Assassin's Creed: Unity
Moderátor: Baneshee
- Deyw
- Začátečník

Re: Assassin's Creed: Unity
ja uz jim to nezeru ted..
nechci jejich hry nebavi me to...ale u unity sem zvedavej na Pariz 
- Hladis
- Moderátor

Hlavni pribeh není spatnej, prostředí Parize je super a to stoji za to. Nejlepsi vedlejsaky jsou ty pro vic hracu. Vysetrovani zlocinu je taky dobry......ostatni uz je jen honeni % dohrani.
- 3tp2
- Začátečník

Já třeba nainstaloval tu appku do mobilu pro hraní Nomádských misí a není to tak zlý, člověk to odkliká třeba v práci když je nuda a pak když doma zapnu hru tak dostanu peníze a předměty z otevřených modrých beden který se otvíraj sami takže ani nemusím běhat po mapě
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
- ondra91
- Začátečník

-
Pokud tě nebaví jejich hry stejně jako mě, tak Unity ani nezapínej ...Deyw píše:ja uz jim to nezeru ted..nechci jejich hry nebavi me to...ale u unity sem zvedavej na Pariz
Paříž je sice opravdu hezká, ale to je bohužel všechno. Příběh = nic extra ... náplň misí je taky jak přes kopírák ... po 1/2 hry jsem se nemohl dočkat až bude konec.
Jinak .. vzhledem k tomu, že jsem dostal kupon ke grafárně, tak jsem tomu dal šanci, ale za plnou investici to rozhodně nestojí ....
Jelikož mě to opravdu moc nebavilo, tak jsem to hrál stylem pouze hlavní příběh, neupgradoval jsem prakticky výbavu a za peníze kupoval pouze dýmovnice a lahve na život. v 70 % misí máš za úkol zneškodnit konkrétní cíl ... bohužel je hra tak pitomá a jednoduchá, že hodně z těchto misí uděláš za 1-2 minuty. Většinou jsem to dělal tak, že po zahájení této "assasins mise" se ti ukáže cíl jaký je třeba zabít a kde se nachází .. stačí to pak už jen prosprintovat ke kýženému cíli a zabít jej ... stráží si netřeba vůbec všímat i přesto, že jich je v okoli třeba 30 ( občas hodit dýmovnici ) a je konec. Tímto stylem se dá hrát skoro všechno ...
- Max Casper
- Začátečník

Nevíte, jestli verze z kupónu "Pick Your Path" obsahuje češtinu?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- fmx rider
- Začátečník

-
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Po dlooouhé době opět zapínám a už se instaluej poslední patch, sem zvědavý, co se změnilo a jak to pojede na omegách 
E// Nestačím se divit, v místě, kde jsem měl propady k 25FPS, tak mám 45fps.
Hra je pro mě konečně hratelná, hurá. Jde se dál testovat
E// Nestačím se divit, v místě, kde jsem měl propady k 25FPS, tak mám 45fps.
Hra je pro mě konečně hratelná, hurá. Jde se dál testovat
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Omegy framerate zdvojnásobily. Patch s tím neměl nic moc společného.
Jinak jsem už dohrál i Dead kings. Docela dobrej expansion zadarmo.
Jinak jsem už dohrál i Dead kings. Docela dobrej expansion zadarmo.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- oneb1t
- Začátečník

omegy maj vliv na hromadu her divim se ze to nejaka redakce poradne neotestovala vzdycky jim vyslo 3% narust coz je uplne blbost 
- LoCo99
- Začátečník

hele, a v čem je ten fígl že tohle je jedinej assassins creed kde neumim zabít 2 lidi a umírám po 1. nebo 2. zasahu ? v AC revelations jsem měl v ty areně nebo co to bylo kombo asi 120 zabití a tady nezabiju 2 lidi
edit : v týhle hře sem umřel víckrát než v posledních 2 assassinech dohromady tušim (a to počítám bludnýho holanďana a podobný z ac4) , 30 ran mečem obyčejnýmu vojákovy aby padnul ? wtf
edit : v týhle hře sem umřel víckrát než v posledních 2 assassinech dohromady tušim (a to počítám bludnýho holanďana a podobný z ac4) , 30 ran mečem obyčejnýmu vojákovy aby padnul ? wtf
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ze začátku to chce spíš stealth, souboje jsou těžký dokud si nevylepšíš meč a nenaučíš se perfektně parry.
Už tady narozdíl od předchozích dílů neútočej po jednom a není tady všemocnej counter.
Už tady narozdíl od předchozích dílů neútočej po jednom a není tady všemocnej counter.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- pute
- Začátečník

Horší je, že hra občas špatně vyhodnotí pokus o krytí, takže ne vždy se to povede.
A všichni nepřátelé jsou ostrostřelci, v naprostý většině případ se trefí a ze začátku stačí jeden výstřel a je po tobě.
A všichni nepřátelé jsou ostrostřelci, v naprostý většině případ se trefí a ze začátku stačí jeden výstřel a je po tobě.
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
- 3tp2
- Začátečník

Mě se hodně osvědčilo když je nejhůř tak použít kouřovou a zdrhnout 
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
- Hladis
- Moderátor

To hra spatne nevyhodnoti......to hodnoti dle zbrane a urovne kryti. Nektery specialni udery nejde vykryt.pute píše:Horší je, že hra občas špatně vyhodnotí pokus o krytí, takže ne vždy se to povede.
Nejsou. Často i minou. Zalezi i zda strili z muškety nebo pistole a jak se pohybuješ. Pokud stojis, nebo se hybes pomalu, tak te na 100% zasahnou.
- LoCo99
- Začátečník

hm, takže se musí odehrát příběh aby se dalo prozkoumat vubec mapu, protože jinak neni šance, ikdyž umim perfektně načasovat parry tak k čemu mi to je když mě jebne jednou sekerou a končim
- Hladis
- Moderátor

Vzdyt je to spravne. Zadny detinsky mackani jednoho tlačítka a likvidace 30 retardovanych panacku okolo.
- LoCo99
- Začátečník

tak minimálně je zarážející kolik dílů AC vyšlo než se to změnilo, jenom v jedničce to bylo jiný v tom že nešlo counterovat všechny všim, což se ale dalo obejít tim že stačilo counterovat všechny skrytou čepelí a šla tak vyhrát poslední bitva s templářema během asi minuty
v čem je to ted zábavnější ? že musim před všema utíkat (což znamená vyrovnávat retardovaný cukání kamerou při běhu pokud chci běžet rovně a neskákat na každej květináč a lavici) a bojovat nemůžu ?
v čem je to ted zábavnější ? že musim před všema utíkat (což znamená vyrovnávat retardovaný cukání kamerou při běhu pokud chci běžet rovně a neskákat na každej květináč a lavici) a bojovat nemůžu ?
- oneb1t
- Začátečník

bojovat muzes ale musis se to naucit
ke konci hry to zas budes kosit po desitkach
- LoCo99
- Začátečník

musim se to naučit já nebo ten šašula ve hře ?
- oneb1t
- Začátečník