NVIDIA News

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Mafian277198
Začátečník
Začátečník

Re: NVIDIA News

Příspěvek od Mafian277198 »

Nedávno sem přešel z GE na NV App, mam zaplej jen overlay na zachycení + HW monitor a ničeho sem si nevšiml...
|MB:Prime Z790-P WiFi|CPU:Core i9-14900K (NH-D15S 2×NF-A12x25, NF-A14x25)|RAM:Fury Renegade 32GB (2×16GB) DDR5 6.4GHz CL32|GPU:Aorus RTX 4090 (3×NF-A12x25)|SSD:FireCuda 530 500GB, 4TB|SND:Sound BlasterX AE-5|PSU:Prime TX-1000 (NF-A14)| Foto PC
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Podle videa HWU je problém mít zapnuté ty filtry, i když nemáš žádný aktivní napřímo. Zkusil jsem nastavení overlay on + filtry off a dává to +/- stejný výsledek jako když je obojí v nastavení off.
Goldnoob team proud member!
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

Inno3D teases “Neural Rendering” and “Advanced DLSS” for GeForce RTX 50 GPUs at CES 2025

https://videocardz.com/newz/inno3d-teas ... t-ces-2025
Quis custodiet ipsos custodes?
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jop, problem jsou filtry. Replikoval jsem to v CP2077. 4k DLSS performance (bez FG) + path tracing:

Filtry zapnute: 67.7 FPS
Filtry vypnute: 73.8 FPS

Takze skoro 10% vykonu to vzalo v tomhle pripade. Dobre vedet a docela fail ze strany NV, ze to zere vykon, i kdyz zadny z nich nemas aktivni a nic by to nemelo delat...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

A co je vychozi nastaveni te appky? Pac by mela casem nahradit vse od NV vcetne CP, tak bude do budoucna fajn vedet, na co si dat bacha.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Budu tipovat, ale myslím, že výchozí je jak overlay tak filtry defaultně ON.
Goldnoob team proud member!
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Proč by byly filtry by default ON? To by byla hrozná prasárna.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Filtry nejsou default ON, možnost je použít je ON - zároveň s overlay. Musíš je pak samozřejmě přímo zapnout ve hře, ale prostě ta appka má z nějakýho důvodu problém, i když žádný filtr zapnutý není.

EDIT: Hele, nevyšla potichu nějaká opravená verze appky? :-D Ze srandy jsem jí večer nainstaloval zpátky (samotnou app), vyzkoušel všechny kombinace v benchmarku CP2077 (overlay+filtry on, only overlay, no overlay a uninstall) a pokaždý navlas stejný výsledky. Tak mi to přišlo trochu divný, znova nainstaloval a vyzkoušel na Wukongovi, ze kterýho jsem měl výsledky z dopoledne, overlay + filtry a ten výsledek zase přesně odpovídá těm výsledkům bez overlay/appky. WTF :o
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

marek16 píše: úte 17. pro 2024, 14:27 Inno3D teases “Neural Rendering”...
Jinak teda ještě k tomuhle - můj osobní tip je, že grafika spočítá plochou scénu bez nasvícení a stínů, a shading dodělá neuronovka. Jsem zvědavej, můžete házet vlastní tipy :)
Quis custodiet ipsos custodes?
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Marketingovej blaf (něco jako když huang prezentoval ty ohavné AI based NPC postavy), o ničem, možná něco jako podpora half-precision výpočtů v rámci RTX nebo něco takového, pro lepší AI denoise / scaling.
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

Palit Registers NVIDIA RTX 50 Series Graphics Cards with Eurasian Economic Commission

https://www.guru3d.com/story/palit-regi ... ommission/
AMD Ryzen R9 7900X | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA MSI RTX 3080 Ti 12GB SUPRIM X | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“