-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Wiruz
- Pokročilý
Re: -=World of Warcraft=-
ja mam tri profily CPU, ktere pouzivam. @4.2GHz / 1.185V, @4.5GHz / 1.27V a @4.7GHz / ~1.35V a rozdil v nich ve wow je minimalni, prislo mi ze boost neni pres frekvenci ale spis pres upgrade platformy jako takove..., ale zase jestlize CPU slape na default voltaze na 4.2GHz, tak proc to nevyuzit
ono je fakt ze na raidu taky dost spomalujou addony, minule jsem u addonu vypnul pruhlednost a nastavil cerne pozadi a fps sly taky nahoru...
ono je fakt ze na raidu taky dost spomalujou addony, minule jsem u addonu vypnul pruhlednost a nastavil cerne pozadi a fps sly taky nahoru...
Naposledy upravil(a) Wiruz dne pon 29. srp 2011, 15:01, celkem upraveno 1 x.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
- Butch
- Středně pokročilý
Ja pouzil ten automaticky pretakt u Asus Gene-z na 4.2Ghz pri 1.3V, zatim jsem nemel cas si s tim hrat. Sestavil jsem to teprve v sobotu.
Chladic mam Coolink Corator DS, ten to pri tehle voltazi uchladi v max burnu(Linx na 4 jadra)na temer minimalni otacky ventilatoru do 70°C. Pri hrani max kolem 60°C
Wowko nevytizi vsechny jadra takze teplota naprosto ok.
Zkusim pak OG ve spicce na default, pokud to bude rozdil minimalni tak to klidne necham zatim na defaultu.
ja prave uz moc neraiduji, ale cukatura v OG me vzdycky vytacela i kdyz jsem obcas sel BH, tak to je sileny kdyz casti vice lidi. Hlavne ten 2500k v defaltu je porad minimalne o 50% vykonejsi nez Q6600 na 3,4Ghz a podle me bude zrat mnohem mene. Dneska ho potrapim na meraku el odberu, jsem zvedav.
Chladic mam Coolink Corator DS, ten to pri tehle voltazi uchladi v max burnu(Linx na 4 jadra)na temer minimalni otacky ventilatoru do 70°C. Pri hrani max kolem 60°C
Wowko nevytizi vsechny jadra takze teplota naprosto ok.
Zkusim pak OG ve spicce na default, pokud to bude rozdil minimalni tak to klidne necham zatim na defaultu.
ja prave uz moc neraiduji, ale cukatura v OG me vzdycky vytacela i kdyz jsem obcas sel BH, tak to je sileny kdyz casti vice lidi. Hlavne ten 2500k v defaltu je porad minimalne o 50% vykonejsi nez Q6600 na 3,4Ghz a podle me bude zrat mnohem mene. Dneska ho potrapim na meraku el odberu, jsem zvedav.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Takze uz sem zas 4mesice nehral a uz me to zase laka si to znovu zaplatit na 2 mesice.
Co vubec ve hre delate vy?
Co si pamatuju tak:
low lvl pvp je mrtvy-vsichni tam meli full hairloom gear a clovek bez taky full hairluumu tam nedal vubec nic a jen chcipal.
Navic ty clasy byli strasne nevyvazeny-co si pamatuju, tak sem s rogue do 60lvl sem dal vsechny do 2s(preparation,ambush,eviscare a na 99% byli vsichni dead) podobne na tom je hunter v 10-30lvl.Ten je taky podobne nesmrtelnej.
Co dalsi se tam da delat?Pvp na 85lvl-zase bez full pvp gearu si tam clovek ani neskrtne a aby ho ziskal musi celej den chodit random bg a to cca za tejden zacne krute nudit.
Co je tam dalsiho?Jo raidy u me je problem, ze nemuzu raidovat pozde do noci a vetsina guild prave raiduje jen vecer a nebo nenabiraj novy lidi/nabiraj jen lidi s eq, takze se tam nedostanu.
Dalsi moznost je chozeni 5man random pro badge-Tam co si pamatuju sou sileny cekaci doby kolem 30minut jako DPS a k tomu uz je vestina 5man dungu hodne ohrana a nudna.
