-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od HEAD »

Tak ja taky znal hodne lidi se kteryma sem hral uz na freecku pred 5 lety a pak sme presli na ofik a raidovali v BC casech.Pak prisel lich king a 99% lidi prestalo hrat.
Ted to hrajou snad jen 2 lidi co sem znal a z toho jeden je jako ja ze si koupi predplatny jednou za par mesicu.
Ale stejne kdyz uz sou ve hre, tak da se rict nic nedelaj.
Raidy uz nas nebavej a nekdy si zajdem ve trech treba molten core a to je tak vse...
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

HEAD píše:Tak ja taky znal hodne lidi se kteryma sem hral uz na freecku pred 5 lety a pak sme presli na ofik a raidovali v BC casech.Pak prisel lich king a 99% lidi prestalo hrat.
a proc ? no prece proto,ze je ta hra lepsi,jak nekdo na minuly strance psal...jestli je ulehceni po vsech strankach krok kupredu,tak fakt nevim co od hry ocekavate...zabavu na tejden a pak to mit vyfarmeny ?

zajimavy jak kazdej koho z nam z cr/sr s wowkem uz seknul,kde kdo to pise,ze uz ho to nebavi,ale americky fat kids to hrajou porad a porad jich pribejva
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

hmm, no nevim.. neprijde mi ze by to bylo nejak ulehcene, jasne proti TBC je to lehci, clovek nemusi honit repku a preQ kvuli raidum, ale chtete mi rict ze ted to je nejake lehke? nebo ICC bylo lehke (kdo dal LK bez 30buffu)? Takovej Ulduar rozhodne na farmu nebyl asi s ICC equipem, a ted mi ty raidy taky neprisli nejak davacka...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Raid content podle me uplne lehky neni(i kdyz ted po nerfu starych raidu uz mozna ano, nevim nebyl jsem to ted), jeste vetsi voser jsou 5man Hccka kdyz tam nabehnou lidi cerstve po vyexpeni tak progressuji dve, tri hodiny blbe hccko.

Za Wotkl to bylo alespon fun, clovek to probehl za pul hodky a mel splneno, tady se s tim se.. treba dve hodiny, mezitim se parta 5x rozpadne a zase slozi, tohleto cloveka akorat otravi. Hlavne Boss encoutery nesmyslne slozite jak nekde v raidu. Ty 5 man dungy by mely byt na odreagovani aby u toho clovek nemusel tolik myslet :-D
V raidu at se pak Blizz vyblbne a udela to tezsi aby to nejlepsi guildy nemely za 14 dnu odprogressovane...

Hlavne je hrozne jednoduche si vybehat ten 371 pvp gear ktery je lepsi nez cokoliv z 5Man hc, nekdy i lepsi nez epic 359 veci, zalezi na konkretnim itemu.
Ale treba rozdil 40 str na itemu uz je dost aby se vyplatilo nosit i do pve tyhle veci...

Clovek se rychle oblece a pak co? Musi mit partaka na areny a nebo grupu/guildu na raidy. Jenze jak postupne RL kamosi prestavaji hrat, tak neco progressovat s prakticky cizima lidma uz taky neni moc zabava. I kdyz jsou ty lidi z guildy, tak je prakticky neznam a nemam si s nima co rict kdyz hraju treba jen 2 x tydne.

Nekoho to asi bavi a je jedno s kym raid jde, ale ja nikdy moc nebyl na pugy a na tyhle raidy s cizima, a tak jsem skoncil u PVP kde zajdeme alespon ty arenky.
Podle me pro noveho cloveka uplne, je wowko super. Hlavne chvili trva nez se vsim probrodi a prozkouma.
Pro nekoho kdo to hraje treba 5 let jako ja uz nema moc co nabidnout.
Je to porad dokola, prijde patch nekdo si zacne nekce stezovat, rozhodej balance class. Pak zjistej ze to prestrelili a zase to vratej zpet(stejne to nikdy nevybalancuji, tak asi nema smysl to resit) Pridaji zonu kde se daji delat questy ale je to takova nuda ze to po tydnu kazdyho akorat nasere. Treba v TBC ten ostrov na questy byl celkem i zabavny...bitky u summon stonu byly adrenalin. Ted se clovek joine do fronty a ceka....

Verim ze dost lidi co to hraje dlouho s wowkem skonci, ale zase dost novejch prijde. Celkove ale pry momentalne tech prichozich je mene nez tech to skoncili...tak uvidime.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Alfajk píše:zajimavy jak kazdej koho z nam z cr/sr s wowkem uz seknul,kde kdo to pise,ze uz ho to nebavi,ale americky fat kids to hrajou porad a porad jich pribejva
no to neni tak uplne pravda, v US i EU wowko hodne skomira a tahounem pro blizz je ted podle toho co jsem cetl hlavne Asie, kde ma Blizz skoro 6 milionu hracu z celkovych 12ti milionu kteri hraji wow na celem svete.

dulezita pro ne bude asi taky cina, kde wow odstartovalo teprve v roce 2009 (do te doby se tam nesmelo prodavat a hrat), takze je to tam skoro nova hra. ikdyz tam mel Blizz nedavno velke pravni problemy a musel servery na nejakou dobu i vypnout, ale nevim uz jak to dopadlo.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Podle me je cina off, to byl ten prvni milion accountu co ubyl.

