I ♥ you PCT programators! Komu mohu poděkovat za funkční závorky v loginu do magazínu? (^__^)Teuzz píše:Tak 3 roky to nejsou, to kecáš. Řešili jsme to spolu poprvé někdy loniZas tak krátkou paměť nemám. A nejsem si jistý, že bychom to nedořešili. Ale pokud tě to uspokojí, nějaká změna se PO ROCE A PŮL chystá. Nicméně bude o mnoho lépe připravená.
nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- TNT WagonInPentagon (°,°)
- Začátečník

Re: nefunkcne prihlasenie do diskusii na pct
- AtavaX
- Nováček

Přihlášení nefunguje, pouze na fóru. Vyzkoušeno v nové Opeře a Firefoxu. Velká nebo malá písmena nehrají roli - zkoušel jsem pouze malá místo prvního velkého. Přihlásím se na pctforum a na pctuningu jsem stále odhlášen. Any advice? 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Zkus smazat cookies.
- AtavaX
- Nováček

Beze změny.
- Cooper69
- Začátečník

četl jsem na jednom blogu, že zdejší programátor na to hodil bobek, takže se s tim budeš muset smířit, než se najde náhrada
.
"Pánové mi za moji práci nepoděkovali, tudíž ani já neděkuji jim. Prostě sbohem."
"Pánové mi za moji práci nepoděkovali, tudíž ani já neděkuji jim. Prostě sbohem."
Ahoj.
- AtavaX
- Nováček

Já se s tím snad ještě smířit dokážu, ale co ti ubozí čtenáři pct, které připravím o své geniální názory? 
- xxl
- Nováček

-
nemúžu se přihlásit do diskuzí na PCT
ale koukám nejsem sám
- AtavaX
- Nováček

Zjevně je na nás nepřihlásitelné házen osazenstvem pct bobek. Zavřete víko ntb, odcházím... 
- Sharpik
- Začátečník

-
chyba?login
zdravim chtel bych se zeptat jsem tady nove reglej a chtel bych se prihlasit na stranky pctuning a pise mne to ze (Tato emailová adresa je již zaregistrována. Pokud jste zapomněli heslo klikněte na Neznáte heslo a bude vám zasláno nové.) pritom tady na forum jsem loglej.
- lantis
- Začátečník

Re: komentář
Přihlas se na PCTuningu pod stejným nickem/heslem jako tu...
A pak už to snad zvládneš.
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: chyba?login
To se tam snažíš jako znovu registrovat? To samozřejmě nepůjde, zadej login z fóra.
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- Sharpik
- Začátečník

-
sak to delam dam login a napise me to tu chybu
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Nechci zakladat novej thread, zajimalo by me, jestli jsem jedinej, kdo se nemuze na PCT dostat pres O2 ADSL? Web ani forum se bud vubec nenactou, pripadne castecne nebo extremne pomalu. Minulej tyden to jelo normalne, tyden pred tim to zase neslo. Nechapu. Dostanu se sem jen pres nejakej anonymizer/proxy jako ted. Z domu z UPC nikdy problem nemam. Tady jsem to zkousel i z vice PC, ale ani tuk, dneska se to nenacita vubec (Nelze se připojit ke vzdálenému serveru bla bla). Jakejkoli jinej web ale jede normalne.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- lantis
- Začátečník

Teď píšu z O2 ADSL a nějaké zpomalení popřípadě výpadky nepozoruji. 
- Lada-1
- Začátečník

-
Nejde vkladat prispevky u clanku
pri pokusu o vlozeni to dava tuto hlasku do modalniho okna s tlacitkem OK:
"Dokument XML musí obsahovat elemnet na nejvyšší úrovni. Contact the support! and send the following informations: error is line 0 position 0 >> GLOBAL: "
Na dvou PC s Win XP a 7 IE8, Crhome+, FF vsude to stejne
"Dokument XML musí obsahovat elemnet na nejvyšší úrovni. Contact the support! and send the following informations: error is line 0 position 0 >> GLOBAL: "
Na dvou PC s Win XP a 7 IE8, Crhome+, FF vsude to stejne
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde vkladat prispevky u clanku
Nepsals nahodou pod nickem Petr01? Obavam se, ze mas ban 
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Blue Storm
- Odborník PCT

Ne, tohle je ještě jiný expert...ale ban je jasný no 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Lada-1
- Začátečník

-
Blue Storm píše:Ne, tohle je ještě jiný expert...ale ban je jasný no
ban ??
- kotas
- Středně pokročilý

to Baneshee a ostatní viz.: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=18&t=178017
chyba je jen na straně PCT 
přihlášení na stránky
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO