Need for Speed: Pro Street

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

zkousel nekdo MP v plnej verzi??? ja ji jeste teda nemam,
tam asi takova nuda nebude protoze vetsina modelaru zde "furt samej model poskozeni,jizdni model atd. " hraje vetsinou SP protoze je nebavi v MP prohravat :-D
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

expLorer píše:....
myslel jsem: mas trat,pro priklad 15km dlouhou a ty musis zajet nejlepsi cas v kazdem sektoru, tzn. kdyz mas 3 sektory tak budou rozdeleny na A-B B-C C-D,kazdej bude mit treba 5km a ty musis zajet v kazdym tom sektoru nejlepsi cas :wink:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

KasMen píše:
expLorer píše:....
myslel jsem: mas trat,pro priklad 15km dlouhou a ty musis zajet nejlepsi cas v kazdem sektoru, tzn. kdyz mas 3 sektory tak budou rozdeleny na A-B B-C C-D,kazdej bude mit treba 5km a ty musis zajet v kazdym tom sektoru nejlepsi cas :wink:
ja som ta pochopil ale ty mna nie, mam na mysli ze ono ten urcity sektor niekedy dokaze pripocitat viacerim a tomu nerozumiem, takze preto mi to nesedi
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

.
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Mě pobavilo jak recenzi na games.tiscali dal recenzent 8/10 a pod tím je hodnocení uživetelů 40%...
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

teda tak jsem ze zvedavosti intaloval demoverzi a :blee: prvni sok pri nastavovani - chybi 1280x960, no dal jsem s primhourenyma ocima 1024x768, ptze pri 1600x1200 uz skoro klesalo fps pod hranici 25. jinak vse na medium-high, lepsi nadprumer.

cukani auta pri vzdalene kamere je priserne (nastesti pri narazniku necuka, na tenhle pohled jsem zvykly a tohle je prvni nfs, kde se da pouzit). ovladani auta mi pripada priserne, jako kdybych nemel nad autem temer zadnou kontrolu, zatocit se poradne neda, nejdriv jsem mel styl jizdy ala cm dirt (jako zmije, doleva>doprava>doleva>doprava).

no nevim, fakt to uz neni nfs. grafika taky nic moc, pri nastaveni 2x AA v nastaveni hry, se da 2Q, coz je totalne rozmazany cely obraz, takze jsem musel dat 2x (nasledne 4x, 2x bylo porad hrozny) v nvidia panelu.

jinak fps celkem dobry, to zatizeni jader DC je fake, kdyz vypnete jedno, tak fps je stale stejne :wink:

moje hodnoceni 3/10 (tu hudbu fakt nemusim, chvalim celkem ostre textury a snahu)
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Tak já NFSPS pařim a nepřijde mi to tak zlý... Je zase fakt, že ty závody se po čase stanou stereotypní, ale jinak to není zase tak špatný...
Stejně, podle mýho názoru byl nejlepší Underground2, přece jenom ta volnost tam chybí... :( Ale jinak na max. detaily (bez AA) a přijde mi to velice líbivé...
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem se k tomu taky dostal a můžu to zhodnotit celkem jednoduše - jsem nadšenej....

Po nekolika posledních dílech jsem moc nečekal, ale tohle me totalne chytlo. Dávnou jedničku to sice nepřekoná, ale co by taky mohlo, že :roll:

Často čtu nazory, jak to neni realisticky a podobny kecy .. koho to zajímá ? Realisticky za monitorem nebude nikdy nic a tohle je v první řade vyborná zábava v dokonalym podání. Ta grafika ma proste neco do sebe a už od "shit" grafik jako je X1900xt to jede velmi slušne.

Co se EA povedlo, je prezentace. Tohle je proste vyborne zmaknuty, človek jak kdyby koukal na film nebo byl součastí toho zavodního odpoledne.
Nečekal jsem to vůbec, jsem hodne překvapenej, po dlouhych letech opravdu vyborny NFS a hlavne zabavny.

