Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
Ve všech ostatních střílečkách, kdo má tlumič, znamená, horší přesnost, ale o dost horší, ale zase nejste vidět na mapě. Zde v BF3, přesnost stejná, účinek stejný a ještě nejdete vidět na mapě. WIN jak kráva. A úplně jevíc je, když si ten tlumič naserou i na těšák ,to mě vomejou vždycky. M60 s tlumiček! masakr a ty lidi to asi fakt berou jako hru. I když šel dát tlumič na RPG tak ho tam mají.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
- Nerboard
- Začátečník

-
ee. s tlmicom mas aj vacsiu presnost pri miereni a mensi recoil vdaka pridanej vahe. jedina nevyhoda je vacsi bullet drop pri velkej vzdialenosti a trosku horsia presnost pri hip fireAl-Akbar píše:Ve všech ostatních střílečkách, kdo má tlumič, znamená, horší přesnost, ale o dost horší, ale zase nejste vidět na mapě. Zde v BF3, přesnost stejná, účinek stejný a ještě nejdete vidět na mapě. WIN jak kráva. A úplně jevíc je, když si ten tlumič naserou i na těšák ,to mě vomejou vždycky. M60 s tlumiček! masakr a ty lidi to asi fakt berou jako hru. I když šel dát tlumič na RPG tak ho tam mají.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Přesně, díky delší hlavni (hlaveň + tlumič) máš vyšší přesnost na střední vzdálenost, ale na vyšší už je to horší díky menší úsťové rychlosti kulky.
- LoCo99
- Začátečník

prosim vyjasni mi co to je těšák, pokud tim myslíš těžák - těžkej kulomet tak to prosim neni M60, just for the record
tlumič je ve hře správně, brzdí střelu a to je jediná nevýhoda, krom tedy toho že prodlouží zbran (ale to ti je v BF3 jedno)... s tlumičem je tedy střela pomalejší - na 40 metrů bude mít střela ze zbraně bez tlumiče větší dmg díky větší rychlosti.. takže třeba pro sniperku se ten tlumič uplně nevyplatí
ale kulomety s tlumičema jsou ujetý no, o tom žádná
tlumič je ve hře správně, brzdí střelu a to je jediná nevýhoda, krom tedy toho že prodlouží zbran (ale to ti je v BF3 jedno)... s tlumičem je tedy střela pomalejší - na 40 metrů bude mít střela ze zbraně bez tlumiče větší dmg díky větší rychlosti.. takže třeba pro sniperku se ten tlumič uplně nevyplatí
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ASi jsem ze starý školy, ale už tak 12 let používáme tady v kolektivu slovo těšák, pokud je to pro tebe novinka chápu, my říkáme těšák a pokud myslíme pěchotu, tak těšák=PKP,MG36,M60 a další ( Lehký kulomet, náš paradox, těšák)LoCo99 píše:prosim vyjasni mi co to je těšák, pokud tim myslíš těžák - těžkej kulomet tak to prosim neni M60, just for the record
Co se týká techniky tak těšák u tanku je koaxilní kulomet. U letadla rotační kulomet.
Jinak jsem chtěl říct jenom obecně, že tady v té hře je tlumič prostě výhra, u jiných her je to jenom věc pro malý počet lidí, kterým to prostě vyhovuje. Ano vyhovuje, nikoliv, že je to lepší, jako tady. Nic víc jsem tím říci nechtěl, pokud jsem se špatně vyjádřil, tak se dodatečně omlouvám.
Jinak přesně jak jsem říkal a je zde řečeno, tlumič na "lehkém kulometu" to je úlet světa. Vidět v realitě armádu s pořádným kulometem a na tom ta šprcka, jaj to by talibanci neměli moc strach ale smích na celé kolo.
- LoCo99
- Začátečník

