http://www.3dmark.com/compare/fs/5399751/fs/5400113
Takty 1125 jádro, 1400 paměti, ovladače 15.7
První výsledek bios 1075e-1375m M25P.bin
Druhý výsledek bios XFX 390X s Powercolor PowerPlay table
Edit: Provedeno opravné měření druhého BIOSu
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

správně, hlavně musíš mít ten backupFofrer píše:a když ji zmrtvíš, tak to pak jde, přes jinou GK nahoit zpět, správně?

jedu přes Asus GPU tweak, tam nevím co a jak jeIngamacek píše:Tak to taktuj cez trixx nie afterburner, tam nesiel ani mne oc pamati nad 5600. Tam V increase pre gpu nedviha aj V pre memory controller zaroven s V jadra, kdez to v trixxe to fungovalo a tam som dal cez 6.6k v pohode

ano, sám jsem to zkoušel; moje karta taky nešla unlocknout na 290x, ale bios to bez problému sežereprograw píše:Mimochodem, jsi si jistý, že mi referenční 290 sežere BIOS z 390x? Chtěl jsem původně flashovat na 290x, ale moje karta je podle Hawaii info uzamčená.

jakože si nic neviděl jen psal příkazy?VeCkO píše:Já dostal 390x bios i na nereferenční PCB ale na 290x Vapor-X.
Pokud jí zmrtvíš, jde to flashnout zpět přes druhou kartu..
Mě to sice nešlo, tak jsem to flashl naslepo

Na to je nejlepsi si udelat .bat soubor a tam si to vsechno napsat, v pripade ze se neco posere, uz jsem to tak parkrat delal, hodilo se hlavne v dobach kdy procesor jeste nemel v sobe integrovanou grafikuFofrer píše:jakože si nic neviděl jen psal příkazy?VeCkO píše:Já dostal 390x bios i na nereferenční PCB ale na 290x Vapor-X.
Mě to sice nešlo, tak jsem to flashl naslepo![]()
![]()

JoFofrer píše:jakože si nic neviděl jen psal příkazy?VeCkO píše:Já dostal 390x bios i na nereferenční PCB ale na 290x Vapor-X.
Mě to sice nešlo, tak jsem to flashl naslepo![]()
![]()