HC dungu se netreba bat .. kdyz sou lidi na teamspeaku a vi co a jak tak nejni nikde problem
a pokud clovek chvili farmi hccka tak ma JP ze nevi co s nima .. dneska doufam vyfarmim prvni epik za reputaci
Moderátor: Baneshee

dik za odpoved, ale kdyz se ptam na technicky stav serveru, tak nevim proc sem pletes PC (jasne tohle trochu lag zpusobovat muze, ale vyresi se to zmenou nastaveni)killerek píše:huhla
3. a 4. ovlivneno tvym PC, ktere zvladne/nezvaldne zpracovat tolik hracu/efektu najednou

Hral si puvodni wow?HEAD píše:Treba takovej grim batol to je peklo.
Dost vtipne je, ze je u toho napsano pro lvl 84-85, protoze 84lvl neutankuje ani prvni pack mobu...![]()
neni problem mi sundat 80K Hp behem vteriny na packu mobu.To je opravdu sila co zas blizzard vymejsli.

No já mám za jp jen 2 věci, zbytek z dungu a dokonce ještě něco i z wotlk a mám něco kolem 332 nebo 334 teď nevím. Normálně si nechávej v invu i věci, které nepoužíváš a mají větší ilvl, než to co máš na sobě + třeba jednu věc za repku, to tak hrozné není a měl by ses na těch 329 nějak dostat...HEAD píše:Navic je tu dalsi problem:Kde mam nabrat gear?Uz mam vsechno z normalnich dungu + repku a stejne me to ani nechce pustit do HC a navic bych to stejne neutankoval.
badgu mam jen tisic a to nestaci ani na jednu vec a jako chodit jednou dene random za 70badgu to si snad delaj prdel?To budu jeste za pul roku setrit na veci za badge.

Nevim jak je to tezky, jeste nejsem 85ka, ale vcera se guildovne Grim Batol zdolal na HC, takze to asi nejak pujde. Jsem na to zvedavej, s pugem bych do toho asi neselHEAD píše:...Treba takovej grim batol to je peklo.
Dost vtipne je, ze je u toho napsano pro lvl 84-85, protoze 84lvl neutankuje ani prvni pack mobu......

HEAD píše:Tak sem zkusil prvni HC throne of tides a kdyz sme se portnuli do dungu a videli mych 125K bez buffu, tak vsichni leavnuli:DD.
Opravdu parada.Se na to muzu vysrat.
jinak moje armory http://eu.battle.net/wow/en/character/d ... a/advanced myslite si, ze se da utankovat naky hc s timhle gearem?

Tak to byli retardi, Kungen tankoval prvni raid s 130k unbuff. A tanci nemeli o moc vic jak 120k kdyz se HC zacly chodit.HEAD píše:Tak sem zkusil prvni HC throne of tides a kdyz sme se portnuli do dungu a videli mych 125K bez buffu, tak vsichni leavnuli:DD.