Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
JJ mám tam kod na samotnou hru a pak na DLC to jsem zadal a je to ten warfare pack. Nic jiného tam už nebylo. Asi mi nezbude nic než teď zajít na origin a koupit to za 1.5€
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
probuh, proc vyhazovat vubec nejaky $$$ za takovou kravinu?

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vlastimil91 píše:JJ mám tam kod na samotnou hru a pak na DLC to jsem zadal a je to ten warfare pack. Nic jiného tam už nebylo. Asi mi nezbude nic než teď zajít na origin a koupit to za 1.5€
Já bych zavolal na technickou podporu nebo napsal mail. Ale jak psal Flegy, taky bych se na to vykáknul
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Trailer na nové DLC Close Quarters. Tohle má s pojmem battleFIELD pramálo společnýho...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Butch
- Středně pokročilý

Nj zbytecna koupeSir_-_Death píše:Trailer na nové DLC Close Quarters. Tohle má s pojmem battleFIELD pramálo společnýho...
Osobne bych si vystacil i s obycejnym BF3. Ani bych nepotreboval DLC Back to Karkland, ktery jsem dostal k limitce. Ty mapy stejne nehraju
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Frostys
- Začátečník

-
Pro mě jsou mapy v porovnání s BF2 naprosto nedostačující a malé. A asi neplánují vytvořit něco většího.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

DLC, co vyjde po Close Quarters, by prý mělo obsahovat zatím největší mapu pro BF3.Frostys píše:Pro mě jsou mapy v porovnání s BF2 naprosto nedostačující a malé. A asi neplánují vytvořit něco většího.
//Citace: "V Armored Kill půjde hlavně o bojovou techniku: řiditelné tanky, obrněné transportéry, mobilní dělostřelectvo a další techniku. Armored Kill obsáhne také největší mapu v historii série a další bojiště vhodná pro využití všeho, co má kola, pásy, motory či vrtule."
Pochopil jsem to tak, že půjde o největší mapu v dosavadní historii BF. Jsem zvědav...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já se tady na toto DLC těším. Může to být sranda ale i nemusí. Dobře se tam bude střílet z brokovnicí. Dobrý bude když to pojede v FPS jak mapa METRO která mě osobně jede 50-60FPS bez OC karty takže bych nečekal propady pod 30FPS.
Ale to další DLC s tou ukrutně největší mapou bude hodně zajímavé ,ale jen bych na ní zvednul více hráčů. Aspoň tak 40 na 40
EDIT: Tady už jsou před-objednávky http://www.battlefield-3.cz/predobjedne ... -xzone-cz/
Já to radši vezmu rovnou z originu.
Ale to další DLC s tou ukrutně největší mapou bude hodně zajímavé ,ale jen bych na ní zvednul více hráčů. Aspoň tak 40 na 40
EDIT: Tady už jsou před-objednávky http://www.battlefield-3.cz/predobjedne ... -xzone-cz/
Já to radši vezmu rovnou z originu.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- rbclass
- Žlutá karta

-
co to je ?Flegy píše:ten typek je cheater, respektive glitcher... takovy banovat
- icebosss
- Začátečník

-
že se umí probugovat někam do textury?
- pekelnik
- Nováček

-
- rbclass
- Žlutá karta

-
ale kolega pred tebou to uz vysvetlil,tak nechapem tvoj prispevok..
ale tak dobry si v googleni,musim ta pochvalit
ale tak dobry si v googleni,musim ta pochvalit
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- mouldy
- Pokročilý

