je vidět, že ti je bližší FET než ekonomické směryVivec píše:a díky pár bilboardům jako lidi věděj, že se na tom dá hrát jo?fakt si mě pobavil srandisto
btw A8-3850P na cestě
PS:launch se blíží, těch "pár dní" už vydržíme
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

je vidět, že ti je bližší FET než ekonomické směryVivec píše:a díky pár bilboardům jako lidi věděj, že se na tom dá hrát jo?fakt si mě pobavil srandisto

Grafika je citelně limitována prostupností paměti, její výkon hodně roste když se zvedne frekvence RAM, což je celkem logické. Jinak škálování čistě GPU části bude dle očekávání něco jako na Radeonu 4670, atd. Vezmi si že je to grafika silná jak Radeon 3850 ale místo 256-bit busu sama pro sebe má jen 128-bit (pokud funguje dual-channel, jinak 64-bit při single) a ještě k tomu jej sdílí s CPU které musí mít vždy prioritu, tudiž čím více na prostuponost náročná aplikace., tím méně jí zbyde pro GPU. Chce to zkrátka co nejrychlejší ramky a hlavně pozor ať bežev v dualu/ganged mode.ArgCZ píše:http://extrahardware.cnews.cz/llano-urv ... -v-3dmarku
jsem fakt zvědavej na škálování po OC GPU části, pak po OC CPU části a OC RAM (propustnosti pamětí), doufám že někdo si s tím dá práci a porovná tyhle části mezi sebou co je na čem závislé a co je třeba v čipu overkill a naopak co je bottleneck

Michael24 píše:Také se na ně těším, vypadá to hodně dobře
PS: Asi také neodolám...
// Tak asi budu muset odolat, jak jsem před chvilkou zjistil, moje Crosshair IV Formula nepřežila poslední OC akci, takže peníze budou potřeba... Ach jo...

ale sú to hry ktoré ľudia hrajú, a na rovinu veľmi často bude llano spájané z lacným herným pc alebo nbTHANATOS píše:dexterav podla mna Crisis pojde ale bude treba znizit detaily. Skoda, ze som ju neskusal, mohol by som povedat co by sa dalo od nej ocakavat, kedze moj stroj je viacmenej totozny s Llano, cpu o malinko slabsie a graficka trosku silnejsia. Ak recenzent znizi hodnotenie len kvoli Crisis alebo Metro, tak fakt neviem co si mam o nom mysliet a tie hry su trochu silna kava aj pre terajsie high-end grafiky aspon tak si pamatam.