ASUS ROG Thor 1200W Platinum II novy, ale bez 12VHPWR nativneho kablu. No ale co ja s tym? Vsak to je novy kabel, nikdy nepouzity, to mam objednat 30x kablov a testovat kvoli ich neschopnosti? Co ked to bude robit dalsi a dalsi?StepanPepan píše: ↑pon 28. dub 2025, 13:20Jaký zdroj, kdy byl vyrobený, je už používaný?
7,22 - 10,14, to už jsou skoro 3 A rozdíl, to není moc dobré. EDIT: to je na výměnu kabelu !!!
Já jsem si kvůli tomu koupil klešťový měřák SS proudu...Měřák jsem stejně potřeboval. Ale kabel musí mít přístupné jednotlivé vodiče, u kabelu u zdroje i u těch samostaných, jak jsem na ně dával odkazy, jsou samostatné vydělitelné dráty, kabel se nemusí nijak rozebírat nebo upravovat.
Riesi to kopa ludi na forach: https://rog-forum.asus.com/t5/nvidia-gr ... -p/1077188
Uzivatel: Rittai
Ma novy nepouzivany zdroj s nativnou podporou kabla, takze to robi aj na takych zdrojoch. Ludia zbytocne hladaju fix na problemy a ten hlavny problem je debilny konektor a velka spotreba karty. Takze pri 6090 urobme kartu so spotrebou 800W. Hotovo...Hi i found this post.
I have a weird problem I guess with the Power Detector. Yesterday after a fresh Windows install all the pins were green in the benchmarks or in gaming. No matter what it was stable all the time.
Now 1 day later after a fresh start on the pc, I have red pins everywhere in every game and benchmark. I didnt unplugged the cable or had any hard shaking on the table or the case. The cable didnt move an inch.
So I hope someone may have an idea what causes this.
As a power supply I have a new unused Lian LI 1300w with the native cable from it.