Proste my na tom Steamu nezapracujeme a kompatibilni ho neudelame, donutime usera aby zasahoval do takovych nastaveni jako je DEP.
Demence
Moderátor: Baneshee

rofl co je na nem perfektniho, stale pada, stale nedokonale UI, no hruzaspike18 píše:Přesně tak, STEAM je perfetkní program, taková obdoba Xbox Live

Dik ze drzis palec, nicmene DT existuje uz pomerne dlouho a krome obcasneho kolotoce v sekcich mame ci meli sme velice uspesne sekce. A kinder? Nj, bohuzel ten balast nekdy musis prosit..BRKO píše:Celkem v poho web.
Akorat ten klan a jeho reprezentanti se mi zda ponekud...kinder?
Tyto projekty obvykle nemivaji dlouheho trvani, ale drzim palec.

Za cca. 2 roky mi STEAM nespadl snad ani jednou a to mi běží nonstop. UI mi příjde přehledné, svižné, takže spokojenost a nakupovaní her na pár kliknutí je prostě dokonalost. O přehledném server browseru ani nemluvím. Já osobně jsem spokojenýliquidfunk píše:rofl co je na nem perfektniho, stale pada, stale nedokonale UI, no hruzaspike18 píše:Přesně tak, STEAM je perfetkní program, taková obdoba Xbox Live

Mne za tych X rokov nespadol ani raz... asi bude problem inde, nie v Steame.liquidfunk píše:rofl co je na nem perfektniho, stale pada, stale nedokonale UI, no hruzaspike18 píše:Přesně tak, STEAM je perfetkní program, taková obdoba Xbox Live

Taky nemám problémy... Ani s hrami od Valve, oceňuji, jak se o ně dost starají a často updatují.liquidfunk píše:rofl co je na nem perfektniho, stale pada, stale nedokonale UI, no hruzaspike18 píše:Přesně tak, STEAM je perfetkní program, taková obdoba Xbox Live
To je imho potenciální bezpečnostní díra, kolem bankovnictví není nikdy dost opatrnosti...Revealman píše:Možná by mohli vymyslet, jak si ve Steamu nějakým způsobem uložit údaje karty, abych nemusel všechno vyplňovat při každém nákupu... Při nákupu bych potom zadal jen jakési heslo a bylo by:).