Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Fatal1ty píše:no tak ta je ........nadrherná!!!!fakt jo to je :up: :up: :up: :up: :up:
//Woyta Sakra jak to s tim plexi delate?
Řežeme, brousíme, pečeme, ohříváme a tvarujeme. Tuhle mřížku jsem chtěl taky nejdřív dělat zase v troubě, ale pak jsem si říkal že je přece jen dost malá, tak že to musí jít i horkovzdušnou pistolí. A šlo to samozřejmě v pohodě. Nejhorší je vždycky jen sehnat a udělat správný formy podle kterých se to ohne.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Takže dneska jsem dobrousil tu tvarovanou mřížku a pak jel shánět trojky imbusy. Teda bych nevěřil jakej problém bude je u nás sehnat. V jediným obchodě kde je měli jich měli jen posledních 41ks, takže aspoň něco. Takže jsem večer ještě aspoň dal do kupy první držák na HDD.
ObrázekObrázek
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

pěkný ale ten držák nebude vidět ne? :huh:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

ja teda nevim ale na tom drzaku neni nic tak pekného aby byl potřeba videt :oops:
a jinak opravdu pekny mod a ty disky sou taky dobre vyresene 8)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Dugles píše:pěkný ale ten držák nebude vidět ne? :huh:
No půjde vidět když se zvedne horní část, ale kvůli vzhledu am zrovna není. Přece jen je tam jen kvůli funkčnosti a odvibrování HDD.

Dnes jsem upravil 120mm fan kterej přijde pod tu poslední mřížku co jsem dělal. Takže vrtulky přišly "stočit" aby byly více do kulata, a tím pádem se střed rotoru dostane až k vypouklé mřížce. Tím že se vrtulky více stočily by samozřejmě originální držák statoru překážel, a tak přišel pryč, a zůstalo z něj jen kolečko. Na to přijde teprve přidělat držák který bude ten fan držet k bočnici.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nebude ti tak ten fan hazet a vibrovat? Kompletne jsi zmenil jeho teziste a asi ho i vyosyl.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Woyta píše:Nebude ti tak ten fan hazet a vibrovat? Kompletne jsi zmenil jeho teziste a asi ho i vyosyl.
No, on je tam stejně jen kvůli zaplnění prostoru, takže se asi ani točit nebude. Teda aspoň když jsem ho v tom místě měl původně, tak jsem ho nikdy nezapnul. On by tam totiž neměl vůbec smysl, protože patří do pravé bočnice, takže by ofukoval ten plech co na něm drží MB. Bude tam teda jen aby v té díře pro 120mm fan něco bylo, a aby společně s mřížkou vytvořil něco zajímavějšího než samotná díra. Ještě bude samozřejmě modře podsvícen tak jako všechny prvky na case.
gigik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gigik »

hehe tomu rikam ucelnej tuning :)) (ten vetrak vpravy bocnici) ale taky co jinyho v ty pravy bocnici udelat zejo :) jinak je to luckusni hlavne to celicko z plexi RESPECTA
Gigi bydlí na www.gigis.tk <<---- !!nové stránky!!
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to gigik: v ty pravy bocnici se toho da udelat i vic...
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

gigik píše:hehe tomu rikam ucelnej tuning :)) (ten vetrak vpravy bocnici) ale taky co jinyho v ty pravy bocnici udelat zejo :) jinak je to luckusni hlavne to celicko z plexi RESPECTA
Flegy píše:v ty pravy bocnici se toho da udelat i vic...
Přemýšlel jsem nad furicane motivem i v pravé bočnici že by to bylo symetrické, ale protože tam mám vedenou veškerou elektriku, tak by tam ani nebylo kam dát plexi. Tam si vážně nemůžu dovolit plýtvat místem, takže tam bude jen ten fan s mřížkou aby tam bylo aspoň něco.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Takže po delší době opět update. Konečně jsem zase začal pracovat na projektu, protože předchozí dva týdny nějak nebyl čas, a ještě k tomu jsem raději nechával dle rad Stoobiho lak v klidu. Takže jsem dnes skříň dal do kupy, přidělal fany a nějaký dlaší věci, a připasoval mřížky pro fany. Zbývá vlastně jen dodělání koše na disky, který visí na šroubkách (u nás je totiž strašnej problém sehnat imbusy M3x10, takže jsme je dnes objednával. Pak se musí ještě všude kde je třeba přidělat plexi, dodělat zapínání a reset, namontovat hardware, a asi to bude vše.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Sestavený to vypadá dost zajímavě, ale bohužel je znatelný to, že nebyl leštěnej lak pod bezbarvým lakem. To je prostě problém metly, no...:( Těžko říct, co s tím...ale chce to asi vidět v reálu.