Expit char je zabava, jenze ja uz mam vsechny 85lvl krome druida(toho mam 60lvl) locka a DK.
Co ve hre delaty vy, ze vas to porad bavi?
Co vubec ve hre delate vy?
Co si pamatuju tak:
low lvl pvp je mrtvy-vsichni tam meli full hairloom gear a clovek bez taky full hairluumu tam nedal vubec nic a jen chcipal.
Navic ty clasy byli strasne nevyvazeny-co si pamatuju, tak sem s rogue do 60lvl sem dal vsechny do 2s(preparation,ambush,eviscare a na 99% byli vsichni dead) podobne na tom je hunter v 10-30lvl.Ten je taky podobne nesmrtelnej.
Co dalsi se tam da delat?Pvp na 85lvl-zase bez full pvp gearu si tam clovek ani neskrtne a aby ho ziskal musi celej den chodit random bg a to cca za tejden zacne krute nudit.
Co je tam dalsiho?Jo raidy u me je problem, ze nemuzu raidovat pozde do noci a vetsina guild prave raiduje jen vecer a nebo nenabiraj novy lidi/nabiraj jen lidi s eq, takze se tam nedostanu.
Dalsi moznost je chozeni 5man random pro badge-Tam co si pamatuju sou sileny cekaci doby kolem 30minut jako DPS a k tomu uz je vestina 5man dungu hodne ohrana a nudna.
Expit char je zabava, jenze ja uz mam vsechny 85lvl krome druida(toho mam 60lvl) locka a DK.
Co ve hre delaty vy, ze vas to porad bavi?
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- keistown
- Žlutá karta
-
Honor gain je boostnutej, ten gear do tydne udelas.
Zandalari hc muzou byt fun, pro ty co hrali vanillu asi jak fotbal bez balonu.
BG jsou docela fun a neceka se moc dlouho.
Expeni v new old worldu je taky docela ok.
Wowko je dead, aspon pro me.
Zandalari hc muzou byt fun, pro ty co hrali vanillu asi jak fotbal bez balonu.
BG jsou docela fun a neceka se moc dlouho.
Expeni v new old worldu je taky docela ok.
Wowko je dead, aspon pro me.
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi je, kdyz si tohle tema prectes odzacatku.Lidi z toho byli uplne uneseny jak je to super.
Hlavne jak tam resej ty free servery.Prej hraje tam 36lidi je to uplne super server .Bud sme se zmenili my, ze nas uz nic nebavi a vsechno nas nudi(sme zmlsany) a nebo se zmenila hra.
Chtelo by to world of warcraft 2.
Hlavne jak tam resej ty free servery.Prej hraje tam 36lidi je to uplne super server .Bud sme se zmenili my, ze nas uz nic nebavi a vsechno nas nudi(sme zmlsany) a nebo se zmenila hra.
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 4. zář 2011, 17:10, celkem upraveno 1 x.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
- keistown
- Žlutá karta
-
S kamosema jsme se shodli ze to bylo super protoze to bylo neco novyho, proto ted cekame na SW:TOR a D3, bude to zas neco novhyo
- Alfajk
- Začátečník
-
na to ti odpovim hned...zmenila se hra,a jak uz to v dnesni dobe bejva,ne k lepsimuHEAD píše:Nejlepsi je, kdyz si tohle tema prectes odzacatku.Lidi z toho byli uplne uneseny jak je to super.
vidim to u nas ve tride kde nas 10 hralo na free,5 slo na offi a ted to hraje uz jen jeden clovek na offi,ostatni uz to unudilo
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- keistown
- Žlutá karta
-
Taktak, hra se zmenila, sice k lepsimu pro masy, ale ta "hardcorovost" je pryc a je z toho lidova hra, ne nerdovsky mmo. To kouzlo toho ze funguje jenom jeden spec a ty nevis jakej je taky fuc. Holt to neni pro nas oldschool hrace
- Wiruz
- Pokročilý
do wow chodim jen pres zimu, vzdy poberu equip, zajdu raidy, nejake to pvp, projdu nove lokace ci questy a to mi da presne na ty 3-4 mesicu, pak je venku hezky a mizim pryc
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
- Butch
- Středně pokročilý
Ja chodim 1-2x tydne se znamym arenky.