jojo v pohodě nechtěl sem tě nějak urazit 
na co si pamatujute že vás při prvních dnech hrání štvalo nebo naopak to bylo lepší než je teď ? já vim že mi ohromě vadilo že mě zabila raketa v helině, helinu to poničilo, spadla z kilometru na zem, udělala pár kutululu a vzal si jí někdo jinej, dál mi vadil ukrutně chat přes kterej sem nic neviděl... a samozřejmě svítilny, který teda v rámci možnosti nerfnuli
na co si pamatujute že vás při prvních dnech hrání štvalo nebo naopak to bylo lepší než je teď ? já vim že mi ohromě vadilo že mě zabila raketa v helině, helinu to poničilo, spadla z kilometru na zem, udělala pár kutululu a vzal si jí někdo jinej, dál mi vadil ukrutně chat přes kterej sem nic neviděl... a samozřejmě svítilny, který teda v rámci možnosti nerfnuli
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Al-Akbar: u nas v cesky republice to byl dycky tezak
. pac tezky kulomet, ne tesky kulomet. to je asi moravsky nareci?
no dobre dobre, prestanu rejt
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo to vystřelování z vrtulníků to je věc, ale od příštího patche se to řeší že
prostě dostane zásah a hotovo. jinak co mi vadí je, že tohle měla být hra válečná, prostě dranc masakr, možnosti atd. V BC2 to bylo docela maso občas. Ale tady se mi zdá, jako kdyby to fakt hráli děti. Svítilna je podle mě furt moc ostrá, ten laser to je děs, zkoušeli jste někdy laser? tady vám to osvítí celý xicht ale ve skutečnosti to je jenom tečka tak na jedno oko. Né tady prostě celej xicht, fakt laser je jak svítilna někdy. A k těm dětem, tím nemyslím věkově, ale prostě ať už je to COD, Medal nebo BF, prsotě těžký zbraně, pořádný kalachy, "emka" tanky a jede se ne? Ale tady? Gaymore, tlumiče na lehkých kulometech, kempit se snipou i za attack, žádný tah to nemá. BC2 byla v tomhle lepší.
Abych pravdu řekl, trochu jsem od téhle hry čekal trochu více, ale najednou po půl roce, se mi zdá neskutečně ohraná. A to u jiných her nebývá. Právě po půlroce ty hry dostávali grády. V BC2 se odemykaly zbraně, tahali se hvězdy za killy, ale tady zase týpek 15 000 killů s jednou zbraní, level 100 a má třeba u supporta 0%. A takových lidí je dost. Jako já nevím jak ostatní, ale já tu hru, i když je to multiplayer, chci prostě projít. Už mám asi 30 zbraní kompletně odemčených, tím myslím všechny možnosti na ně. To jest od 235-350 killů na jednu zbraň. A baví mě to dělat a zkoušet. Chci mít tu hru jinou, hrát různé braně když je ještě nemám, ale tady prostě ty lidi to asi nepochopili nebo já nevím. Viděl jsem nespočet lidí co hrajou se 3 zbraněmi jenom! Nebo týpek má 20 000 killů celkově z toho 15 000 na stíhačce. Jako jo chápu, že je třeba dobrej a prostě mu to tam jde, ale to nen íta správná cesta, která by měla dělat z téhle hry, tou hrou, kterou jsme čekali.
Abych pravdu řekl, trochu jsem od téhle hry čekal trochu více, ale najednou po půl roce, se mi zdá neskutečně ohraná. A to u jiných her nebývá. Právě po půlroce ty hry dostávali grády. V BC2 se odemykaly zbraně, tahali se hvězdy za killy, ale tady zase týpek 15 000 killů s jednou zbraní, level 100 a má třeba u supporta 0%. A takových lidí je dost. Jako já nevím jak ostatní, ale já tu hru, i když je to multiplayer, chci prostě projít. Už mám asi 30 zbraní kompletně odemčených, tím myslím všechny možnosti na ně. To jest od 235-350 killů na jednu zbraň. A baví mě to dělat a zkoušet. Chci mít tu hru jinou, hrát různé braně když je ještě nemám, ale tady prostě ty lidi to asi nepochopili nebo já nevím. Viděl jsem nespočet lidí co hrajou se 3 zbraněmi jenom! Nebo týpek má 20 000 killů celkově z toho 15 000 na stíhačce. Jako jo chápu, že je třeba dobrej a prostě mu to tam jde, ale to nen íta správná cesta, která by měla dělat z téhle hry, tou hrou, kterou jsme čekali.
- ToxicTears
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jasně že je těžký kulometFlegy píše:Al-Akbar: u nas v cesky republice to byl dicky tezak![]()
. pac tezky kulomet, ne tesky kulomet. to je asi moravsky nareci?
no dobre dobre, prestanu rejt
prostě to tam je, někdo to má tak a někdo tak. Je to všude takhle, každý to má jinak. Někdo říká tlumič na zbrani, my říkáme šprcka na zbrani.
Ty jsi napsal "dicky" já píšu vždy nebo vždycky. Na tom je ta čeština krásná
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
sem se upsal v i/y... 
btw me bys asi na caspianu nestrpel... claymore je moje hobby
. jsou to killy zadarmo pac vetsina trubek vubec necumi ani na hru ani na minimapu kde to ma ikonku jako krava 
btw me bys asi na caspianu nestrpel... claymore je moje hobby
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
O víkendu sem si poprvé vyšel s 870MSC a .44 magnumem
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IaeQ27taIg
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IaeQ27taIg
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- SlepiCza
- Nováček

