? v AC revelations jsem měl v ty areně nebo co to bylo kombo asi 120 zabití a tady nezabiju 2 lidi

edit : v týhle hře sem umřel víckrát než v posledních 2 assassinech dohromady tušim (a to počítám bludnýho holanďana a podobný z ac4) , 30 ran mečem obyčejnýmu vojákovy aby padnul ? wtf
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ze začátku to chce spíš stealth, souboje jsou těžký dokud si nevylepšíš meč a nenaučíš se perfektně parry.
Už tady narozdíl od předchozích dílů neútočej po jednom a není tady všemocnej counter.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
pute
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pute »

Horší je, že hra občas špatně vyhodnotí pokus o krytí, takže ne vždy se to povede.

A všichni nepřátelé jsou ostrostřelci, v naprostý většině případ se trefí a ze začátku stačí jeden výstřel a je po tobě.
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
3tp2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 3tp2 »

Mě se hodně osvědčilo když je nejhůř tak použít kouřovou a zdrhnout :lol:
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

pute píše:Horší je, že hra občas špatně vyhodnotí pokus o krytí, takže ne vždy se to povede.

A všichni nepřátelé jsou ostrostřelci, v naprostý většině případ se trefí a ze začátku stačí jeden výstřel a je po tobě.
To hra spatne nevyhodnoti......to hodnoti dle zbrane a urovne kryti. Nektery specialni udery nejde vykryt.

Nejsou. Často i minou. Zalezi i zda strili z muškety nebo pistole a jak se pohybuješ. Pokud stojis, nebo se hybes pomalu, tak te na 100% zasahnou.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hm, takže se musí odehrát příběh aby se dalo prozkoumat vubec mapu, protože jinak neni šance, ikdyž umim perfektně načasovat parry tak k čemu mi to je když mě jebne jednou sekerou a končim
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Vzdyt je to spravne. Zadny detinsky mackani jednoho tlačítka a likvidace 30 retardovanych panacku okolo.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak minimálně je zarážející kolik dílů AC vyšlo než se to změnilo, jenom v jedničce to bylo jiný v tom že nešlo counterovat všechny všim, což se ale dalo obejít tim že stačilo counterovat všechny skrytou čepelí a šla tak vyhrát poslední bitva s templářema během asi minuty

v čem je to ted zábavnější ? že musim před všema utíkat (což znamená vyrovnávat retardovaný cukání kamerou při běhu pokud chci běžet rovně a neskákat na každej květináč a lavici) a bojovat nemůžu ?
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

bojovat muzes ale musis se to naucit :) ke konci hry to zas budes kosit po desitkach
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

musim se to naučit já nebo ten šašula ve hře ?
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

ty
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“