Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

spirit64 píše:...moje vadná máma...
neviem, ako ty, ale ja si svoju mamu vazim.
Aj ty si to uvedomis, ze ju mas rad, ale az vyrasties z tej puberty, co s tebou plieska ako swina... hanbi sa za take sproste reci.
Alebo si to uvedomis, ked bude tvoja mam na smrtelnej posteli, ze? Alebo az ked zomrie?

Ja si vazim kazdu chvilu, s rodicmi a rodinou, pretoze nikdy neviec dna, ani hodiny...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
krillicane
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krillicane »

Meridius píše:další věc, co mi vadí..nedostatečný popis kouzel. Naučil jsem se Battle heal v domnění, že se budu léčit rychle během boje a ono houby. Takže SP v pr... a o jedno zbytečný kouzlo navíc. Asi je dobrý při grupenbattle. A takových mám víc. Ale naštěstí jsem o dvě bojová kouzla bohatší, ale pořád nic moc...už jsem skoro 15 lvl.
ten popis kouzel je dostatecnej, aspon ja si to myslim...... A Battle heal pouzivam nejvic (leci 200 HP), ale ja sem 33 lvl oracle takze u tebe to bude urcite min....... a do tehle veci se vyplati investovat SP
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Wuuduu píše:
spirit64 píše:...moje vadná máma...
neviem, ako ty, ale ja si svoju mamu vazim.
Aj ty si to uvedomis, ze ju mas rad, ale az vyrasties z tej puberty, co s tebou plieska ako swina... hanbi sa za take sproste reci.
Alebo si to uvedomis, ked bude tvoja mam na smrtelnej posteli, ze? Alebo az ked zomrie?

Ja si vazim kazdu chvilu, s rodicmi a rodinou, pretoze nikdy neviec dna, ani hodiny...
Já bych se v tom nepitval, od toho tu ten thread není. Těžko můžeme něco soudit, když neznáme fakta, tak to nechme být...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

krillicane píše:ten popis kouzel je dostatecnej, aspon ja si to myslim...... A Battle heal pouzivam nejvic (leci 200 HP), ale ja sem 33 lvl oracle takze u tebe to bude urcite min....... a do tehle veci se vyplati investovat SP
Njn... Wizardi maj battle heal max. na 3. úrovni, takže nic moc... nám se víc vyplatí kupovat lahvičky, jako válečníkům... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
krillicane
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krillicane »

TomV píše:
krillicane píše:ten popis kouzel je dostatecnej, aspon ja si to myslim...... A Battle heal pouzivam nejvic (leci 200 HP), ale ja sem 33 lvl oracle takze u tebe to bude urcite min....... a do tehle veci se vyplati investovat SP
Njn... Wizardi maj battle heal max. na 3. úrovni, takže nic moc... nám se víc vyplatí kupovat lahvičky, jako válečníkům... :)
tak to jo to se vazne vyplati kupovat lahvicky..... 3. uroven je vazne malo.......
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

No já si jí vážím ale jde o to jak v čem. Třeba momentálně do mě každej den hučí naprosto bezdůvodně, prostě hů. Není vadná, prostě se nechová normálně.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Nebudem se v tom pitvat... HOWEVER :lol:
1) Definuj mi pojem "normální"
2) Jedinej důvod proč může bejt tvoje máma vadná, je že přivedla na svět člověka, kterej o ní tohle říká. I když občas nechápu náladu a výroky svých rodičů, tohle bych o nich nikdy neřekl! Je fakt, že až tě pustí puberta, tak tě snad pustí i takovýhle kecy... :devil:

(i když tuhle větu nerad slyšim...) Měl by si se nad sebou zamyslet! (o to radši jí říkám... :twisted: )