Druhej (necelej) milion padl ted, od zavedeni Cata
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

zajimave taky je, ze v cine neplati wowkari mesicni pausal, ale primo za odehrany cas :-D asi 6 centu (1 korunu) za hodinu.

http://seekingalpha.com/article/193148- ... owth-story

jinak:
Obrázek
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

platit 1 korunu za hodinu tak jdu na offi hned,denne mam cas tak 3 hodiny takze za ten mesic by me to vyslo mnohem lip nez mesicni pausal
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

No je fakt ze ty HCcka jsou fakt opruz. Hned po uvedeni datace jsem vyleveloval protection warriora, probehnul si normaly behem expeni (spis jsem expil v tech dungech) a udelal 85. Zalezu do HC a wipefest jako prase. Musel jsem si sepsat 8 papiru s kazdym dungem a napsat si co se kde deje, protoze jsem si to nepamatoval z hlavy. A musim rict ze se to opravdu rovnalo raidu, minimalne z pohledu tanka. Pak to postupne nerfovali (viz boj s bossem kteremu se musel roztavovat stit v lave) ale i tak souhlasim ze to bylo docela tezky na to ze to meli chodit random lidi. Nevim jak to je ted, ale podle toho co kde ctu tak dojit HC je porad na X wipu. Coz je dost skoda. Ted pro lidi s raid equipem to asi bude uz pohoda, ale pro lidi co chtej nejakej equip to bude dost iritujici.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

To uz je asi lepsi chodit afkovat bg a pointy pak prevadet
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Přijde mi, že si lidi trochu nevidí do ústního otvoru. Na jednu stranu stížnosti jak je WoW zjednodušený a lehký, na druhou stranu stížnosti že 5m HC jsou moc těžký (to asi stěžovatel nikdy nebyl na 10m nebo 25m HC bossovi). HC instance v Cataclysmu jsou naprosto super a konečně je to zábavná a skutečně aspoň trochu HC věc, ne 10minutové proběhnutí typu WotLK. A řada lidí se díky těmhle instancím konečně naučila používat ability své classy
vss Vodnik DrC+ (kp)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ne,cataclysm uz jsem nehral,diky bohu...s prichodem wotlk jsem chtel jit na offi,ale po tom co jsem slysel jsem si to wowko ani nekupoval,o cata nemluve

ta obtiznost je proste na spatnym miste, normal dung > heroic > hura na raidy ,a ne progresovat pitomej heroic dyl nez nasledujici raid,to je proste nedomysleny
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Mno ono 5man HC neni problem jit s guildou, ale chce to stejne cas si na to rezervovat, protoze i skilleg grupa se u delsich hccek moc nevejde pod hodinu.

Ale randomy to je vzdy sazka do loterie a nikdy clovek nevi jestli to pujde pul hodiny a nebo 3 hodiny. Kdyz dam priklad, heal po vyexpeni a nabrani veci aby splnoval limit na ilvl, proste podobne equipnuteho tanka nema sanci udrzet.
Do toho vleze nejaky dps ktere nic neresi jen casti nebo strili a maximalne obcas popobehne nebo uhne(kdyz je dobre vybavene tak urve agro tankovi a rve ze ma agro a tanku snaz se....). Z kazdeho pohledu ty 5 man HC dungy muzou byt ruzne a prestoze jsem nadsene je ze zacatku tankoval, momentalne neni vubec nalada ani chut.

Co se tyce zjednoduseni, tak jedno z nich: Lidi vyleveluji, za tyden vybehaji 371 gear a maji lepsi veci nez lidi co si vydreli 365 gear v arenkach v minule sezone.
Kdyby to alespon nechali jako drive ze si mohou lidi vybehat gear co byl v minule sezone za arena body, ale ono ne... Vzdycky to tak bylo, nechapu proc to menej.

nechapu proc neopravej bug ze clovek nevidi odehrane arena hry za tyden ale treba soucet za posledni tri tydny. Asi to je jen kdyz je komplet udrzba.
Proc ma dotky jeste kdyz vybehne z areny a nekdy je sance ze na ne i chcipne....tohle jsou prece elementarni bugy, nechapu proc je blizz neopravi a misto toho vymejsli picoviny jako prusvitny letajici kun apod...jak to vidim doberu arena 10 gear a taky si dam pauzu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Protoze kdyby areny shazovaly dotky tak by to lidi pouzivali na shazovani debuffu pri expeni atd.
Protoze cim min talent pointu mas, tim vic mas moznosti.
Protoze kdyz v D3 smazou talent pointy uplne tak budes mit jeste vic nez nejvic moznosti.
Protoze je hunter slabej tak mu boostnem aimed shot o 30000000%
Protoze jsme to boostnuli moc tak to nerfnem na 100000%
Protoze nam to trvalo jenom dva mesice nez jsme na to prisli.