Jeden 2vs2 team na rating, a ostatni jen na odehrane(vyhrane) hry na body.
Obcas nafarmim nejaky ten pvp gear v random BG.
Mam 7x85 a postupne je equipuji. Z toho 4 chary i pres areny.
Nejvetsi zabava je polde me momentalne expeni.
Random HC vubec nechodim, na to nemam nervy ani cas. Raidy taky nechodim, fireland nase guilda sklada tydne 2x10 man, ale me to nejak nelaka. Kdybych sel 1x tydne raid, zase bych nemohl arenky.
Ty me momentalne bavi vice.
Takze jsem z pve presel na pvp i kvuli casove narocnosti. Kdybych se do neceho nutil, jako treba neco nesmyslne farmit - kytky, rudu.... nebo delat dokola nejaky podelany daily v molten front jenom kvuli nejaky repce, to fakt ne. To bych si zhnusil to wowko uplne uz
Zase tak nutne ty veci za repku clovek nepotrebuje, tedy alespon ne pro pvp.
Jak rikam no, wowko hrat tak aby to cloveka bavilo a ne se do neceho se nutit. To je pak cesta k tomu ze to cloveka otravi uplne.
Podle me datadisky by nemely se lisit maximalnim levelem ale hodnotou a obsahem dalsiho contentu. Dost lidi akorat nasere kdyz rok sbiraji gear a pak ho tyden po vydani datace cely vyhodi a vymeni za zeleno-modry veci.
Desingerum taky dosly napady, ty armor sety jsou cimdaltim hnusnejsi.....jako zachranu pro ne ma byt patch 4.3 kam pridaji funkci na zmenu vzhledu brneni na nejaky treba starsi lepe vypadajici.
Pripada mi ze Blizz uz nevi jak hru vice posrat. Je normalni aby classy co nemaji manu meli lepsi healy nez povolani co muze pripadne i healovat? Warr, roguna, dkcko, vsichni se healuji lepe nez treba feral nebo retrak(ten je dost marnej v arene kdyz mu dojdou cd na zerg)....Aby uz temer kazdy mel neco proti fearu, zpomalovani.... Aby roguna behem fightu 10x zmizela s 1200hp a objevila se s 40k hp?
Takovejhle blbecek dokaze hru pak celkem otravit, kdyz zustane sam v arene a jen oddaluje prohru treba dalsich 10minut.
Mno uvidime jak to pujde dal, dobereme season 10 gear, zkusime rating, kdyz nebude co delat dale, zase si dam pauzu do dalsiho datace.
Jeden 2vs2 team na rating, a ostatni jen na odehrane(vyhrane) hry na body.
Obcas nafarmim nejaky ten pvp gear v random BG.
Mam 7x85 a postupne je equipuji. Z toho 4 chary i pres areny.
Nejvetsi zabava je polde me momentalne expeni.
Random HC vubec nechodim, na to nemam nervy ani cas. Raidy taky nechodim, fireland nase guilda sklada tydne 2x10 man, ale me to nejak nelaka. Kdybych sel 1x tydne raid, zase bych nemohl arenky.
Ty me momentalne bavi vice.
Takze jsem z pve presel na pvp i kvuli casove narocnosti. Kdybych se do neceho nutil, jako treba neco nesmyslne farmit - kytky, rudu.... nebo delat dokola nejaky podelany daily v molten front jenom kvuli nejaky repce, to fakt ne. To bych si zhnusil to wowko uplne uz
Zase tak nutne ty veci za repku clovek nepotrebuje, tedy alespon ne pro pvp.
Jak rikam no, wowko hrat tak aby to cloveka bavilo a ne se do neceho se nutit. To je pak cesta k tomu ze to cloveka otravi uplne.
Podle me datadisky by nemely se lisit maximalnim levelem ale hodnotou a obsahem dalsiho contentu. Dost lidi akorat nasere kdyz rok sbiraji gear a pak ho tyden po vydani datace cely vyhodi a vymeni za zeleno-modry veci.