Jinak rulezzzní jsou ty přepínače vzadu...koukám, že jsi jima nešetřil... :-D
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

no chcelo by to este trochu dolestit ....

tie koliskove prepinace niesu podsvietene?

//edit ... a pravu bocnicu s tym "nefunkcnym" fanom neodfotis?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Stoobi píše:Sestavený to vypadá dost zajímavě, ale bohužel je znatelný to, že nebyl leštěnej lak pod bezbarvým lakem. To je prostě problém metly, no...:( Těžko říct, co s tím...ale chce to asi vidět v reálu.

Jinak rulezzzní jsou ty přepínače vzadu...koukám, že jsi jima nešetřil... :-D
No, sice ta metla vypadá celkem dobře, ale asi na dalších projektech budud stříkat buď normální barvy, nebo to nechám stříknout v lakýrně pokud budu chtít metlu. Už jsem to leštil tou pastou Tempo na nové laky, a je pravda že to teda celkem prokouklo oproti tomu jak to bylo, ale teď už je to zase pěkně zamatlaný jak s tím pracuju. Ale je to vážně jen o tom že se to pěkně naleští a tím se to vlastně vyčistí a zvýrazní se tak metla, ale docílit většího lesku nelze, protože při leštění laku a ne barvy je to blbost.
kukinko píše:tie koliskove prepinace niesu podsvietene?
Ty nejsou podsvícené. Sice jsem je chtěl podsvícené, ale dělají se jen na 220V, takže to by neklaplo. Ale myslím že i tak to bude vzadu svítit až dost, takže je to jedno.
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

ja som myslel nieco take Obrázek
a vymenit tlejivku za LED ...

// edit ... alebo taketo nieco Obrázek
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

tak cim dal tim lepsi no...uz se tesim jak ho uvidim na invexu nazivo :up: ,btw na co jsou ty vypinace vzadu??na vetraky??
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

amd.21 píše:tak cim dal tim lepsi no...uz se tesim jak ho uvidim na invexu nazivo :up: ,btw na co jsou ty vypinace vzadu??na vetraky??
Jo, jsou k zapínání fanů, zapínání osvětlení fanů a katod, a na přepínání fanů 12/5 V pro tichý provoz.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vypinace se delaji svitici i na 12v. Ja je kazdou chvili predelavam na diody a 24v tatkoj do nakladaku. 12V jde sehnat. 24v ne. Jen tak si rikam k cemu asi slouzi.
//Aha neni jich tam nejak moc?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

Zdenek...si macher ... :bigups: :worship:
Keby som nebol tak lavy tak by som sa tiez hodil do case moddingu...mozno ked budem mat viac casu

Atie vypinace co ukazoval kukinko ... z modrou ledkou :satisfied: by to vyzeralo coool (porozmyslaj nad tym) Ale inac klobuk dolu genialna pracicka
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem v tom shopu co to z nej vybiral kukinko nasel lepsi kousky
Obrázek

Tyhle jsou dokonce na 12V, takže naprosto ideální. Tď už je jen sehnat u nás. Já tam chtěl sice ty podsvětlený, jenže u nás jsem nikde na 12V verzi nenatrefil, tak jsem vzal co bylo. Ale tyhle by se mi tam vážně líbily.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“