Fallout 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 3

Příspěvek od Walker »

Tak nevim jeslti je to chyba...ale proste de o to ze sem si loadnul pozici nekde v meste u vchodu do nejakejch stok a najednou hroznej bordel jak kdyz pada neco plechovyho z nebe....a koukam na zemi se vali ALIEN BLASTER tak bouchacka...a hromada naboju....ABSOLUTNE NECHAPU kde se to tam vzalo...ze by ztroskotalo UFO :mrgreen:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

O stránku dozadu jsou screeny Blasteru a její lokace :lol:
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

Re: Fallout 3 Sneak char

Příspěvek od Wakizashi »

Kdyby někdo měl sneekovací postavu na melee zbraně, tak dejte vědět jak se hraje. :) Tohle mě obzvlášť zajímá .)
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jelikoz hodne pribehovych lokacich je defacto tunel tak to pujde hrat tezko. venku v noci to jde zabijet potichu zezadu, ale je to teda na hodne dlouho.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Still.Lord píše:O stránku dozadu jsou screeny Blasteru a její lokace :lol:
to vim no ale de o to ze to spadlo z nebe....a neni to jedinej pripad co se mi stal...poprve se mi stalo ze sem si loadnul save objevim se a predemnou umre nejeakej "badatel" ...ale nikdo jinej v okoli neni....proste jentak upadnul
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Aha, tak to sorry :)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Still.Lord píše:Aha, tak to sorry :)
proste bug no :)
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

nakoniec to vyzerá slušne až na to že to padá asi tak raz za 30min
najprv som myslel že to je taktením ale ked som preliezol net,tak som zistil že nie som sám ,
typická bethesda :sad:
patch prakticky nič nerieši
inak ten úvad je fakt podarený :-D
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Gyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gyx »

Walker píše:Tak nevim jeslti je to chyba...ale proste de o to ze sem si loadnul pozici nekde v meste u vchodu do nejakejch stok a najednou hroznej bordel jak kdyz pada neco plechovyho z nebe....a koukam na zemi se vali ALIEN BLASTER tak bouchacka...a hromada naboju....ABSOLUTNE NECHAPU kde se to tam vzalo...ze by ztroskotalo UFO :mrgreen:
Me se stava ze kdyz vylezu napr.z metra a predtim se u tohoto vchodu nekoho zabil tak mi na hlavu spadnou jeho ostatky a veci co sem nesebral.taky me to stve.Hlavne v noci z toho mam vzdycky skoro infarkt
.: MB :. ASUS M2N-SLI Deluxe .: CPU :. AMD Athlon X2 7750 BE @ 3GHz .: Chladič CPU :. CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX .: GK :. GigaByte GeForce 9600GT GV-NX96T512HP .: Paměti :. A-DATA 2x2GB DDR2 800MHz EE .: HDD :. Western Digital Caviar 640GB SATAII 16MB Cache,Hitachi T7K500 320GB SATAII 16MB Cache.: DVD-ROM :. LG DVD-RAM H20L .: Zdroj :. Levicom X-Alien 450W .: Case :. Coolermaster Centurion 5 Black .: Monitor :. Samsung 223BW
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

To se stávalo i u oblivionu .. myslím že to má i něco společného s havokem ;-)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

dexterav píše:nakoniec to vyzerá slušne až na to že to padá asi tak raz za 30min
najprv som myslel že to je taktením ale ked som preliezol net,tak som zistil že nie som sám ,
typická bethesda :sad:
patch prakticky nič nerieši
inak ten úvad je fakt podarený :-D
tak to se me nestalo ze by mi Fallout spadnul nebo se zasek...a to uz hraju nejakych 16 hodin
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

U mě taky zatím žádný problém.
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

U mě nastal pád jen když jsem si hrál s alt-tab, winkey, ctrl-shift-del a různě se snažil skočit do windows. Asi jsem to přehnal a hra nevydržela. Jindy to hodí výjimku při vypnutí, ale to mi nevadí.

Jinak občas se mi stane buga, že po loadingu do nějaké místnosti začnou okolo lítat věci, jako by tam byl poltergeist. Už to tady někdo zmínil a dělalo to i v oblivionu :)
bioahazard
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bioahazard »

me to obcas padne jenom kdyz ukoncuji hru ale zjistil sem jine chyby a to jsou "duchove" nekam du a vidim nekoho pred sebou nebo ze de proti me a za chvili blik a uz tam nikdo neni :) nebo mi tak divne zfialovi obrazovka :)
MB: GA-EX38 DS4 CPU: C2D E8200 2.66GHz+Scythe Ninja 2000, GPU: nV8800GT 512MB GDDR3 +Acelero S1, RAM:2x2GB A-DATA EE 800+MHz CL4-4-4-10,CASE: Thermaltake Swing,POWER: Enermax Liberty 500W,LCD: Samsung 226BW 22´,mouse. logitech G5,HDD WD 640 + Seagate 250
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Pad kdyz skoncis hru opravuje patch a ti duchove, to je myslim typ prisery, to fialove nevim co bude, mozna si prdnes :)
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

bioahazard : To fialove a v tech mistech se objevujici postavy ktere zmizi (mimochodem sou to tvi znami z Valutu 101 vcetne tveho otce) se deje ve Valutu 106 a je to soucast toho valutu (je tam nejaky spatny vzduch nebo co) podle toho co sem cetl z hlaseni v terminalech a lidi zacinaji byt paranoidni a tenhle efekt je soucasti toho ze zacina hrabat i tobe :-D
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
bioahazard
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

spajdr píše:Pad kdyz skoncis hru opravuje patch a ti duchove, to je myslim typ prisery, to fialove nevim co bude, mozna si prdnes :)
lol ty si tip :D
To prdenim to nebude :D pak udelam screeny kdyz tak a hodim je sem :) a ti duchove nejsou nestvury normalne vidim lidi a zrazu blik a zas nic nekde :D to taky zkusim udelat screen nebo video :)
MB: GA-EX38 DS4 CPU: C2D E8200 2.66GHz+Scythe Ninja 2000, GPU: nV8800GT 512MB GDDR3 +Acelero S1, RAM:2x2GB A-DATA EE 800+MHz CL4-4-4-10,CASE: Thermaltake Swing,POWER: Enermax Liberty 500W,LCD: Samsung 226BW 22´,mouse. logitech G5,HDD WD 640 + Seagate 250
bioahazard
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

CyberDeath píše:bioahazard : To fialove a v tech mistech se objevujici postavy ktere zmizi (mimochodem sou to tvi znami z Valutu 101 vcetne tveho otce) se deje ve Valutu 106 a je to soucast toho valutu (je tam nejaky spatny vzduch nebo co) podle toho co sem cetl z hlaseni v terminalech a lidi zacinaji byt paranoidni a tenhle efekt je soucasti toho ze zacina hrabat i tobe :-D

jo aha :D tak to je pak v poho kdyz sem hrablej a ja ze preporacovanej nebo vychlastanej po weekendu :mrgreen:
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

Taky mi to obcas padlo, ale co jsem se docetl nekde ze nekomu pomohlo vyp. v-sync a HDR (vybral jsem bloom) tak se to zatim drzi at delam co delam. Jo a to nemam zadny kodeky (pouzivam Gomplayer). Vse mam na max v 1680x1050 jen Aa na 2x.
Patch mam UK a Fallout3.exe se opravdu updatnul.
Je taky dobry, ze nemusi byt v mechanice dvd (pokud to spoustite primo z Fallout3.exe).
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

Neco zajimaveho napsal Raptor na Xzone:
No Cenega z nejakeho duvodu zmenila ochranu a nepouzila SecuRom 7, ale SafeDisc 4.85. No a tady nastava problem :-) Vyradili ze hry Games for Windows Live, proto neni u hry seriove cislo a zaroven tak znemoznili 2 veci - pouziti UK patche a pouziti upraveneho launcheru co se nabizi na strankach SecuRomu. Jinak co se tyka patche 1.0.0.15 tak klidne staci nainstalovat UK nebo US verzi co je. Ta sice aktualizuje jen soubor fallout3.exe, ale to staci. Ostatni aktualizovane soubory jsou prave kvuli Live (Fallout3.exe.cat, Fallout3.exe.cfg), FalloutLauncher.exe (ten je u CZ verze jiny a v podstate neni dulezity) a readme.txt. Hra jde stejne pozdeji spoustet primo pres fallout3.exe takze DVD neni treba mit v mechanice. Staci jen prvni spusteni a po vyrtvoreni INI souboru uz to funguje samo.
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“