Až doted mi nepřipadala nudná, hlavně ty Altairovy komba, akorát jak ted dělám už třetí vraždu v Acre a Damašku tak mě to začíná nudit ...
Ale těším se až to dohraju, je to super hra ...
Moderátor: Baneshee

sfinga píše:Omlouvam se, jestli se to tu uz resilo, ale nechce se mi procitat 16 stranek. Takze diky za pripadne zopakovani.
Zhruba 10cm od postavy jsou textury a stiny ostry (kostrbaty) a pak se presne podel rovne cary lamou a jsou rozmazany (hladky).
Jak se pohybuju, pohybuje se se mnou i ta rovna cara a podle toho se meni vzhled okoli.
Nevim jestli jsem to dobre popsal, kdyztak zkusim jeste dohodit screen.
Vite nekdo co to je? A co s tim?
Diky moc!
There is a rendering problem with certain resolutions. Those confirmed include 1680x1050, 1360x768, 848x480, 720x576, and 720x480.
The problem appears as an overlay that shimmers and distorts the image.....
If the screen is split diagonally from lower left to upper right the problem occurs on the right half of the screen.
At lower resolutions the "overlay" can be seen as seperate horizontal bars.

No ja widel jak to bliklo ale nenapadlo mne eaglovat v "realu".sandro742... píše:"E"at to nemas tak jednoduchy

http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA==Battlefield píše:Nejsou na netu nějaký testy grafik pro tuto hru?

Muzu se ti zeptat kamose kolik ma fps ma HD3870..Battlefield píše:tak opět řeším málo FPS.
tak ted v damasku mám tak tak zdruba 30-35 FPS, sakra není to prostě málo, když human_fly psal, že má v jeruzalémě AVG 46.
Proosím jak jste na tom vy ostatní s hd3870, či hd3850?
Nejsou na netu nějaký testy grafik pro tuto hru?
rad bych totiz zjistil, jestli není problém někde u mě, pokud je, tak bych ho samozřejmě rád vyřešil