Desingerum taky dosly napady, ty armor sety jsou cimdaltim hnusnejsi.....jako zachranu pro ne ma byt patch 4.3 kam pridaji funkci na zmenu vzhledu brneni na nejaky treba starsi lepe vypadajici.
Pripada mi ze Blizz uz nevi jak hru vice posrat. Je normalni aby classy co nemaji manu meli lepsi healy nez povolani co muze pripadne i healovat? Warr, roguna, dkcko, vsichni se healuji lepe nez treba feral nebo retrak(ten je dost marnej v arene kdyz mu dojdou cd na zerg)....Aby uz temer kazdy mel neco proti fearu, zpomalovani.... Aby roguna behem fightu 10x zmizela s 1200hp a objevila se s 40k hp?
Takovejhle blbecek dokaze hru pak celkem otravit, kdyz zustane sam v arene a jen oddaluje prohru treba dalsich 10minut.
Mno uvidime jak to pujde dal, dobereme season 10 gear, zkusime rating, kdyz nebude co delat dale, zase si dam pauzu do dalsiho datace.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Wiruz
- Pokročilý
jo musim rict ze ty self healy melee class jsou fakt des, nejen ze maj mrte HP ale jeste se healujou, kor DK namam rad, nastesti jako mage si ho udrzim od tela diky frostu
jinak me ted napada ze nejdele jsem vydrzel ve wow kdyz jsem delal main tanka 10tce raidum a off tanka na 25tce... ale to se chodil ICC, v Cata jsem se drzel pouze jako range DPS na raidu, prislo mi to tam o dost slozitejsi jako tank, takze jsem se na to... ale pres zimu to opet zkusim (prot war, tankadin a feralek cekaji - jen zjistit kdo je ted nej)
jinak me ted napada ze nejdele jsem vydrzel ve wow kdyz jsem delal main tanka 10tce raidum a off tanka na 25tce... ale to se chodil ICC, v Cata jsem se drzel pouze jako range DPS na raidu, prislo mi to tam o dost slozitejsi jako tank, takze jsem se na to... ale pres zimu to opet zkusim (prot war, tankadin a feralek cekaji - jen zjistit kdo je ted nej)
- huhla
- Začátečník
-
na to, ze uz nejspis x let hrajes mmo, bys mel vedet, ze aby sis dobre uzil end game obsah tak potrebujes stalou partu, je jedno jestli mas radsi pve, kdy pak chodis (heroic)raidy nebo pvp, kdy pak chodis areny/rated bg,HEAD píše:Co ve hre delaty vy, ze vas to porad bavi?
vsechny ty random heroiky/bg jsou jen takova vypln, ktera zacne brzo nudit
takze prestan hledat vymluvy proc to nejde a najdi si gildu podobneho herniho zamereni jako mas ty a na dalsich par mesicu mas o zabavu postarano
nebo druha moznost, pokud se ti wowko uz ohralo, tak neni nic jednodusiho nez ho nehrat a delat neco jineho, pokud te nebavilo pred 4 mesici, tak neni duvod se vracet, hra se za tu dobu nijak zasadne nezmenila
- killerek
- Začátečník
-
S wowkem sem uz asi navzdy seknul. Uz me nejak nemelo, co prinutit se lognout do hry. Vetsina znamych prestala hrat, takze ted spise vyckavame na prichod Guild War 2, jestli se zas nekde sejdem. Navic clovek nemladne a MMO je strasny zrout casu.
- keistown
- Žlutá karta
-
ja myslim ze tohle neni o tom ze nema partu aby si uzil hruhuhla píše: na to, ze uz nejspis x let hrajes mmo, bys mel vedet, ze aby sis dobre uzil end game obsah tak potrebujes stalou partu, je jedno jestli mas radsi pve, kdy pak chodis (heroic)raidy nebo pvp, kdy pak chodis areny/rated bg,
ja mel stalou partu, zacinali jsme bastion a blackwing na HC a stejne to stalo za prd
- Lurz
- Začátečník
-
Já jsem hrál na free serveru potom jsem hrál na offiku a už jsem s tim nadobro seknul. Dřív jsem si tu hru užíval, teď už mě u ní nic nedrží.
