nejvíc kulek
statecně sem porazil půl americké pěchoty, 5 tankových praporů
Moderátor: Baneshee

Ja som ju chcel dat tej Denise a rozmyslam ze ako takSkeeter píše:Prave sem nasel kdesi v milionarksy ctvrti kytkumuzu ji nekomu dat nebo je na nic ?

Ten mam uz dloooouho... Asi treti auto, co sem nasel ve druhym meste.cr89azy píše:Heh, nasel jsem uz konecne MonsterTruck.
Takze za to muze zvukovka, jo?dzungales píše:PROBLEM SO ZVUKOM sa riesi v dxdiag (start-->spustit-->dxdiag), vypnut hardware acceleration,takisto,ze vraj pomaha prepnut si hudbu na 2 speakre.![]()
Zeby?tojejedno píše:nebo je na to nejaky figl
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
Takze za to muze zvukovka, jo?dzungales píše:PROBLEM SO ZVUKOM sa riesi v dxdiag (start-->spustit-->dxdiag), vypnut hardware acceleration,takisto,ze vraj pomaha prepnut si hudbu na 2 speakre.![]()

Staci stisknout TAB - a Denise kytku DOSTANE a ne DOSTANE KYTKOU350Z píše:Ja som ju chcel dat tej Denise a rozmyslam ze ako takSkeeter píše:Prave sem nasel kdesi v milionarksy ctvrti kytkumuzu ji nekomu dat nebo je na nic ?
stlacim lave tlacitko mysy a tresk jej s nou jednu .Zaver? S tymi kvetinami mozes bit fizlov aj civilistov ale inac su asi na nic.
Ale je to sranda niekoho zmlatit kvetinami hahaha!!!![]()
![]()

omg , lidi zkousejte ty mise taky udelat samiPato píše:Nemôzem prejst misiu za letisko kde mam nahanat lietadlo na motorke ale to lietadlo je rychlejsie nez ta motorka. Nemozem ho dobehnut! Pomozte!

no řekl bych to asi takhle : ta hra má svou důstojnost a běhat na takovém šmejdu jako Mx440 by se mi taky nechtěloIQLogic píše:Kamos potrebuje pomoc. Ma MX440 a GTA San Andreas mu ani nepusti. Neviete ci to moze byt? Ma ta hra shadery (nepoznate stranku kde sa da stiahnut emulator na shadery? Na fore som nenasiel ziadny link na download. A vo FAQ som to tiez nenasiel)? pls rychlo

Na tý grafice to musí valit uplně v pohoděDigitaldoom píše:no řekl bych to asi takhle : ta hra má svou důstojnost a běhat na takovém šmejdu jako Mx440 by se mi taky nechtěloIQLogic píše:Kamos potrebuje pomoc. Ma MX440 a GTA San Andreas mu ani nepusti. Neviete ci to moze byt? Ma ta hra shadery (nepoznate stranku kde sa da stiahnut emulator na shadery? Na fore som nenasiel ziadny link na download. A vo FAQ som to tiez nenasiel)? pls rychlo![]()
![]()
jinak prý to jde ale jestli si chce aspoň trochu zahrát doporučuji výrazný upgrade....

Ty moj pocit! Ja som sa nepytal na com sa tebe nechce behat ale ci nevie niekto ako tu hru rozbehat. To ako keby som sa pytal: "Ides zajtra von?" a odpoved: "Ano je stvrt na sest!" Takze toto bola uplne k veci odpoved....Digitaldoom píše: no řekl bych to asi takhle : ta hra má svou důstojnost a běhat na takovém šmejdu jako Mx440 by se mi taky nechtělo![]()
![]()
jinak prý to jde ale jestli si chce aspoň trochu zahrát doporučuji výrazný upgrade....

No já jen že je to skoro to minimum na kterém to rozeběhly ...ovšem taky to bylo podmíněno dalším hardware ...ty si nenapsal co má za zbytek jestli to vůbec CPU?RAM atd pustíIQLogic píše:
Ty moj pocit! Ja som sa nepytal na com sa tebe nechce behat ale ci nevie niekto ako tu hru rozbehat. To ako keby som sa pytal: "Ides zajtra von?" a odpoved: "Ano je stvrt na sest!" Takze toto bola uplne k veci odpoved....
Luks píše:Na tý grafice to musí valit uplně v pohodě