http://www.zing.cz/novinky/10572/ea-zva ... tlefield-4
Muj nazor:
To si delaji srandu? V prvni rade by ty dementy melo zajimat, ze maj na trhu uz 6. mesic nehorazne zabugovanou hru, ktera prestava lidi bavit. Z mych 30 friendu na battlelogu, to hraje s bidou 5, vetsinou tak 2-3... Ta hra je zabugovana ve vsech smerech. Engine totalne nevyuzitej a nezachrani to ani ty priblbly nerealny efekty svetla na kazdej mape. Proc se na mapach nestrida treba den a noc? Nebo treba tank kdyz projede blatem, proc neni zablaceny? Fyzika... nevim jak vam, ale me se zda snad horsi nez v BC2. Protoze tady ty mapy na to nejsou vubec delany. K cemu mi je, ze znicim barak na Caspianu, kdyz se v nem nebude nikdo dlouhodobe schovavat? Proc ty paka neudelali mapy jako Oasis v BC2, kde ta fyzika davala smysl?
Dalsi vec co me fakt vadi jsou brokovnice a pistole. :
Zkousel sem je nekolikrat a pokazdy me totalne zklamaly. M320 s brokama, zkousel sem ji na Metru a vubec si neskrtala, ani kdyz sem strelil do houfu lidi... vubec, snad jeste horsi nez M27 DART. Dalsi vec je, ze kdyz ten clovek neni fakt do par metru, tak nemas sanci a jeste kdyz ty pera ve Svedsku paradne zesrali vsechny pistole, tak si rovnou muzes hodit sebevrazdu. Jako udelat kill s pistoli, to chce umet. . V zadny hre nema pistole tak stupidne malej damage jako v BF3. Obcas se mi taky stava, ze maj brokovnice jakysi lag, proste to do nej naperu vsim, co z toho vyleti a umre az po sekunde a nejlepsi je kdyz me mezitim jeste zabije. V BC2 sem mel 2500killu s brokovnicema Remington a SPAS a pouzival sem slugy, presnost 30-50%. Tady kdyz si vemu M27 se slugama a naperu to primo do nej, tak mu to veme 50% kdyz mam stesti, obcas treba taky nic.... Tohle fakt posrali. Dokud brokovnice nebudou spravne strilet a nezvysi damage i pistoli, tak sou nepouzitelny.
Muj nazor:
To si delaji srandu? V prvni rade by ty dementy melo zajimat, ze maj na trhu uz 6. mesic nehorazne zabugovanou hru, ktera prestava lidi bavit. Z mych 30 friendu na battlelogu, to hraje s bidou 5, vetsinou tak 2-3... Ta hra je zabugovana ve vsech smerech. Engine totalne nevyuzitej a nezachrani to ani ty priblbly nerealny efekty svetla na kazdej mape. Proc se na mapach nestrida treba den a noc? Nebo treba tank kdyz projede blatem, proc neni zablaceny? Fyzika... nevim jak vam, ale me se zda snad horsi nez v BC2. Protoze tady ty mapy na to nejsou vubec delany. K cemu mi je, ze znicim barak na Caspianu, kdyz se v nem nebude nikdo dlouhodobe schovavat? Proc ty paka neudelali mapy jako Oasis v BC2, kde ta fyzika davala smysl?
Dalsi vec co me fakt vadi jsou brokovnice a pistole. :
Zkousel sem je nekolikrat a pokazdy me totalne zklamaly. M320 s brokama, zkousel sem ji na Metru a vubec si neskrtala, ani kdyz sem strelil do houfu lidi... vubec, snad jeste horsi nez M27 DART. Dalsi vec je, ze kdyz ten clovek neni fakt do par metru, tak nemas sanci a jeste kdyz ty pera ve Svedsku paradne zesrali vsechny pistole, tak si rovnou muzes hodit sebevrazdu. Jako udelat kill s pistoli, to chce umet. . V zadny hre nema pistole tak stupidne malej damage jako v BF3. Obcas se mi taky stava, ze maj brokovnice jakysi lag, proste to do nej naperu vsim, co z toho vyleti a umre az po sekunde a nejlepsi je kdyz me mezitim jeste zabije. V BC2 sem mel 2500killu s brokovnicema Remington a SPAS a pouzival sem slugy, presnost 30-50%. Tady kdyz si vemu M27 se slugama a naperu to primo do nej, tak mu to veme 50% kdyz mam stesti, obcas treba taky nic.... Tohle fakt posrali. Dokud brokovnice nebudou spravne strilet a nezvysi damage i pistoli, tak sou nepouzitelny.
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- icebosss
- Začátečník

