ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
artus.l
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od artus.l »

Diky nejak se to rozjelo jsem jen obnovil system.
PC: AMD Phenom 960T 3Ghz@3,4Ghz, Gigabyte GA-MA790X-DS4, Ram: 6GB, GPU ATi HD6770, HDD 640Gb+500Gb+320Gb, Forton 500W, 3x 24" LG
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

už jste na tom někdo jel NHL 07? nějak mi to nechce šlapat jak má,
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

zdravim, mam dve nezname zarizeni, jake ovladace mam pls nainstalovat?? jedna se o koprocesor a radic sbernice SM...diky
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

mrlicker píše:zdravim, mam dve nezname zarizeni, jake ovladace mam pls nainstalovat?? jedna se o koprocesor a radic sbernice SM...diky
Nainstaluj ovladace od cipovky.
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
Roti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roti »

nevite nekdo, kde koupit tento notebook?? nikde neni :sad:
AMD Duron 850 - MSI KT266A - ATI 9600 128MB - 2x256MB DDR - 160GB Samsung 8MB - ATX 450W - Sony FDD - Toshiba DVD - Teac CD-RW - MSI Bluetooth - Acer 17", XP Profi - ...

P4 3.06, 512MB, 200GB HDD, ATI Grafik, DVD-RW DL, XP Home, Sony 17", Logitech Z-4,...

ASUS F3TC-AP008 15.4 ColorShine/AMD Turion64 x2 TL52/ 1G DDR2 667/120G SATA/ DVD±RW DL/NV73 256MB/ WiFi/BT, 500GB HDD Exter
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

baneshee : a kde je pls vezmu
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

mrlicker píše:baneshee : a kde je pls vezmu
na CD k NB
nex_Darklord
Nováček
Nováček

Příspěvek od nex_Darklord »

Roti píše:nevite nekdo, kde koupit tento notebook?? nikde neni :sad:
Nejspis www.asus.as , tam jim dodavky stale chodi, ale i tak cekaci doba 3-4 tydny...
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

baneshee : a jaxe to pls jmenuje...nikde to nevidim :oops:
edit: uz sem to nasel :-D
Naposledy upravil(a) mrlicker dne stř 27. zář 2006, 19:09, celkem upraveno 1 x.
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

lidi, jake pouzivate kodeky...me nejde u avi zvuk ale obraz jo..u mpg to jde v pohode...nevite cim to muze byt?
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

mrlicker píše:lidi, jake pouzivate kodeky...me nejde u avi zvuk ale obraz jo..u mpg to jde v pohode...nevite cim to muze byt?
Tohle v zadnem pripade nepatri do problematiky tohoto notebooku :evil:

Kodek nainstaluj obycejnej XviD/DivX a máš problém vyřešenej... jestli ne tak se poohlidni po nejakejch Codec packech... http://www.slunecnice.cz/product/K-Lite-Codec-Pack/
http://www.slunecnice.cz/Win/Multimedia/Video/Kodeky/
IntEx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IntEx »

mrlicker píše:lidi, jake pouzivate kodeky...me nejde u avi zvuk ale obraz jo..u mpg to jde v pohode...nevite cim to muze byt?
Stale a jedine www.codecpack.com .
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

zadny pack mi nepomohl, jinak je zvlastni ze ve VLC mi to jde bez problemu, ale BsPlayer,WMP vubec zvuk nejde

edit:
Tubarog : sorry ale nevedel sem kam to napsat
Tofo
Začátečník
Začátečník

Re: Nrjde sitovka

Příspěvek od Tofo »

artus.l píše:Nejde sitovka pripojim kabel a wokna nic hlasi kabel nepripojen. Co s tim mam zkusit preinstalovat ovladace? ma nekdo zkusenosti dik
Tento problem ma vice lidi, ale zatim snad u vsech to po case opet jede. Zajimavy ukaz :?
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"

PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Lidi muzete mi prosim napsat jake jste namerili maximalni teploty GPU?? Kdyz hraju napr. TRD3 nebo CoD2 tak se mi po case az se zahreje zacne v intervalech zasekavat a kdyz hru rychle shodim na listu a podivam se na teplotu v programu Everest tak tam skoci hodnota az 96°C a behem par sekund se to rychle ochladi treba na 87°C a nize. Zkratka pri plnem vytizeni mam 95°C a zacina se to zasekavat, ale napr pri 3D Marku 03 mam teplotu 77°C. Psal jsem na www.sil.cz a rikali ze asi nebude neco v poradku s hardwarem at jim to tam poslu ale mam strach, ze to otestujou v 3D marku a po mesici mi poslou NB zpet s tim, ze je vse OK a ze jsem asi blbec. Tak ted nevim co mam delat. Kazdopadne je to peklo, pac nemuzu hrat narocnejsi hry vic nez pul hodiny aby se to nezasekavalo. Myslite ze je to v poradku a je to vlastnost nebo zavada? Psal mi typek co mam taky A6T a rikal ze vse v pohode, kdyz hral pul hodiny Oblivion tak mel GPU 77°C a to ja mam uz jen kdyz mam spusteny windows, takze to asi bude nejaky problem, ale proste mam strach, ze na reklamaci na nic neprijdou, pochybuju ze na tom nekdo bude zkouset hodinu hrat CoD2 apod. Prosim poradte a napiste mi max teploty pri max zatezi, ale aktualni, tzn. ze ihned po shozeni hry na listu (ne u kazde hry to jde) ale u CoD2 to jde bez problemu. Diky za vsechny prispevky.
Jinak NB mam volne polozeny na stole, vetracku nic nebrani v dychani.
Naposledy upravil(a) asysman dne pát 29. zář 2006, 22:51, celkem upraveno 1 x.
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Momentálně mám NB v křesle a brouzdám, teplota GPU je 82"C, taky se mi to ze začátku sekalo neměl jsem nainstalovanej Power4 Gear na hry to zapnu na Super Performance a jedu, CoD2 po cca. 120 min. teplota GPU je 92"C, teplotu sleduji přímo v ovladači,
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Budulman píše:Momentálně mám NB v křesle a brouzdám, teplota GPU je 82"C, taky se mi to ze začátku sekalo neměl jsem nainstalovanej Power4 Gear na hry to zapnu na Super Performance a jedu, CoD2 po cca. 120 min. teplota GPU je 92"C, teplotu sleduji přímo v ovladači,
Mno ale ja mam power4gear nainstalovanej od zacatku a taky jedu na super perf. A ted se ti to uz vubec nezasekava?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

asysman píše:
Budulman píše:Momentálně mám NB v křesle a brouzdám, teplota GPU je 82"C, taky se mi to ze začátku sekalo neměl jsem nainstalovanej Power4 Gear na hry to zapnu na Super Performance a jedu, CoD2 po cca. 120 min. teplota GPU je 92"C, teplotu sleduji přímo v ovladači,
Mno ale ja mam power4gear nainstalovanej od zacatku a taky jedu na super perf. A ted se ti to uz vubec nezasekava?
ne jenom u NHL 07 musím ukončit programy které nepotřebuji při hraní, jinak se to seká
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

No ale ja mam evidentne problem s prehrivanim, pac prvni pul hodiny nez se to zahreje jede vse krasne plynule na plny detaily i s AA 4x. Tak ted nevim co mam delat, jestli to poslat na tu reklamaci nebo ne. Kazdopadne to budou muka mesic bez pocitace, ale obetuju to, kdyz tuto zavadu odstrani. Mas Toca Race Driver 3? Potreboval bych aby to nekdo zkusil hrat tak pul hodky na max s AA 4x jestli se mu to zacne taky neprijemne zasekavat pri zahrati. Diky
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

asysman píše:No ale ja mam evidentne problem s prehrivanim, pac prvni pul hodiny nez se to zahreje jede vse krasne plynule na plny detaily i s AA 4x. Tak ted nevim co mam delat, jestli to poslat na tu reklamaci nebo ne. Kazdopadne to budou muka mesic bez pocitace, ale obetuju to, kdyz tuto zavadu odstrani. Mas Toca Race Driver 3? Potreboval bych aby to nekdo zkusil hrat tak pul hodky na max s AA 4x jestli se mu to zacne taky neprijemne zasekavat pri zahrati. Diky
Jo mám, zejtra to otestuji a dám ti vědět
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“