ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

OK diky moc.
fanatic1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanatic1 »

Tak dnes som mal konecne cas a zahral som si CoD 2, po hodine a pol hrania teplota GPU 86 stupnov, detaily na maxime s aa 4x a vobec mi to nesekalo ani po dlhsej dobe.
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

zdravim,
chtel jsem se zeptat jstli jdou nejakou naprogramovat ty tlacitkaco jsou vedle power a jestli ty tlacitka pause,stop ... muzou fungovat i ve winampu...diky
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

asysman píše:Lidi muzete mi prosim napsat jake jste namerili maximalni teploty GPU?? Kdyz hraju napr. TRD3 nebo CoD2 tak se mi po case az se zahreje zacne v intervalech zasekavat a kdyz hru rychle shodim na listu a podivam se na teplotu v programu Everest tak tam skoci hodnota az 96°C a behem par sekund se to rychle ochladi treba na 87°C a nize. Zkratka pri plnem vytizeni mam 95°C a zacina se to zasekavat, ale napr pri 3D Marku 03 mam teplotu 77°C. Psal jsem na www.sil.cz a rikali ze asi nebude neco v poradku s hardwarem at jim to tam poslu ale mam strach, ze to otestujou v 3D marku a po mesici mi poslou NB zpet s tim, ze je vse OK a ze jsem asi blbec. Tak ted nevim co mam delat. Kazdopadne je to peklo, pac nemuzu hrat narocnejsi hry vic nez pul hodiny aby se to nezasekavalo. Myslite ze je to v poradku a je to vlastnost nebo zavada? Psal mi typek co mam taky A6T a rikal ze vse v pohode, kdyz hral pul hodiny Oblivion tak mel GPU 77°C a to ja mam uz jen kdyz mam spusteny windows, takze to asi bude nejaky problem, ale proste mam strach, ze na reklamaci na nic neprijdou, pochybuju ze na tom nekdo bude zkouset hodinu hrat CoD2 apod. Prosim poradte a napiste mi max teploty pri max zatezi, ale aktualni, tzn. ze ihned po shozeni hry na listu (ne u kazde hry to jde) ale u CoD2 to jde bez problemu. Diky za vsechny prispevky.
Jinak NB mam volne polozeny na stole, vetracku nic nebrani v dychani.
Nemůžu si odpustit obligátní otázku.. máš tam updatovanej BIOS? Jeho nová verze značně roztočila větráček a s ním se ti noťas jen tak nepřehřeje..
V ovladačích projistotu zkontroluj jestli náhodou nemáš přetaktovanou grafiku...
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Bios jsem updatoval a intenzivnejsi toceni vetracku jsem postrehl, delal jsem to pomoci nejakeho winflash nebo tak nejak a bios jsem stahnul na strankach asusu. Grafika by pretktovana byt nebyla nic jsem s ni nedelal, nevim kde bych to mohl v ovladacich zjistit?? Zatim diky

Edit: Tak jsem stahl riva tuner a frekvence jadra je 450 a pameti 398,25. Myslim, ze by totak melo byt ne?
Naposledy upravil(a) asysman dne ned 1. říj 2006, 17:51, celkem upraveno 1 x.
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

Čau,mám tenhle noťas asi týden a teď sem narazil na zvláštní problém.Nainstaloval sem Adobe Premiere PRO 2 a když ho chci spustit, tak se mi pokaždé objeví modrá obrazovka s nějakým chybovým hlášením a restartuje se to..Někdy mě to nechá vytvořit i nový projekt a pak se to zhroutí.Ten samý problém mám s Encore DVD..

A už se mi i stalo,že sem ho nechal běžet přes noc a když sem k tomu ráno přišel,visela tam modrá obrazovka a musel sem restartovat:(

Mám tam Win XP Pro SP2..Zkoušel sem to i přeinstalovat a je to pořád stejný:( Nevíte někdo,čím by to mohlo být??
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

rousik píše:Čau,mám tenhle noťas asi týden a teď sem narazil na zvláštní problém.Nainstaloval sem Adobe Premiere PRO 2 a když ho chci spustit, tak se mi pokaždé objeví modrá obrazovka s nějakým chybovým hlášením a restartuje se to..Někdy mě to nechá vytvořit i nový projekt a pak se to zhroutí.Ten samý problém mám s Encore DVD..

A už se mi i stalo,že sem ho nechal běžet přes noc a když sem k tomu ráno přišel,visela tam modrá obrazovka a musel sem restartovat:(

Mám tam Win XP Pro SP2..Zkoušel sem to i přeinstalovat a je to pořád stejný:( Nevíte někdo,čím by to mohlo být??
Zkus z te modre obrazovky vycist presne kde je problem, vetsinou to tam pise ktery soubor nebo aplikace vyvolala zavaznou chybu. Asi to bude chtit aktualizovat nejake ovladace.
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

asysman píše:
rousik píše:Čau,mám tenhle noťas asi týden a teď sem narazil na zvláštní problém.Nainstaloval sem Adobe Premiere PRO 2 a když ho chci spustit, tak se mi pokaždé objeví modrá obrazovka s nějakým chybovým hlášením a restartuje se to..Někdy mě to nechá vytvořit i nový projekt a pak se to zhroutí.Ten samý problém mám s Encore DVD..

