PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- mavegun
- Nováček

-
Re: PROJEKTORY
děkuji za rady. kupoval jsem ho v czechcomputeru. a to je solidní firma. Bez problémů mi vrátí peníze. Vemu si jiný kus a zkusím ho hned na prodejně vyzkoušet. abych si nevozil domu zase špatnej projektor.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to bude idealni.
- Unleashed83
- Nováček

no ja mám nejspíš stejný problém,nezaostřím obraz po celé ploše stejně,když zaostřím levý,tak se rozostří pravý,vybral jsem takovy kompromis mezi tím,tím padem mam mirne rozostrene kraje
Projektor:Epson EH-TW3200
Plátno:Elite Screens elektrické motorové, 84"(16:9) 104,6x185,9cm
Receiver:Pioneer VSX-520-K
Repro:MAGNAT Monitor Supreme set 1000
PC:Core i5 2500K 3,30GHz-4,5GHz,Gigabyte HD6970,DIMM DDR3 8GB 1333 DC KIT
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a jaky mas model projektoru?
- Unleashed83
- Nováček

epson 3200
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
a jaky mas platno? je rovny nebo uz ho mas vytahany?
- mavegun
- Nováček

-
tady je ukázka špatné konvergence na mém EPSONU EH-TW3200. Má být zobrazeno samozřejmě bílé čáry na černém pozadí a pak tím pádem je špatná ostrost viz. druhý obrázek znázornující text. Vrátili byste ho a nebo by jste s tím byli spokojený?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
tak jestli to nejde doladit tak omlatit o hlavu asi...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak tohle je hodne brutalni, to bych okamzite ve 14 denni lhute vratil a nechal vymenit za jiny kus.
- mavegun
- Nováček

-
Dneska jsem projektor vrátil a objednal hned jiný kus. Zítra ho budu mít. Uvidím jestli už bude mít konvergenci v pořádku.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak pak napis jak si dopadl, podle me si proste chytl nakej kus kterej bud byl spatne serizen nebo pri preprave dostal nekde ranu a jeden LCD panel se o 0.5mm vychilil ze sve polochy.
- p0l0us
- Nováček

-
Stratos: nejaky posun s tema novyma Benq projektorama ? Chci koupiti 1080p tak nevim jestli mam jeste pockat na tvoje poznatky ci ne ?
Puvodne sem bral Benq W600+, ale hrozne mi vadilo to rozliseni. Ani ne tak na TV (zdaleka nema 720p) a videa (90% mam divX). Problem byl, kdyz sem chtel delat cokoliv jineho - rozliseni 1280x720 je tragedie. Tak byl vracen.
U tw3200 me trochu odrazuje ta nizka svitivost 1800Lumenu. Benq w600+ mel 2500Lm nevim kolik na sporo a behem tech 14dnu co sem si s tim hral sem obcas na non-eco pres den fungoval (nemam uplne temnej pokojik).
Puvodne sem bral Benq W600+, ale hrozne mi vadilo to rozliseni. Ani ne tak na TV (zdaleka nema 720p) a videa (90% mam divX). Problem byl, kdyz sem chtel delat cokoliv jineho - rozliseni 1280x720 je tragedie. Tak byl vracen.
U tw3200 me trochu odrazuje ta nizka svitivost 1800Lumenu. Benq w600+ mel 2500Lm nevim kolik na sporo a behem tech 14dnu co sem si s tim hral sem obcas na non-eco pres den fungoval (nemam uplne temnej pokojik).
- mavegun
- Nováček

