special-CZ-design-WB (navrh & realizace)
Moderátor: morke
- Maxtor
- Začátečník

-
- jio2
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zo statického hladiska to delenie tej spony tomu nepomôže no ani neuškodí pretože je to kotvené do medeného bloku bude to pôsobiť ako jeden celok a teda v medenej časti budú vznikať ťahové napätia čo tá meď bez problémov prenesie a v plastovej tlakové napätia čo takisto nebude robiť problém avšak by mala byť minimalizovaná presnejšie povedané žiadna medzera medzi nerezou a plexi teraz mám na mysli kolmú na základnu a tiež dierky v plexi by mali byt co najtesnejsie ku tym srobom a neviem co sa vam nepaci na nerezi sak nerez je uplne fajn vec a duplom ak to bude v spojení s postriebrenou medenou castou
- myom
- Středně pokročilý

co se tyce rozpojene spony, tak jsem to hnedka xxx vysvetloval na icq, ale jeste se neozval, takze v diskuzi nad timto problemem nemusite pokracovat.
blok neni spojeny durch, ale zakladna zvlast i spona zvlast. co z toho plyne je snad jasne...
blok neni spojeny durch, ale zakladna zvlast i spona zvlast. co z toho plyne je snad jasne...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- .xxx.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- darrth
- Nováček

Myslel jsem proč dávat sponu?
Ta dřívější verze, kdy je vršek bloku z jednoho kusu plexi a zároveň funguje jako spona, by byla levnější, ne?
Ta dřívější verze, kdy je vršek bloku z jednoho kusu plexi a zároveň funguje jako spona, by byla levnější, ne?
PC1: Core 2 Duo E6400@3,2GHz, Asus Rampage Formula, 4x1GB DDR2 Geil , MSI GTX275, 2 x Seagate 320GB + 1TB, Enermax Liberty 500W a vše si hoví v Chieftecu LBX-02B-B-B
PC2: Barton 2500+@2200MHz, MSI K7N2 Delta, 2x256+1x512 MB DDR400, Seagate 400 GB a 80GB, Leadtek 6600GT, MB+CPU+GPU water cooled
PC2: Barton 2500+@2200MHz, MSI K7N2 Delta, 2x256+1x512 MB DDR400, Seagate 400 GB a 80GB, Leadtek 6600GT, MB+CPU+GPU water cooled
- .xxx.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- s10
- Nováček

- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
- .xxx.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdo chce pouzivat backplate tak si ho normalne koupi nekde v shopu cena kolem 100 KCBehemot píše:neuvažovali jste o té podpůrně destičce (nebo nějaký tvaru) zespoda MB...? když tam budou jen 4 šrouby...no nevím, po čase se to podle mně dost prohne (jak jsem říkal...normál box s. 478 mi udělal bouli...takže těch šroubů se bojím)
'pro svoji potrebu si ale necham na laseru riznout zhruba takovouto universalni sponu (tedy az se budou delat spony na WB)

zZZzzz
- Behemot
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jasně dá se to koupit...ale říkal jsem si jestli by nebylo dobrý dělat vlastní, kvůli kompletnosti.xxx. píše:kdo chce pouzivat backplate tak si ho normalne koupi nekde v shopu cena kolem 100 KCBehemot píše:neuvažovali jste o té podpůrně destičce (nebo nějaký tvaru) zespoda MB...? když tam budou jen 4 šrouby...no nevím, po čase se to podle mně dost prohne (jak jsem říkal...normál box s. 478 mi udělal bouli...takže těch šroubů se bojím)
'pro svoji potrebu si ale necham na laseru riznout zhruba takovouto universalni sponu (tedy az se budou delat spony na WB)
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
fitinky byly v planu zeptal bych se : jsou , budou , nebudou
na 10mm hadici venk. prumer na 11mm hadici venk. prumer.
Recenze bloku na Pctuningu nebo jinde:
bude , nebude , vubec nevime jestli to ted nekdy vyjde.
na 10mm hadici venk. prumer na 11mm hadici venk. prumer.
Recenze bloku na Pctuningu nebo jinde:
bude , nebude , vubec nevime jestli to ted nekdy vyjde.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- myom
- Středně pokročilý

nooo, ja radsi nebudu nic rikat (fitinky by asi mely byt
), ale uz se to blizi a melo by se stat neco, na co tady doufam cekate...
o clanku nic nevim
o clanku nic nevim
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk
- Začátečník

-
- Behemot
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

je to ovlivnene jistym "incidentem", tak se nedivte.
rozhodne to nestoji, prave ze naopak - teprve se to rozjizdi.
na problemech xxx se to nezastavi, protoze to na tom primo nestoji.
porovnani bude
rozhodne to nestoji, prave ze naopak - teprve se to rozjizdi.
na problemech xxx se to nezastavi, protoze to na tom primo nestoji.
porovnani bude
- .xxx.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
neodpovedel jsem ti pro to - ze na to, co se ptas ohledne AMD jsem uz odpovidal nekomu jinemu a postoval jsem obrazek i s rozmerama - takze staci nebyt liny a najit si to ...Behemot píše:tak tak...k tomu moje dotazy na kompatibilitu s deskou byly smazány a .xxx mi na SZ neodpovídáLuděk píše: taky cekam jak to dopadne, protoze mam o blok taky zajem
/ ohledne clanku - highlander to stale resi s redaktorem PTC - test je dost rozsahly ~ 60 str. textu grafu ... takze to hold chvilku trva nez se to vse zrealizuje
/ jinak k tomu usnuti - muzu jen rict ze se na tom pracuje i na novych vecech & pripravuje se novy WEB ...
/ ps. (uz mam novy job - v pondeli nastupuju)
zZZzzz
- Behemot
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jo a taky jsi hned na začátku říkal že se má každej radši ptát.xxx. píše:neodpovedel jsem ti pro to - ze na to, co se ptas ohledne AMD jsem uz odpovidal nekomu jinemu a postoval jsem obrazek i s rozmerama - takze staci nebyt liny a najit si to ...
a promiň ale jedinej obrázek co si pamatuju s rozměry byla čmáranice z malování
jinak jsem rád že to úspěšně pokračuje
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: