Call of Duty 4: Modern Warfare SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nejak se mi to nechce spustit. vzdy to spadne zpet do win. co je to za problem, ktery to ma s Athlony XP? jsem njak neporozumel vykladu ...
---
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

J X P píše:nejak se mi to nechce spustit. vzdy to spadne zpet do win. co je to za problem, ktery to ma s Athlony XP? jsem njak neporozumel vykladu ...
http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode=
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

dekuju, opravud to pomohlo, jede to bez problemu. takze cituji reseni z uvedenho linku

http://esuba.eu/template.php?lang=cz&fi ... page_mode=

Kód: Vybrat vše

ŘEŠENÍ PROBLÉMU SE SPUŠTĚNÍM

Takže, pokud vám to píše výše uvedenou hlášku, nebo například změníte nastavení hry, ona se vypne a nechce naskočit, apod. proveďte tuto změnu:

Ve složce se hrou si najděte složku "miles" a v ní soubor "mssmp3.asi". V něm přejmenujte příponu ".asi" na ".bak", takže to bude vypadat takhle "mssmp3.bak".

Tohle by mělo vyřešit všechny vaše problémy.
---
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

jop, to sem udělal .. jede mi multiplayer ale single ne.. háže to hlášku "floating point support not loaded" :x Nevíte někdo co s tím ?
"A man who's running faster than leopard is fucking quick"
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Teda haluz sem myslel jaka to nebude blbost podle dema a ono to neni spatny, dokonce to je uzasny. Jako nejakej film todle sem fakt necekal.
sam0
Nováček
Nováček

Příspěvek od sam0 »

http://www.imghosting.eu/view.php?img=B ... zvu_19.bmp

neviete co s tym pls :(

alebo upnite mi niekto subor code_post_gfx_mp prosim prosim prosim
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Chlapi nevim jestli je to jen muj problem nebo ne, ale nemuzu nastavit ovladani na zadny klavesy z numericky klavesnice. Neslo mi to ani v demu, myslel jsem ze je to nejaka chyba, ale v plne to nejde taky. V ostatnich hrach to bezne pouzivam, hlavne klavesy num0 , num1, num4, ale tady to neni mozny. V nastaveni Controls ta klavesa nastavit jde, ale ve hre samotne pak nefunguje. Jestli se to tu uz resilo tak sry, prochazel jsem par poslednich stran a nic jsem nenasel.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
dewator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dewator »

to Baneshee: zkus to napsat přímo do konzole...
např. bind kp_ins " ... "
bind kp_uparrow " ... "

tak to aspon fungovalo ve 2ce
"A man who's running faster than leopard is fucking quick"
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Zkusim, taky se podivam po konfiguraku a zkusim ho kdystak rucne editovat. Ale v CoD2 mi to jelo normalne jako v jinych hrach, nemusel jsem to nijak obchazet
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Jo tak mě to jde bez problémů, 1280x1024, 2xAA, krom soft smokes je všechno zaplé. Textury všechny na Extra, jinak mám Medium a fachčí to opravdu nádherně...

Před chvílí sem udělal tu misi, při které se střílí z letadla - nevím jak to nazvat... Hra je to velice povedená, sice mise jsou krtašího rázu, ale zase jich je hodně. Grafika výtečná, design map se mi hooodně líbí. Možná, že až tolik nevyužívají potenciálu, jaký tato hra skrývá... Prostředí je pěkně různorodý, tak by to mělo bejt... Takže podle toho co sem zatím viděl, adept na nejlepší hru roku :) ... (mno i když Bioshock a Timeshift)...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

No, tak me to taky jede 1440x900 a jedu to vse na max. detaily co to slo nastavit i s 4AA a 16AF ikdyz to nekdy, ale opravdu nekdy klesne i ke skaredym 20, tak ja to preziju, pri nizzsich nastavenich to nejde pod 28 tam kde byvavalo 20. Jo a zatim to jedu s 1,5G RAM. Je to lepci pocit.
Jinac, je to misty jako hrany film, tak pekne to je a i hratelne.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
jamal_hero
Nováček
Nováček

