Ne, vypada to lip,protoze muzu pouzit DSR na qhd + AA a jsem porad na 80 fps ato jsem mel predtim problem s fury i na full hd, tam kde bylo hodne nepratel byly fps pod 50 obcas
Konecne to drvim. Graficky podla mna mix DOOM3 + Rage + posledny Wolfenstein. Hra ma dobru atmosferu. Zvuky vyborne. Strielacka ako sa patri. Za mna spokojnost. Clovek sa v hre velmi nestiha kochat prostredim, demoni nechcu dat pokoj.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Rád bych si Doom4 z nostalgie pořídil a zapařil, ale rozjedu to nějak obstojně na Core i5, 3.3Ghz, GTX 960, 8Gb ram, Win 764 bit??? Rozlišení používám 1680x1050. dík
Podla acheho rozboru uberies nejaky detailik a zahras v pohode. Hra je funny.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Dostal jsem tuhle hru k MB (jinak bych ji asi nekoupil) a jsem celkem prijemne prekvapenej, krasna grafika a hlavne klasicka relaxacni hratelnost bez velkyho premejsleni. Pri FHD na plny detaily (akorat bez rozmazavacich efektu) kolem 160fps, se zapnutym Adaptiv 74fps (=frekvence monitoru) nadherne plynuly bez jedinyho zaskubu. Je videt ze i u hry s perfektni grafikou to jde udelat.
Co me akorat zarazilo, ze adresar hry ve Steamu ma 66gb, zatimco v recenzich uvadej asi 45-50gb. Nemoh tam zustat nejakej zbytek instalatoru, kterej by sel smazat? Pripadne MP kterej stejne nehraju. Dochazi mi misto na disku a musim s nim setrit. Vetsi disk neni reseni, po case by byl stejne zase plnej.
Nechapu na co dneska hry potrebujou tolik mista, kdyz jejich vzhled se casto moc nelisi od her kterym driv stacilo jedno DVD. Mam pocit ze vyrobci disku dotujou producenty aby delali co nejvetsi hry...
Podarilo se mi to sdrcnout asi o 5gb smazanim vsech neanglickych lokalizaci (kazda ma svuj adresar), aniz by to nejak ovlivnilo chod hry. Aspon neco...
Tak to beha v poho..sice to spadne v nekterych mistech az ke 30fps, ale jen vyjimecne. Je to klasika, chtelo by to jen trochu ubrat na poctu a zbesilosti demonu a pridat neco vic na napeti a atmosfere evokujici strach. Ale i tak nezklame..
Me to teda jede pod obojim stejne, mezi 160-200fps (FHD, ovladace 368.22). Tech 200 je zrejme absolutni limit hry, tam se to vzdycky zasekne a nepreleze ani o 1fps. Normalne mam ale zaplej Adaptive, kterej drzi 74fps jak pribity.
Jinak tahle hra ma nejlepsi HDR nasviceni co jsem zatim u hry videl, sceny pusobej uplne realisticky, ostatni 'nextgen' by si mohly vzit priklad...