Takže sorry, ale kvuli tomuhle se s tim instalovat fakt nebudu
Far Cry
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No jak píšu - tem fotkám neverim ani za mák - včera jsem rozjel zase FC (samozřejme klasa 32bit verze) a na ty detaily jak to hraju opravdu nevidim rozdíl od ty "užasny" 64bit verze, ktera je prezentovaná na webu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Wuuduu
- Středně pokročilý

keby som mal cas, hodim si tam moj free WinXPPro 64, abych to vyskusal - a porobil porovnavacie screenshoty.
Uz len koli vasim blbym kecom...
Kritizujete nieco, co se neskusali a nevideli nazivo.
Len skoda, ze ten volny disk co som mal, som si prave prisposobil a usporiadal na rozne patche, updaty, filmiky, programiky...
Ale dajte mi tyzden aj nieco – spravim to. potom sa mozeme bavit o "zjadnych" rozdieloch a "medium" detailoch.
Myslim, ze moj A64 3600+ (2300MHz) + 2x512MB DualDDR 510MHz a 6800GT@Ultra (440/1200) to moze zvladnut.
Uz len koli vasim blbym kecom...
Kritizujete nieco, co se neskusali a nevideli nazivo.
Len skoda, ze ten volny disk co som mal, som si prave prisposobil a usporiadal na rozne patche, updaty, filmiky, programiky...
Ale dajte mi tyzden aj nieco – spravim to. potom sa mozeme bavit o "zjadnych" rozdieloch a "medium" detailoch.
Myslim, ze moj A64 3600+ (2300MHz) + 2x512MB DualDDR 510MHz a 6800GT@Ultra (440/1200) to moze zvladnut.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No hlavne se uklidni
Nevideli?? Píšu, ze jsem včera dost dlouho porovnaval screeny 64bit verze prezentovany na webu se "starou" 32bit verzí a nepozoruju rozdíly... Ale jestli ty hraješ hry tak, ze kazdy 3 vteriny zastavíš a kontroluješ kazdej pixel jestli to neni jiny, hmm to musí bejt herní zážitek
Nevideli?? Píšu, ze jsem včera dost dlouho porovnaval screeny 64bit verze prezentovany na webu se "starou" 32bit verzí a nepozoruju rozdíly... Ale jestli ty hraješ hry tak, ze kazdy 3 vteriny zastavíš a kontroluješ kazdej pixel jestli to neni jiny, hmm to musí bejt herní zážitek
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Wuuduu
- Středně pokročilý

...fsetci sme kludni, nie?
Ja tak hry nehrajem, to by ma CSko asi nebavilo.
Ale ak niekto porobi screenshoty, uvidime, ci su tie rozdiely badatelne ako na tych screenoch, alebo naozaj len "marketingove".
Tiez uverim, len ak to spravi niekto z nas - na rovnakom nastaveni v oboch verziach - MAX.
Ja tak hry nehrajem, to by ma CSko asi nebavilo.
Ale ak niekto porobi screenshoty, uvidime, ci su tie rozdiely badatelne ako na tych screenoch, alebo naozaj len "marketingove".
Tiez uverim, len ak to spravi niekto z nas - na rovnakom nastaveni v oboch verziach - MAX.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- Zdenek Teska
- Začátečník