#Al-Akbar: svítil ti někdy někdo do obličeje laserovým ukazovátkem ? Je to hodně podobný jako ve hře. Baterka už tolik neoslňuje. Co si pamatuju předtím to byl děs. Teď už to není tak strašný a lidi už to stejně moc nepoužívají. Mě osobně vadí hlavně to, že lidi nedokážou (nebo nechtějí ? ) používat svou classu se vším co k tomu patří. Není pořádná letecká podpora jelikož trubky v helli si lítají někde bokem. Stíhajdy si dranděj nahoře a mlátějí se mezi sebou. Tanky si jezdí bez jakýkoliv bázně jelikož každej je přece assault nebo sniper a nikoho nenapadne vzít si inženýra. BF3 má potenciál jen ho lidi nevyužívají... není prakticky žádný teamový hraní. Je to přesně jak píšeš CoD v hezčí grafice kdy každej sóluje
Claymory ? Proč ne ? Pokud jsou inteligentně položený a brání v přístupu nepřátel k vlajce tak souhlasím. Osobně je pokládám, pokud hraju za suppa, téměř vždy. Je to součást taktiky. Tlumiče na těžáku ? Proč ne ? Pokud to někomu vyhovuje nevydím na tom nic špatnýho .. ostatně jedinec kterej si teď před patchem dá tlumič na cokoliv okrádá pouze sám sebe (damage) .. z mý osobní zkušenosti je o 100% lepší zhášeč plamene. Každej má jinej herní styl. Někoho baví být spíš v týlu běhat po lidech a nosit jim náboje. Někoho baví být v plný vřavě, ressovat a vezme si tudíž vždy assaulta. Neodsuzoval bych lidi který maj některou classu nehranou. Každýho baví něco jinýho.
Naposledy upravil(a) SlepiCza dne úte 27. bře 2012, 08:48, celkem upraveno 1 x.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To snad nemyslíš vážněSlepiCza píše:Tanky si jezdí bez jakýkoliv bázně jelikož každej je přece assault nebo sniper a nikoho nenapadne vzít si inženýra.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- SlepiCza
- Nováček

Smrtelně vážně. Aspoň to platí pro servery kam chodímLuks píše:To snad nemyslíš vážněSlepiCza píše:Tanky si jezdí bez jakýkoliv bázně jelikož každej je přece assault nebo sniper a nikoho nenapadne vzít si inženýra.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To já zas mám problém najít squad kde by byl někdo jinej než antitank nebo sniper 
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já se hlásím, mě hodně baví medik