Příspěvek od jamal_hero »

SpeedyGT píše: Takže podle toho co sem zatím viděl, adept na nejlepší hru roku :) ... (mno i když Bioshock a Timeshift)...
a kde si nechal Crysis ? :lol:
hej ale musim uznat ze hra je to FANTASTICKA, ci uz ratam, ze na mojom kancl stroji to ide maximalne plynulo a vyzera to ako film, fakt grafika uzasna
a hratelnost daleko nezaostava...ta prva misia kde unikate s tej potapajucej sa lode mi poriadne rozbuchala srdce :) ... skutocne vymakana hra po vsetkych strankach, musim az uznat ze som doslova prekvapeny...bravo
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

jamal_hero píše:a kde si nechal Crysis ? :lol:
Crysis jsem full nehrál, počkám si na verdikt až pro full :)

Teď sem dohrál ACT1, trošku mně merzí ten konec, ale tak už to bohužel chodí mno :sad: . Boje jsou parádní, obtížnost mi vyhovuje (teď tam mám regular :oops: )
Co se týče RAM jak tady Ruka psal(a) tak sem koukal do tasklistu a optimální pro Extra textury a Medium ostatní při 1280x1024, 2xAA je 1,5GB RAM. Při hraní mi to vylezlo cca na 1,2GB + 250MB systém. S 1GB by se to asi škubalo...(vyndavat gigo nebudu :) )
FPS lítájí furt kolem 30-40, interiéry i více, ale venku to při náročných scénách vyjímečně klesne k 25...ale to už musí bejt :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

No, nevydrzel jsem to, a hraju dal, ted sem byl v pekle kde to litalo 20 - 30, furt to oscilovalo, pri prepnuti detailu na minimum, (nemam cas zkoumat proc co kdy, rano vstavam) vsech, teda vylepsene nastaveni zustalo na max, tak to nekleslo pod 54, tak ze by grafika se ulivala ?
S giga pameti se to opravdu skube. Pri maxu.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

hm tak jsem si koupil originalku a nejde me zvysit rozliseni, kdyz ho dam na 1280... tak to spadne do widly a napise to directx unrecorable error ci neco takoveho. Pod tim jen please read readme for posible solutions nebo neco v tom smyslu. Nevite jak to vyresit? sestava je v podpise, ovladace na GK jsem zkousel, reinstall directX taky. Ted mam ovladace 163.75 ale dela to to stejne. Hra jako takove jede v poho ale nejde na vyssi rozliseni, nizsi jsem nezkousl. Dela to i v MP i v SP.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

takovy mensi dotaz, nemuzu se hnout z mise z cernobylu kdy jdete dva sniperi a musite zalehnout pred rojnici tanku a vojaku. vzdycky me spatrej a ja nevim jak dal. mohl by mi nekdo dat hint, treba i do pm aby to tu nebylo jako spoil :roll: :oops:
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

ja sem to udelal tak ze sem byl blizko toho myho snipera a (po levym boku) a pak sem se trochu jeste soupnul k nemu aby me neprejelo BVPcko nebo co to bylo :)
NB:Acer Aspire V3 571G
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Už se to tu řešilo, zkus si projít thread.
Goldnoob team proud member!
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Dneska odpoledne jsem si to nainstaloval a krom toho, že to mám polsky, tak to je nejlepší hra roku pro mě! :D Už jen Cap. Price atd. Hlavně mise pro S.A.S. jsou super, ty U.S.M.C mě moc neberou, připomíná mit to GRAW ... :roll:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me akorat stve ze ty ostatni postavy sou totalne nascryptovany... stoupnes jim do cesty a ne aby te obesli..proste te sunou pred sebou. docela trapny...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“