Zpět k původnímu tématu... :oops:
Možná brzo ve hře přivítáme zomba coby budoucího Paladina/Temple Knighta, jestli to jeho kolísající připojení útáhne připojení ke kolísajícímu serveru (chtělo by to nějakou synchronizaci kolísání :xmas:)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak tak, byl jsem s využitím skillu Persuade a vysokýho charismatu přesvědčen abych do toho šel taky... až budu mít na krku míň práce tak se připojím jakožto člověk-paladin nebo elf-temple knight :twisted: takže ne že si budete dělat srandičky z další totální lamy online ;-)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mozeme zalozit clan: "OnLine LAMAs", alebo "OnLiNewbies"
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

nebo rovnou "Food4PKs" :lol:, když vás bude někdo obtěžovat ustavičným zabíjením vaší osoby, řekněte si Eccaie a pokud si na něj Eccaia netroufne, tak řekněte Hediel, ta může rovnou založit samoklan "PKs4fooD" :twisted:

Btw... má náš klan nějakej web? Zomb by ho mohl (ne)dobrovolně udělat... :) Součástí webu by pak byl blacklist hráčů a klanů, kteří ten náš klan z nějakého důvodu se*ou (hlavně asi za playerkilling)

Btw2: jak je to s Clanhall nebo s Castle, že by sme něco mohli takovýho zřídit :roll:

Btw3: mam docela brajgl v tom kdo je v LA2 kdo (krom presidenta, hediel, meduzy, warscorpiona, Elishii a mě :) ) tj. kdo je kua kdo??? :xmas:

//fixed :D
Naposledy upravil(a) NoTHX dne stř 4. kvě 2005, 18:10, celkem upraveno 2 x.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) mam to v podpise
WarScorpion, to je ten hnusny Ork, tj ja a este moj hafan Leviathan :roll:
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

jinak ještě ke klanovým fotkám... příště nechte fotit mě (tj. já uprostřed :) ), můžu pak dodat fotku v 2048x1536 :twisted: , s tim už si pak může každej pohrát dosyta ne?

//edit: mějte trochu pochopení pro ty co na desktopu maj 1600x1200 a ta fotka se tam nevyjímá úplně ideálně... :oops:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

kua, dal som si tie C3 textures a furt tam mam cierne stvorceky.. treba davat aj C2, lebo v txt subore pise, ze je priamo na C1 klienta.

Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Wuuduu píše:kua, dal som si tie C3 textures a furt tam mam cierne stvorceky.. treba davat aj C2, lebo v txt subore pise, ze je priamo na C1 klienta.
Ja tam mam jenom C2 a zadne ctverecky jsem zatim nevidel.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Ja tam mam zase jenom C3 a misto obleceni v inv.mam ty ctverecky :(
Muzete mi prosim nekdo poradi kde mem najit ten portal?Na mape ho nemam,potreboval bych se dostat za kamosem ktery hraje za trpaslika a nevim jak :cry:
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

smates píše:Ja tam mam zase jenom C3 a misto obleceni v inv.mam ty ctverecky :(
Muzete mi prosim nekdo poradi kde mem najit ten portal?Na mape ho nemam,potreboval bych se dostat za kamosem ktery hraje za trpaslika a nevim jak :cry:
Portal je v kazdem meste.
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Jiri Drak píše:
smates píše:Ja tam mam zase jenom C3 a misto obleceni v inv.mam ty ctverecky :(
Portal je v kazdem meste.
HM,jak to vypada?Zatim jsem tam nikoho nevidel cestovat zadnym portalem.Je to podmineno nejakym levelem,jak se pouziva?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Reseni problemu s cernymi ctverecky v inventorari:
http://forum.pctuning.cz/lineage/Icon.rar
rozbalit do systextures

Zobrazeni levelu priser:
http://forum.pctuning.cz/lineage/npcname-e.rar
rozbalit do system
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

smates píše:HM,jak to vypada?Zatim jsem tam nikoho nevidel cestovat zadnym portalem.Je to podmineno nejakym levelem,jak se pouziva?
V kazde vesnici je zenska oznacena jako Gatekeeper. S tou si promluv. Je to lehka holka- za urcity obnos penez da kazdemu nezavisle na levelu dokonce i na pohlavi ;-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

smates píše:HM,jak to vypada?Zatim jsem tam nikoho nevidel cestovat zadnym portalem.Je to podmineno nejakym levelem,jak se pouziva?
Je to vetsinou zenska, co se jmenuje Gatekeeper
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“