-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

njn to ne,ale je mi jenom 14 a už vidim otce jak bude řikat že nebude nic platit nějakým rusákům :lol: jo,škoda že to nemají přes sms :roll:
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

ChrastyII píše:njn to ne,ale je mi jenom 14 a už vidim otce jak bude řikat že nebude nic platit nějakým rusákům :lol: jo,škoda že to nemají přes sms :roll:
Sak svuj mužem mít i ve 14 leteh a tvymu tadkovy musi snad bejt jedno co delaš se svymi penezi ne? :) Tyhle problemi jsme meli v guilde taky ale vše se vyřešilo :) s mojí pomoci 8-)
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

VictimCZ píše:
james7 píše: Na Ice sem hral ale rivera mi příjde lepší 8) Mrkni se na tohle http://www.youtube.com/watch?v=EtxY1WaKaTY možna pak zmeníš nazor o ice a tranzeru :) Kdyby byl servr rivera v evropě tak si myslim že budu na nej mít ping srovnatelny s ofikem a možna i lepší :)

musim se priznat ze video pod tim linkem je dle meho absolutne o nicem. jde o nekoho kdo si udela wara cca na 40+lvl a pak v STV gankuje lidi kolem lvl 30-35 ...?... videl jsem to tak do pulky dele me to fakt neudrzelo.
a pokud bych si mel dle toho udelat naroz na wow a lidi v nem tak bych uz to musel zabalit pred nejakym rokem. sorac za tak "agresivni" reakci. neni to pokus zacit flame. ale proste mi to nedalo nereagovat. :oops:

hlavne nesrovnavejte nikdy offic a neoffic server. to nelze srovnavat. a pokud cete videt neco z wow... http://www.warcraftmovies.com/
Tak o tom manikovi vam mozem povedat 2 veci:
Po prve:je to total IMBA
Po druhe:je to totalny magor.....(Kto by mazal lvl 60 pala s full t2???)
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MastahBlastah »

Na Serveru Boulderfist budeme zakladat Novou Českou guildu ( HORDA). Guilda bude zrealizovana az po aplikaci Burning Crusade. Docela dost lidi bude po aplikaci BC zakladat novy char, co jsem se doslech. Takze proc ne na Boulderfistu?! Ja vim, ze jsou jeste 2 mesice do BC, ale je lepsi zacit shanet hrace ted. Zadne lamky nejsme to mi verte.
Pokud jsou nejake dotazy tak piste na 322-282-062.
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

a preco nie na Drak´thule?? :)
Jet to najvacsi ceskoslovensky realm,o tom sa mozes sam presvedcit
Aj ked je pravda,ze ked bude migracia tak najlepsie a najvacsie guildy pojdu ale to je jedno
which he runs screaming
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Proc ne DT, protoze moje osobni zkusenosti !!
Hele vim o co de hraju to od zacatku mam 5x 60lvl ...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

World of Warcraft a GMA 950???

Má někdo tuto kombinaci ?? Chci si pořídit notebook a byl bych moc rád aby mi tam šlapali WoW. A protože chci pořídit HPčko tak bych se musel spokojit s GMA 950(jsem limitovanej penězma)

Pokud někdo hraje na GMA tak mi pls napište jak to šlape jestli je to hratelný nebo nikoliv. Vím že na GMA 900 to šlo ale nevím jak si to vedlo například ve velkých městech. Prosím hoďte mi sem nějáké zkušenosti.

Díky.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Pokud nekdo bude zacinat ci se vracet zpet do wow az s datadiskem a shani novou guildu ceskou blizsi info na icq: 52559139, tyka se officialniho serveru a seriozni lidi co vi co chtej.
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Mohl by mi tu hodit nekdo ukazku z widescreenu? i s uickem
diky
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Clant
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Clant »

kdo se chce zasmat a umi mirne AJ tak se kouknete na 20 minutovy dil South Park + World of Warcraft budiz, pak napiste co si o tom myslite

http://www.dailymotion.com/visited/sear ... t-warcraft
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

Clant píše:kdo se chce zasmat a umi mirne AJ tak se kouknete na 20 minutovy dil South Park + World of Warcraft budiz, pak napiste co si o tom myslite

http://www.dailymotion.com/visited/sear ... t-warcraft
Totalna haluz :wink:
which he runs screaming
Pzag
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pzag »

Moh by mi nekdo rict, jak bude vypadat prechod na BC? Zustane jeste normalni wow nebo bude jen BC?
Co mate s Drak'Thulem. Prej tam maji cesi desnou povest. :?
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

No,malo by to byt tak,ze hned po starte BC bude maintence,ktory nahodi do wowka synchronizacny patch.Tym padom sa zosynchronuju ludia ktori maju a ktori nemaju BC.Je to dostatocna odpoved?
which he runs screaming
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Pzag píše:Co mate s Drak'Thulem. Prej tam maji cesi desnou povest. :?
Mají tam pověst lam, co neumí anglicky ;)
vss Vodnik DrC+ (kp)
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Nekdo Screen Widescreenu pls s wowkem
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

MastahBlastah píše:Nekdo Screen Widescreenu pls s wowkem
Neni problem udelat 1680x1050 pri maximalnïch detailech a 6xAA :-)

Jinak zacal jsem hrat na oficialu(server Frostmane) a hraju za elfa druida.

Do ceho je nejlepsi davat skilly? Jsem na levelu 14 a prvnich 5 jsem dal do Mark of wild, coz si myslim ze se vyplati.

Chci udelat spise utocnejsiho druida nez healera
Naposledy upravil(a) Butch dne čtv 2. lis 2006, 14:40, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Nebud lenivy a najdi si, v threade o widescreen monitoroch a v threade o widescreene v hrach je moj odkaz na widescreen screenshooty.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
MastahBlastah
Začátečník
Začátečník

Wuuduu píše:
Nebud lenivy a najdi si, v threade o widescreen monitoroch a v threade o widescreene v hrach je moj odkaz na widescreen screenshooty.
Vzdycky sem me to chtelo hledat JOOOO :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“