Jednou za měsíc zapnu freečko a s kámošem jdem pár arén a to je všechno.
Čekám na Guild Wars 2, co se z toho vyklube, z videí to vypadá zatím moc hezky, ale hlavní je jaká bude hratelnost v reálu.
Jinak se mě teď docela zalíbil Age of Conan. Je to narozdíl od WoWka zase trochu jiné MMO, o trochu brutálnější a takové dospělejší...
Jednou za měsíc zapnu freečko a s kámošem jdem pár arén a to je všechno.
Čekám na Guild Wars 2, co se z toho vyklube, z videí to vypadá zatím moc hezky, ale hlavní je jaká bude hratelnost v reálu.
Jinak se mě teď docela zalíbil Age of Conan. Je to narozdíl od WoWka zase trochu jiné MMO, o trochu brutálnější a takové dospělejší...
- Vodnik
- Začátečník
-
Huhla má naprostou pravdu, buď má člověk dobrou partu a pak se baví v zásadě u čehokoliv nebo ne a pak udělá líp když půjde dělat/hrát něco jiného. A neplatí to jen o WoW, ale u všech MMO. Že se WoW změnilo k horšímu je taky pěkná ptákovina, kdyby zůstalo stejné jako na začátku, tak ho dneska nehraje nikdo
vss Vodnik DrC+ (kp)
- keistown
- Žlutá karta
-
Tzn. hra me bavila a ted me nebavi = lepsi ? Vic lidi = lepsi ? Tak pro me to je presne obracene, nak mi nezalezi jestli to hraje 2 nebo 10 milionu lidi ale zalezi jestli me to bavi.
Ono celkove z vetsiny her se stavaji docela komedie, Arcania G4 wannabe, CaC kde neslo snad ani stavet, Warhammer 2, AoE:O, a urcite se najdou dalsi.
Ono celkove z vetsiny her se stavaji docela komedie, Arcania G4 wannabe, CaC kde neslo snad ani stavet, Warhammer 2, AoE:O, a urcite se najdou dalsi.
- Wiruz
- Pokročilý
No to bylo spis mysleno, ze cim vic lidi to hraje se kteryma se pravidelne vidas a idealne je znas i z RL, tak tim vice se clovek bavi at se deje co se deje... Kolikrat jsem se vic bavil na wipefestu, kde to vzdy nekdo pekne zvoral a pak wipe (muj oblibeny Profesor v ICC) nez v cisticim raidu kde jsem sel jen abych sel. MMO jsou podle me prave jen o parte. Vanila me nebavila (hral jsem to dost solove). TBC jsem mel dobrou guildu, chodili se raidy ale moc lidi jsem neznal, WotLK mam nejlepe zazite, nebot jsem raidovat s lidma co se zname z RL a naramne se u toho bavil i jako tank coz neni moc casto...
Takze jestlize nemas partu, nebo alespon par lidi, tak to je proste jen polovicni hra... A ohanet se ze si partu najdes je fajn, ale porad to neni ono.
Takze jestlize nemas partu, nebo alespon par lidi, tak to je proste jen polovicni hra... A ohanet se ze si partu najdes je fajn, ale porad to neni ono.
- keistown
- Žlutá karta
-
Tak tak, od vanilly jsem mel par IRL friendu a na zacatku Wotlk sme potkali par dalsich lidi se kteryma jsme hrali prakticky do prvnich raidu v Cata, ale postupne lidi odpadavali a zustalo jenom par. Uvidime, mozna dalsi datac, snad nebude tak stereotypni jak Cata.
- Wiruz
- Pokročilý
no presne, odchazej lidi a tim je to i mensi zabava, taky to je tim ze lidi starnou a prestava je to tak bavit, kor kdo to hraje uz od vanily. Me se Cata libilo, prislo mi dost tezky (ale me prijde tezke snad vse co jsem sel, tech par prvnich raidu bez uquipu a bez zazite taktiky je mazec, ale nejsem zadnej HC hrac) ale prislo jaro / leto a je cas delat neco jineho. Ted se opet tesim na podzim / zimu a budu doufat ze tam stare zname opet potkam v co nejvetsim poctu.