Zkus z te modre obrazovky vycist presne kde je problem, vetsinou to tam pise ktery soubor nebo aplikace vyvolala zavaznou chybu. Asi to bude chtit aktualizovat nejake ovladace.
Jo,to bych rád,jenže to je ta obrazovka,kde to napíše,že nastala kritická chyba a Windows se musí restartovat aby nenastala hardwarová chyba atd.. Zobrazí se to tak na 2s a pak se to restartuje,takže z toho kulový vyčtu:( Vůbec nevim,co by to mohlo být...
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

A napise ti to po znovuspusteni sytemu ze byl system obnoven po zavazne chybe? Vetsinou to tak dela a daji se tam zobrazit podrobnosti z kterych by to mohlo jit zjistit.
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

asysman píše:A napise ti to po znovuspusteni sytemu ze byl system obnoven po zavazne chybe? Vetsinou to tak dela a daji se tam zobrazit podrobnosti z kterych by to mohlo jit zjistit.
Jo,napíše..Ale nic sem z toho nevyčet.Přímo v tý hlášce je jako chyba jen seznam písmen a čísel.No a napíše to,že info je v nejaký složce,ale z toho taky nejsem moudrej...Můžu to někam hodit,nebo to sem přepsat,jestli by to mohlo pomoct..
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

Tak z ty modrý obrazovky sem stihl vyčíst,že pod tou první větou že nastala chyba atd. je napsáno BAD_POOL_CALLER..ale netušim,co to znamená...A ted mi to tu hlášku se zotavením po chybě nehodilo,tak to zbořim ještě jednou a uvidim..
Crempa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Crempa »

Zdar, dej prave tlacitko na "Tento pocitac", vyber vlastnosti->upresnit->Spusteni a zotaveni systemu->nastaveni no a tam si v casti selhani systemu nastav aby se to nerestartovalo, zapni si logovani tehle chyb a mrkni kam se ti ten log uklada. Z toho pak zjistit hromadu udaju ktery se uz daj googlit...
Podle toho co popisujes to tipuju na nejakej problem s grafikou takze novy ovladace, jiny kodeky, direct show filter.. kdo vi co tam mas nainstalovany, nemas treba nejakou externi kartu, nepouzivas IE1394 (ovladace) apod. ?
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

Crempa píše:Zdar, dej prave tlacitko na "Tento pocitac", vyber vlastnosti->upresnit->Spusteni a zotaveni systemu->nastaveni no a tam si v casti selhani systemu nastav aby se to nerestartovalo, zapni si logovani tehle chyb a mrkni kam se ti ten log uklada. Z toho pak zjistit hromadu udaju ktery se uz daj googlit...
Podle toho co popisujes to tipuju na nejakej problem s grafikou takze novy ovladace, jiny kodeky, direct show filter.. kdo vi co tam mas nainstalovany, nemas treba nejakou externi kartu, nepouzivas IE1394 (ovladace) apod. ?
Dík,zkusim ti podle tebe a uvidim..Je to ale zvláštní,dělá to i na prakticky čistým počítači,všechny ovladače sou z CD který bylo k notebooku..jinak ani externí kartu,ani IEEE1394 sem zatim nepoužíval..

Každopádně díky moc za radu..
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

Tak se mi sice log vytvořil,ale je to .DMP soubor,ze kterýho teda fakt nic nevyctu...A ovladače grafiky na stránkách ASUSu sou stejný verze,jako mám já.Tak fakt nevim..U ty Premiery se to stává pokaždý...:(
rousik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rousik »

Tak teď už vůbec nevim,Premiera mi naběhla,vytvořil sem nový projekt,všechno v poho..Tak sem zkusil pustit winamp a v tu ránu konec,modro..To nevypadá na grafiku,ne?
Crempa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Crempa »

Co ten bluescreen? vypnul jsi ten restart? co to pise...
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

chtel jsem se zeptat .. taky vam problikne cca co sekundu ledka k HDD(i kdyz hodne slabe ale kdyz se na to zamerim tak to vidim:) )...i pri necinosti na ntb porad problikava.. je to okej ? bo neni neco v poradku ? diky
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

mrlicker píše:chtel jsem se zeptat .. taky vam problikne cca co sekundu ledka k HDD(i kdyz hodne slabe ale kdyz se na to zamerim tak to vidim:) )...i pri necinosti na ntb porad problikava.. je to okej ? bo neni neco v poradku ? diky
ta ledka bliká s velkou frekvencí a pobčas se rozsvítí a po několika málo vteřinách opět zhasne a začne poblikávat... Podle mého je to jasný úkaz špatné volby disku seagate :-(
mrlicker
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrlicker »

Tubarog: tobe to dela taky ?
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

HD

Příspěvek od mirďa 2 »

Mám tenhle Asus 14 dní a vše v poho,no nevím,ale na HD si to asi šahá,záleží co tam máš nainstal.,programy,antivir,atd.
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“