Asus Commando (775, P965 + ICH8R)

Základní desky firmy Asus.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

no napadlo me to prehodit,ale nevim co by se stalo v pripade, že je to ted zapojeny dobre a ja to zapojil blbě. krom toho si myslim, že je to dobře :( ale manual od skříně me moc nepomohl, neni tam,ani na těch konektorech napsaný co je + a - :?
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

PetrB píše:co je + a - :?
- je když se koukneš zezadu na konektor, tam kde je vylisovaná taková malá šipka, když to zapojíš obráceně, tak se nic nestane.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

tak už svítí, opravdu to zapojili naopak - tolik k odborníkům....
ale mám trochu podezření na skříň, měl jsem za to, že ty konektory jsou udělaný tak,aby to po zapojení šlo přečíst, čili nápis ven, teď je to naopak, čili nápis na nich je dovnitř té skupinky pinů...no nic hlavně že to funguje
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

mam problem s ovladacem na zvukovku,mel jsem do ted sb audigy a chtel skusit tu co je k desce,ale nejsem schopnej instalnout ovladac ani cd ani stenej novej nevite nekdo co s tim??

Obrázek

chybu to pise pokazde
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Vista by si měla ovladače na tudle zvukovku najít sama, aspoň u mě se tak vždycky stalo. Povololil jsi jí v BIOSu?
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

PetrB píše:tak už svítí, opravdu to zapojili naopak - tolik k odborníkům....
ale mám trochu podezření na skříň, měl jsem za to, že ty konektory jsou udělaný tak,aby to po zapojení šlo přečíst, čili nápis ven, teď je to naopak, čili nápis na nich je dovnitř té skupinky pinů...no nic hlavně že to funguje
Divné, v manuálu se píše že nápisem ven... :oops:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Hosenfeld píše:Vista by si měla ovladače na tudle zvukovku najít sama, aspoň u mě se tak vždycky stalo. Povololil jsi jí v BIOSu?
No abych pravdu rek,pri ceste do prace sem si to uvedomil...
Mam toho posledni dobou moc a navic sem to delala asi v 11 vecer na rychlo s vistama a rano nez sem jel do prace a pri ceste si rikam ty ses vul...ano byla zakazana v biosu dik za radu
ivomir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivomir »

Mám problém s touto deskou, nejdou mi tam instnout VISTy.
Instalace proběhne ok, ale nakonci instalace když už to začne psát dokončování instalace tak najednou zhasne monitor, klávesnice nepřepne ani NUMLOCK,CAPSLOCK a konec zvonec.
Hraju si s tím dneska 8hodin a pořát to stejný ať upgraduju FW na jakejkoliv.

MEM 2x512 DDR2 800
CPU E6550 2,33 (1333)
Geforce 7600GS
WD SATAII/300 320Gb
DVD RW ATA
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

ivomir píše:................
A jsi si jistej, že je to deskou? Je na desce BIOS s podporou FSB 1333MHz a xpčka nainstalovat normálně jdou?
ivomir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivomir »

XPčka jdou

dělala to grafika,zajímavé, musel jsem tam hodit na instalaci jinou PCIexprees, dojet instalaci VIST a pak přehodit zpátky starou grafiku už s Forcewarama.

Tak zase o zkušenost víc.
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jak resite vyvedeni zvuku do predu skrine??
Jak jsem pochopil v biosu se da zapnout jeste ac97 kodek obe zvukovky pobezi soucasne,abych mohl jen stlumit repraky,co budou napojeny na to hd audio a pouzil na sluchatka ten kodek a kde sou konektory pro napojeni skrine dik
ivomir
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ivomir »

nenašel jsem tam vůbec žádnej konektor pro vývod zvuku dopředu
možná ten na té externí zvukové kartě?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No prave,ze si taky neuvedomuju ze by nekde byli,ale kdyby byli na ty karte nebyla by v biosu nabidka toho ac97
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

konektoru jsem si nevsim, ja mam XFI s panelem :)

dve zvukovky neni problem provozovat a z te jedne si proste vyvest kabely dopredu
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

wallot píše:konektoru jsem si nevsim, ja mam XFI s panelem :)

dve zvukovky neni problem provozovat a z te jedne si proste vyvest kabely dopredu
No jo ale odkud je vytahnout??
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

tady je pokracovani upravy :-D
Obrázek
Obrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Skousel jste nekdo bios v.1501 co je to u nej za varovani??
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Red Devil píše:Skousel jste nekdo bios v.1501 co je to u nej za varovani??
Já tam mam 1501 a žádnej problém. Jaký varování?
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kdyz ho chci stahnout vyskoci u nej tabulka s varovanim(una asus strance)
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

To varování je nějaká novinka, ještě před tejdnem to tam nebylo, ale je to u všech BIOSů a jsou tam jenom takový ty obecný varování a poučení, že upgradovat BIOS je doporučený jenom pokud jsou nějaký technický problémy s tim stávajícim, že se nesmí vypnout komp, když se flashuje a takový ty kecy. To nemá podle mě žádnou souvislost s tou 1501. Jak řikam, já s ní nemam problém.
Naposledy upravil(a) Hosenfeld dne stř 29. srp 2007, 19:09, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Asus“