S realismem v zavodních hrách jdete nekam :roll: Chci si hlavne zahrat a ne se "srát" s nejakym nastavovanim nečeho, čemu vůbec nerozumim....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

no trochu se prehodnotim, rekl bych ze to uz neni nfs, ale neni to nejhorsi. to ovladani mi ale stejne pripada nic moc. jinak na 7600gst 1024x768 4aa se to hybe velice slusne (60fps)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Sentenced píše:....
:worship:
Konecne nekdo normalni!!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkuste respektovat cizí názor, já tady taky na každého, kdo tu hru vychválí nereaguju ve stylu "další d****t" :wink:
Goldnoob team proud member!
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Sentenced ma ale naprosto zdravy nazor na hrani her. A ma pravdu.
Pocitacova hra v zivote nebude realisticka. Musi to byt predevsim zabava. A kdyz uz je nekdo predem nastvanej na cely EA, protoze v menu je prehozeny YES a NO, protoze auto po havarii nesimimuluje skutecne deformacni charakteristiky, a protoze......
Tak bud je neskutecny puntickar a nebo to nema v hlave dobre poskladane..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

S tímhle přístupem by v podstatě neexistovala špatná hra, protože se vždycky najde někdo, pro koho bude hra XY zábavná :roll:
Goldnoob team proud member!
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Thellwin píše:S tímhle přístupem by v podstatě neexistovala špatná hra, protože se vždycky najde někdo, pro koho bude hra XY zábavná :roll:
Však žádná hra není vyloženě špatná. Může být hra blbost, ale nemusí být špatná.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Palec123 píše:Pocitacova hra v zivote nebude realisticka. Musi to byt predevsim zabava.
Realita nemuze byt zabavna?
0118 999 881 999 119 7253
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

nekteri z vas nepochopily, ze spousta lidi nechce hrat nejaka fantasy magoriny a proto ocekavaji "zabavne realnou hru". Pokud hraju neco hrozne nerealneho tak to pro me straci tu podstatnou vec a to je zabava. NFSPS je pro me zklamani, ale ne az tak velke jelikoz posledni dily NFS uz tak staly za prd. Jak rika Thellwin, respektujte cizi nazor, kdyby NFS byla opravdu tak uzasna hra jak tady popisujete tak by urcite dostala minimalne 90% v recenzich, opak je ale pravdou. Z toho co jsem to hral ja sam nejsem nijak nadseny, proste jen dalsi plivnuti od EA.

4palec123: takovy TDU pokud si hral ti zabavny neprislo? Ja se teda uzasne bavil a bavil bych se jeste vic kdyby ta hra nepadala :lol:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Recon píše:takovy TDU pokud si hral ti zabavny neprislo? Ja se teda uzasne bavil a bavil bych se jeste vic kdyby ta hra nepadala :lol:
Bohuzel nehral..
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

mam taku otazocku.... ako na wheelie preteky? Skusam to zo subaru vytunenym na stage 3 ale stale 0ft...treba zmenit auto alebo robim nieco zle?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

pocitacova zavodni hra uz je realisticka"krom lamani zeber a ostatnich casti tela :),otazka je pro koho to pak bude zabava ,pro kazdeho ne

todle nfs se ovlada necekane pekne,je treba ale alespon ten nejl. volant ,ovladat auto na klavce a popisovat jizdni model je pekna kravina :-D
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dal jsem tomu dalších pár hodin (no proste cely odpoledne, no :roll: ) a je to fakt paráda... I když takovej drift me dokaže vždy vytočit, ale co už, nemůže jít vsechno snadno.

Jako odpočinková záležitost pro človeka, co se rád podívá na parádní auta, ale zaroven netuší jakej je rozdíl mezi diferenciálem a vejfukem je to ideální. Pro automaniaky jsou tu jiny hry, i když tohle musí pobavit i nadšence. Už jen proto, jak to vypadá.

Vždy jsem trochu pokukoval po konzoli kvuli Projektu Gotham nebo Gran Tourismu, tak už zas nemusim, tohle vypadá graficky fakt hodne dobre, co víc chtít.

Znova opakuju - muj nazor - že se auto nechová asi presne tak jak by v dany situaci melo, to je mi ukradeny, hlavne ze se to dobre hraje. Pokud bych chtel simulovat všechno a všude, poohlídnu se po jiny hře. Zaplat pambu, že se "autosimulatory" delaj takhle, kdyby se k tomu pristupovalo jako u letadel, nemame co hrat. Sama realita, ale nikdo to nehral, nic se neprodalo ...

EDIT: Jinak co tady čtu vaše nazory, tak mi to prijde usmevny. Tohle težko ohodnotí nekdo, kdo očekava opravdu simulaci na nejakych 90 procent. Naopak, ten kdo se chce jen "pobavit u dobre vypadajících aut" (např. já) by tomu 9/10 klidne dal. Nevidim v tom problem, ta hra je kvalitní, zábavná, hratelná, co víc chtít ???

EDIT2: Jinak to hodnocení si to zaslouží už jen kvuli tem babám na začatku zavodu, maj dokonaly zadečky :lol: Jak jsem psal, prezentaci maj u EA totalne zmaklou, vo tom žádná.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“