-
brokovnice jsou fajn, však koukni na můj battlelog 
http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 818691/pc/
s usasem mam 60% přesnost a s normální pumpovačkou dokonce 96% a mám u nich snad největší počet zabití za minutu...
Jinak brokovnice občas buguje no, jdu a z metru střelím týpka, on mě napere těšákem nic mu to neudělá a já sem mrtvej a přitom vidím efekt jak z té brokárny vystřelím, ale on má 100 hp a to střílím přesně na něj.. či občas když se s někým setkám a střelím z bezprostřední blízkosti, tak to jím jakoby projde a nic mu to taky neudělá... DMG pistole se mě zdá akorát, používám 1911 a ta má docela dobrej dmg, ostatní pistole, který jsou 9mm jsou děsně slabý. Můžeš taky pužívat magnumy, ty maj dmg dobrou, ale zase málo nábojů a pomalu střílej
http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz ... 818691/pc/
s usasem mam 60% přesnost a s normální pumpovačkou dokonce 96% a mám u nich snad největší počet zabití za minutu...
Jinak brokovnice občas buguje no, jdu a z metru střelím týpka, on mě napere těšákem nic mu to neudělá a já sem mrtvej a přitom vidím efekt jak z té brokárny vystřelím, ale on má 100 hp a to střílím přesně na něj.. či občas když se s někým setkám a střelím z bezprostřední blízkosti, tak to jím jakoby projde a nic mu to taky neudělá... DMG pistole se mě zdá akorát, používám 1911 a ta má docela dobrej dmg, ostatní pistole, který jsou 9mm jsou děsně slabý. Můžeš taky pužívat magnumy, ty maj dmg dobrou, ale zase málo nábojů a pomalu střílej
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
jj ty bugy u brokovnic me stvou, ale napr. vcera se mi povedlo sundat 870tkou typka na caspianu z vrcholu hory na cerpacku
( se slugem samozrejme ). pak me kopli ze sem cheater 
- Nerboard
- Začátečník

-
Brokovnice dostanu velky nerf (vsetky). Prave kvoli metro a usas-12...uz aj tak boli nepouzitelne. Som nehral BF3 uz cez 3 tyzdne, je to strasne zabugovane a uz som to nevydrzal. Patch v nedohladne a 5 pouzitelnych map s 0 teamwork tools, voip etc etc... asi si nainstalujem 2142, to je aspon battlefield nie ako tento klon cod s bf a do toho este crysis a neviem co vsetko. A stale nechapem preco do tej hry museli natrepat ten modry filter. Dufam ze to niekedy vymazu aj ked neviem ci ma to uz teraz trapi...
http://i61.photobucket.com/albums/h58/s ... lpha47.jpg
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
tak brokovnicenerfovat je hloupost. at vse nechaj tak jak to je ale at vyresej ty miliony bugu.
btw icebosi, to mas ale takovou presnost jen diky tomu, ze nepouzivas slug munici ze
, pac u ty se musis trefit uplne presne 
btw icebosi, to mas ale takovou presnost jen diky tomu, ze nepouzivas slug munici ze
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten blue filter jsem si ani neuvědomil, že tam je, člověk je zvyklý a nic jiného nezná, ale bez něj je to super grafické podání, kéž by to šlo nějaký configem vypnout.Nerboard píše:Brokovnice dostanu velky nerf (vsetky). Prave kvoli metro a usas-12...uz aj tak boli nepouzitelne. Som nehral BF3 uz cez 3 tyzdne, je to strasne zabugovane a uz som to nevydrzal. Patch v nedohladne a 5 pouzitelnych map s 0 teamwork tools, voip etc etc... asi si nainstalujem 2142, to je aspon battlefield nie ako tento klon cod s bf a do toho este crysis a neviem co vsetko. A stale nechapem preco do tej hry museli natrepat ten modry filter. Dufam ze to niekedy vymazu aj ked neviem ci ma to uz teraz trapi...![]()
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- icebosss
- Začátečník

-
no slugy nepoužívám, připadaj mě strašně slabý, snad ani na blízko to nezabíjí na jednu ránu... u 870 používám normální munici a v USASu používám flechete, protože nemá takový rozptyl...
jo jinak existují Color correction mody, který ti trochu zlepší ty barvy... sám ho používám, je ale menší riziko v tom, že by to pb mohl považovat za cheat a zabanovat tě, ale já už to používám od začátku a no problemo...
jo jinak existují Color correction mody, který ti trochu zlepší ty barvy... sám ho používám, je ale menší riziko v tom, že by to pb mohl považovat za cheat a zabanovat tě, ale já už to používám od začátku a no problemo...