Protoze blizzard? Holt kdyz mas mesicni prijem sto mega eur jenom za wow subscription tak se spatne mysli hlavou 8-)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Vodnik píše:Přijde mi, že si lidi trochu nevidí do ústního otvoru. Na jednu stranu stížnosti jak je WoW zjednodušený a lehký, na druhou stranu stížnosti že 5m HC jsou moc těžký (to asi stěžovatel nikdy nebyl na 10m nebo 25m HC bossovi). HC instance v Cataclysmu jsou naprosto super a konečně je to zábavná a skutečně aspoň trochu HC věc, ne 10minutové proběhnutí typu WotLK. A řada lidí se díky těmhle instancím konečně naučila používat ability své classy
je to pravda, spousta lidi je rozmlsanych z WOTLK kdy byly HC dungy vysmech, ani se u toho nemuseli snazit, cely dung byl jen rush.

to ze jsou ted HC dungy tezsi a lidi musi i neco hrat a snazit se je celkem dobre, ale pochotepilne nic se nema prehanet.

me proste prijde ze Blizz ve snaze vyrizovat z wow jeste nejake prachy tam porad pridava dalsi a dalsi veci a dela tu hru tak slozitou ze uz ji proste ani nejde vybalancovat. dycky to proste nejak prestreli. bohuzel musim nostalgycky podotknout ze vanilla se mi libila nejvic.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Vodnik píše:Přijde mi, že si lidi trochu nevidí do ústního otvoru. Na jednu stranu stížnosti jak je WoW zjednodušený a lehký, na druhou stranu stížnosti že 5m HC jsou moc těžký (to asi stěžovatel nikdy nebyl na 10m nebo 25m HC bossovi). HC instance v Cataclysmu jsou naprosto super a konečně je to zábavná a skutečně aspoň trochu HC věc, ne 10minutové proběhnutí typu WotLK. A řada lidí se díky těmhle instancím konečně naučila používat ability své classy
Jako libi se mi jak udelali boje, ale jsou proste moc slozite pro random groupu a vysvetlovat kazde classe co ma delat je opruz. A ne vzdy mam cas abych to sel 2 hodiny. A nesouhlasim ze WotLK byly HC jednoduche. Takovej Hall Of Lightning s equipem z Naxu byl porad slozitej. Odbihat od posledniho bosse a zase se rychle vracet bylo smrtelne pro 70% skupin kdy but nebylo dps a healeroj dosla mana, nebo nekdo neodbehnul a chcipnul. Az budes behat Cata s 420item lvl equipem, taky ti to prijde jednoduche a na 10minut a nebude ti vadit ze ti boss da ranu za 70K kdyz mas 250K hp. Ale proste i tak by mohly byt ty HC jednodussi. S partou z guildy neni problem, to je rychlovka ale jinak to je porod a prave HC by mely bejt schudne i bez guildy.
Obrázek
Obrázek
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

HOL s EQ z naxu uz byl lehkej.To se uz nemuselo ani odbihat.
Ale ja si pamatuju jak par dni co vysel lich king sem dal 80lvl a sel sem tam s modro/zelenym eq a to byl teprve porod.
Da se rict, ze se to s randomem nedalo dat.Ale v ty dobe jeste nebyl LFg a tak se tam aspon slo domluvit cesky.
Potom ke konci s full epic gearem ten boss padnul snad za 20s a ani se neodbihalo.

Stejne tam ten cas na draka ve stratholme se nedalo dat jako cerstva 80ka a pozdeji uplne v poho :)
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

To že tu píšete zjednodušeně obtížnost je dána equipem a domluvou je, řekl bych i priorita/specifikum wowu. Jen blizz musí pokaždé vymyslet "jinou" složitost/taktiku encounteru a ta složitost je pokaždé jiná (jiný stupeň obtížnosti).
v TBC jsem progresoval s BD a zdechlinami (guilds on drakťhul) a osobně si myslím že jsme více dali času v Tier 5tce Tempest keepu, než v T6 black temple(ti co si nepamatují co TBC, tak black temple je novější enc. než TK).

Každopádně jsem wowko nehrál/nehraju kvůli samotné hře, ale kvůli toho že můžu při hraní kecat bullshity se známími :wink: :-D
madnesacek
Nováček
Nováček

World of Warcraft

Příspěvek od madnesacek »

Mám new notebook s WIN 7, nainstaloval jsem wow, ale když ho spustím najede pouze černá obrazovka. Prvně jsem s tím čaroval nevím jak aji s kompatibilitou atd a rozjel jsem to, ale při pokusu o spuštění wow následujícího dne zase černá obrazovka. Neví někdo čím to může být? Nemá/neměl někdo stejný problém někdy? Děkuju za odpověď.

zkusil jsem: reinstal wow, mazání různých složek, stažení jiného wow, mám nainstalované všechny ovladače aji aktualizace

jestli to s tím může mít něco společné nevím ale nejde mi ani skype..spustím ho a nenajede ani v procesech nikde a taktéž reinstall nepomohl
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: World of Warcraft

Příspěvek od Alfajk »

novej reinstal systemu,kdyz nejde ani skype...(jiny programy jdou ?) neco je spatne
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“