-
Tak už mám doma náhradní Epson EH-TW 3200. Vyměnili mi ho, akorát co mě udivilo že byl už použitý. Bylo to perfektně zabalený tak aby to nebylo poznat, v menu už byly ale nějaké hodnoty nastavené. To je teda vrchol dneska to jednání se zákazníkem. Nejraději bych jim ho znovu vrátil, ale protože konvergence u něj už je celkem O.K. tak na to kašlu a jsem rád že jsem rád.
Tady se podívejte nafotil jsem to opět. 100% to ale není. To asi nebude nikdy, přece jenom je to asi problém ty LCD panely seřídit u Ful HD rozlišení, navíc když zde je LENS SHIFT a při posunutí obrazu právě za použití lensshiftu se konvergence zhoršuje.
Tady se podívejte nafotil jsem to opět. 100% to ale není. To asi nebude nikdy, přece jenom je to asi problém ty LCD panely seřídit u Ful HD rozlišení, navíc když zde je LENS SHIFT a při posunutí obrazu právě za použití lensshiftu se konvergence zhoršuje.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tohle uz je mnohem lepsi, jinak ja mam nainstalovany projektor presne na uhloprickach obazu tj s lens vubec nebyham. Jinak ten rozbaleny vyrobek ti meli uz aspon prodat se slevou a oznamit ti to zda to chces kdyz uz je to rozbaleno a pouzito. Kdes to kupoval?
jinak hod mi odkaz na ten programek kterym to testujes skusim to taky
jinak hod mi odkaz na ten programek kterym to testujes skusim to taky
- mavegun
- Nováček

-
tady máš odkaz na ten prográmek - stahni si ho.
http://www.slunecnice.cz/sw/nokia-test-monitoru/
Projektor jsem kupoval tady:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... 1H416040LW
já Lensshift musím použít. Budu se znažit co nejméně jít mimo osu, jinak se to pak už začíná docela rozjíždět-mám vyzkoušeno. Vidět je to samozřejmě jenom na testovacích obrazcích. Takže plno lidí to má třeba taky špatně a ani o tom neví.
http://www.slunecnice.cz/sw/nokia-test-monitoru/
Projektor jsem kupoval tady:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... 1H416040LW
já Lensshift musím použít. Budu se znažit co nejméně jít mimo osu, jinak se to pak už začíná docela rozjíždět-mám vyzkoušeno. Vidět je to samozřejmě jenom na testovacích obrazcích. Takže plno lidí to má třeba taky špatně a ani o tom neví.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj ja primo pri navrhu svyho kina vse prizbisobil tomu abych mel projektor primo na centru uhlopricek tj mozna proto to taky nevidim temer vubec
. Dik za link vyskousim
- p0l0us
- Nováček

-
mavegun píše:děkuji za rady. kupoval jsem ho v czechcomputeru. a to je solidní firma. Bez problémů mi vrátí peníze. Vemu si jiný kus a zkusím ho hned na prodejně vyzkoušet. abych si nevozil domu zase špatnej projektor.
nechali te to vyzkouset ?
- mavegun
- Nováček

-
Ne nenechali mě ho vyzkoušet. Kdyby s tím něco bylo tak ho prej můžu zase vrátit. To je právě ono, když jsem ho doma rozbalil a vyzkoušel, tak jsem zjistil že už byl použitý. To ale ted už těžko dokážu. A o to jim jde. Takže je mi jasné kde skončí projektor který jsem vracel - skončí normálně zase u někoho doma, a jestli si nový majitel nespustí testovací obrazce a nebude tak náročný, tak si ani nevšimne té špatné konvergence. A tak to asi chodí všude. Hrůza. Já jen doufám že ten projektor který mám ted doma neměl naběháno moc hodin. V menu totiž jde vyresetovat počet hodin. Byla tam samozřejmě nula.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
z tohohle duvodu vzdycky reklamuju primo u autorizovanych servisu pokud to jde, pres MO to proste dopada takto, je to hruza ze zrovna CZC neni schopny ty produkty posilat do autorizovanych servisu a zakaznikovi dat zcela novy produkt.
- Unleashed83
- Nováček

no včera jsem zkoušel nějaký test pro monitory na svem epsonu 3200 a konvergence taky zádna slava,barvy taky nejsou ve vsech rozich stejne...ale tak naštěstí to neni tak hrozne jak tu ukazoval mavegun..