No já mít takovejhle stroj, tak snad ani nepůjdu spát dokud bych to neotestovalSentenced píše:Takže sorry, ale kvuli tomuhle se s tim instalovat fakt nebudu
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ach jo to řekl opravdu ten pravý. já mít tu tvoji 6600GT a 1GB RAM, tak sedím u PC non-stop i potom co bych to zkusil nainstalovatZdenek Teska píše:No já mít takovejhle stroj, tak snad ani nepůjdu spát dokud bych to neotestovalSentenced píše:Takže sorry, ale kvuli tomuhle se s tim instalovat fakt nebudu
2 Sentenced: ze screenů moc toho nepoznáš nikdy, tak proto píšu ať to tu někdo zkusí ověřit ty fakta...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- vlada83
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hele lidi poradte jak rozchodit cheat, všude píšou "spusťte hru s parametrem -devmode (tím se také odemknou všechny mise)" ale mi to nejde spustit, sem ti uz dvakrát dohrál a po čase to hraju zas, ale trápim se uz asi hodinu v jedny misi s těma těžkooděncema a fakt už me to neba...
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a co takhle si zahrát tu misi od začátku na nějakou lehčí obtížnost?? teda pokud máš savy z doby, kdy si to projel, protože to jinak hra neumožňuje bez těch cheatů a trainerůvlada83 píše:hele lidi poradte jak rozchodit cheat, všude píšou "spusťte hru s parametrem -devmode (tím se také odemknou všechny mise)" ale mi to nejde spustit, sem ti uz dvakrát dohrál a po čase to hraju zas, ale trápim se uz asi hodinu v jedny misi s těma těžkooděncema a fakt už me to neba...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zásek
zdarte,
mám problém v momenťe, kdy zabiju nejakeho bosse(ale zadna tuharna), a hra mi na enginu ukaze jak prijde za mnou ta borka a pak se to prepne do animacky jak se ta povedena holcina oplachuje pod vodopadem jenom ve spotkach-pochybuju ze na tento moment nekdo zapomenul:)
no a problem je v tom, ze mi hra SPADNE po skonceni teto animacky(myslim ze se ten level menuje "river" )
nevite proc mi to porad pada??(mam vsechny patche)
nebo nevite kde by sla stahnout ulozena pozice(autosave)hned po tehle animacce??
dikes
mám problém v momenťe, kdy zabiju nejakeho bosse(ale zadna tuharna), a hra mi na enginu ukaze jak prijde za mnou ta borka a pak se to prepne do animacky jak se ta povedena holcina oplachuje pod vodopadem jenom ve spotkach-pochybuju ze na tento moment nekdo zapomenul:)
no a problem je v tom, ze mi hra SPADNE po skonceni teto animacky(myslim ze se ten level menuje "river" )
nebo nevite kde by sla stahnout ulozena pozice(autosave)hned po tehle animacce??
dikes
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: zásek
vyvoláš si tildou konzoli, napíšeš \map (bacha musí to bejt zpětný lomítko a dá se napsat jen jako ctrl-alt-Q) a pak název tý mapy co je potom... jmenuje se SWAMPdech píše:zdarte,
dikes
takže takhle: \map swamp
a měl bys tam bejt
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na to musí bejt ještě speciální knihovna devmode.lua, tu si musíš někde stáhnout... pak teprvve můžeš cheatovat... včera jsem to dohrál podruhý, tentokrát na medium a bez cheatů páč je to složitější než si párkrát zopakovat sekci...vlada83 píše:hele lidi poradte jak rozchodit cheat, všude píšou "spusťte hru s parametrem -devmode (tím se také odemknou všechny mise)" ale mi to nejde spustit, sem ti uz dvakrát dohrál a po čase to hraju zas, ale trápim se uz asi hodinu v jedny misi s těma těžkooděncema a fakt už me to neba...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dikes chlape...hned to zkusim!Lukfi píše:vyvoláš si tildou konzoli, napíšeš \map (bacha musí to bejt zpětný lomítko a dá se napsat jen jako ctrl-alt-Q) a pak název tý mapy co je potom... jmenuje se SWAMPdech píše:zdarte,
dikes
takže takhle: \map swamp
a měl bys tam bejt
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyby si nechtěl cheatovat, tak zkus reinstall nebo bych ti taky mohl poslat save jestli chceš, když mi dáš svůj e-maildech píše:zdarte,
dikes
- dech
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
diekes-uy sem se poshnul diky te konzoliWixe píše:kdyby si nechtěl cheatovat, tak zkus reinstall nebo bych ti taky mohl poslat save jestli chceš, když mi dáš svůj e-maildech píše:zdarte,
dikes
cheatovat nechcu-zbytecne prijdu o zazitek
az bude zase nekdy zle tak se ozvu
DIKES
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to už je pak f poho až na tu poslední misi - Vulcanodech píše:az bude zase nekdy zle tak se ozvu
- Isghole
- Začátečník

-
FarCry je celej v poho,dohrál jsem ho na střední obtížnost(netušim, jak se jmenuje). zkoušel jsem to i na hard a taky to jde, jen realistic už je na mě krapet moc, hold každýmu podle chuti. Pro mě to byla nejlepší hra minulého roku.
Vulcano bylo v pohodě, stačí mít awm a nějakou zbran na blízkost a samozřejmě dobrý místo na shooty. .-))
Vulcano bylo v pohodě, stačí mít awm a nějakou zbran na blízkost a samozřejmě dobrý místo na shooty. .-))
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Isghole
- Začátečník

-