- Nerboard
- Začátečník

-
lol to snad nemyslis vazne. po patchi uz tlmic nebude zmensovat damage takze ho budem aj tak pouzivat. aj keby ho nerfli do aleluja tak vyhoda ze niesom spotnuty na minimape je velmi velka.SlepiCza píše:#Al-Akbar: svítil ti někdy někdo do obličeje laserovým ukazovátkem ? Je to hodně podobný jako ve hře. Baterka už tolik neoslňuje. Co si pamatuju předtím to byl děs. Teď už to není tak strašný a lidi už to stejně moc nepoužívají. Mě osobně vadí hlavně to, že lidi nedokážou (nebo nechtějí ? ) používat svou classu se vším co k tomu patří. Není pořádná letecká podpora jelikož trubky v helli si lítají někde bokem. Stíhajdy si dranděj nahoře a mlátějí se mezi sebou. Tanky si jezdí bez jakýkoliv bázně jelikož každej je přece assault nebo sniper a nikoho nenapadne vzít si inženýra. BF3 má potenciál jen ho lidi nevyužívají... není prakticky žádný teamový hraní. Je to přesně jak píšeš CoD v hezčí grafice kdy každej sólujeClaymory ? Proč ne ? Pokud jsou inteligentně položený a brání v přístupu nepřátel k vlajce tak souhlasím. Osobně je pokládám, pokud hraju za suppa, téměř vždy. Je to součást taktiky. Tlumiče na těžáku ? Proč ne ? Pokud to někomu vyhovuje nevydím na tom nic špatnýho .. ostatně jedinec kterej si teď před patchem dá tlumič na cokoliv okrádá pouze sám sebe (damage) .. z mý osobní zkušenosti je o 100% lepší zhášeč plamene. Každej má jinej herní styl. Někoho baví být spíš v týlu běhat po lidech a nosit jim náboje. Někoho baví být v plný vřavě, ressovat a vezme si tudíž vždy assaulta. Neodsuzoval bych lidi který maj některou classu nehranou. Každýho baví něco jinýho.
"zhasovac plamena" znizuje presnost pri strelbe a to je asi tak vsetko. tlmic ti tiez "zhasne plamen" a este ta aj skryje na minimape + vacsia presnost
s tymi engi si snad zartoval. ved kazdy hraje inziniera.
stihacky sa medzi sebou drancuji lebo musia. ak sa nesustredis na nepriatelske letouny a budes utocit na zem tak ta daju dole jedna radost. stihacky proste musia dat dole prve stihacky potom helikoptery a az potom sa mozu sustredit na ground support.
trubky v heli litaji kolem len ked je oblast premnozena stingrami/soflamami a potom by si mohol ty ako pesiak sa zobrat a zneskodnit ich. ani nevies ako by si pomohol svojim pilotom a tankistom.
sa mi paci ako kazdy kto hraje pechotu ocakava podporu od vozidiel ale kryt vozidla zozadu voci rpgckarom tak to nie. tanky su najucinnejsie ak kryju pechotu a pechota kryje tank.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
stihacky by v tyhle hre vubec nemuseli bejt. nejlepsi je, jako viz. ted. 3 mapy na 3 serverech. vyrovnanej match ale prijde jeden debil se stihackou, vsechno vykosi a pak baserapuje. boze jak ja bych ty rusaky nalozil do laku

- jiricek_k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
poslední dobou mě štvou debilové s C4 kteří je sypou na tanky...a co mě štve nejvíc, tak když ho stihnu zabít dřív než to odpálí a pak po respawnu to může odpálit a zabije mě na dálku přes půlku mapy 
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
po respawnu C4 odpálit nejde co sem koukal na BF3 mythbusters
Ale stačí do ní střelit.Jako třeba tihle
http://www.youtube.com/watch?v=ZjCAap-1 ... e=youtu.be