Mozno by som to trochu zmenilKai-Yin píše:Muj posledni navrh ohledne bodovani :
A - 8 6 4 2 1 1 1 1
B - 5 3 2 1 1 1 1 1
A - 8 6 5 4 3 2 1 1
B - 5 4 3 2 1 1 1 1
Moderátor: Baneshee

styl bodování zůstane stejný, takže druhý jezdec nebude žádná pojistka.Voloď píše:som jdnoznacne proti ,,funkcii poistky" druheho jazdca![]()
V žádném případě by se nejezdilo na stejných motorech... vždyt je o tom rozhodnuto snad 3 týdnyEfineSS píše:Takovyhle pristup se mi nelibi, bylo by fer o tom hlasovat..Smith píše:Na téma motorů se diskutovat nebude, jede se prostě s V8

já ... nikdo jiný se k vedení ligy nemělEfineSS píše:A o tom rozhodoval kdo?

Sorry efo, ale zrovna motor je vec kterou budem mit vsichni stejnou a nikoho to nemuze zvyhodnit ci nezvyhodnit.EfineSS píše:Takze.. Pokud se hlasovalo o veskerych pravidelch PCT F1 ligy, melo by se hlasovat i o pouziti motoru.. Jak vidis, ne vsichni souhlasi..

jednalo se o všem krom motorů... snad sis nemyslel, že se pojede na stejných motorechEfineSS píše:...

ale já ho vidím... změna! ... protože kdybychom jeli na stejných, tak je to prakticky opakování minulé sezóny, nic novéhoEfineSS píše:2 Smith: Myslel, nevidim jediny duvod je menit..

Další sezónu si můžem dát s turbo motory, je to žere jak tankPetoS píše:No tak s tymi motormi sa zmierim, nie je to zas az take hrozne, aj ked by som mal radsej nieco rychlejsie...
to nevim... pokud se nepletu, tak Kai-Yin navrhoval, ať se startuje podle v opačném pořadí podle výsledků minulého závodu... možná by to bylo nejlepšíPetoS píše:- ako to bude s kvalifikaciou?
ve skupině A pojedou nýnější týmy... ve skupině B nováčciPetoS píše:- ako to bude s bodovanim prveho zavodu? lebo tam sa losovalo kto bude v akej skupine a teda by mali mat prvy zavod vsetci rovnake bodovanie, potom uz odlisne...
nejspíš podle tvého posledního návrhuPetoS píše:- ako to teda bude s tym bodovanim? pozdava sa vam moj navrh?

ve skupině A pojedou nýnější týmy... ve skupině B nováčciPetoS píše:- ako to bude s bodovanim prveho zavodu? lebo tam sa losovalo kto bude v akej skupine a teda by mali mat prvy zavod vsetci rovnake bodovanie, potom uz odlisne...

Je to spatny napad protoze team kterej by se jako prvni dostal z B skupiny by mel obrovskej bodovej naskok nad ostatnima. Krom toho aby se aspon 3 teamy dostaly do A skupiny je potreba 3 zavodu takze mi neprijde jako spravne hned na zacatek sezony takhle teamy bodove od sebe rozdelit.EfineSS píše:Myslim ze vetsi vyzva bude, kdyz ve skupine A budou novacci a ve skupine B pojednou teamy ktere jely v predchozi sezone.. Mohl by totiz nastat problem ze vsichni novacci by zustali v B skupine a to by bylo o nicem..