Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od durod »

jj, jinak me patch potesil
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

"MAV Exploiting is against the rules of conduct. You shouldn't be suprised if your stats are wiped after being found MAV exploiting."
:lol:
https://twitter.com/#!/gustavhalling/st ... 7009025024

ako ovplyvnuje MAV vytah statistiky? :lol:
mali urobit strechy rovnako ako je kopec nad damavandom, tam vzdy umriete.

edit// http://www.youtube.com/watch?v=zaYQiSG-71c&hd=1
dalsia perlicka ale nevadi mi to. kludne mozu urobit vsetky lock on no skill zbrane useless. mne to vyhovuje.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Tak jaky mate nazor na patch? Co sem to zatim jen letmo zkousel, tak hit detekce je porad stejne na pi*u :twisted: .
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

S tim nic zadnej patch neudela, dokud bude detekce na strane klienta. Stejny je to v BC2 kde to nevyresil zadnej z patchu a ani nevyresi. Pomuze jen hrat na severech s co nejmensim pingem
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

vysla uz nejaka cestina pro ru verzi? :oops:
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Flegy, co takhle jsi projit o stranku zpet?
jinak k patchi a helinam.

Brutalne se skratil lock od letadel,aôe i od soflamu, CITV, igly, za sekundu co me zameri, leti strela, clovek musi hned reagovat, po 2 strelach zadne disable ale adios

Iglu dost nerfli, bellow radar ucinkuje

Kamikaze jety a rammeri skoncili, smrt po sebemensim tuku i pro letadlo

ECM chrani stejne jako svetlice, staci spustit az po vypusteni strely, ale bacha, kdyz je to z letadla, ktere je blizko, je to neucinne jako i svetlice,to ale bolo i predpatchem

ECM, svetlice ucinkuji i na javeliny, a CITV(ktere meli ale proti helinam nerfnut, nestalo sa..skoda) :)

Svetlice jiz nerusi lock, coz jde super vyuzit, zalockujete helinu, letadlo, vypustite jednu strelu, ona svetlice a pote druhou, jedna strela= horici motor

Ale co brutalne posili je mobil AA kulomet, doted ,kdyz jste jsi nevsimnul MAA a zacal strilet mel jste sanci utect, ted jste bez sance za 2-3 sek. jste po smrti

1 strela z tanku= smrt
I celkove se mi helina proti kulometum zda mene odolni, pesaci po mne strileli a celkem rychlo jdou hitpointy dolu

TV missile bug neodstraneny....
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

durod:
ako mohli nerfnut Iglu ked to je rovnake ako stinger :lol:

Lock on je rychly ale range je mensi, podla mna dobra zmena. u ECM blokuje strely ten oblak takze ak niesi za oblakom alebo sa nestihol vytvorit tak ta strela zasiahne. Svetlice som skusal a javelin to nezastavilo... S tym rychlejsim lock onom je to aj lepsie proti stihackam kedze sa pohybuju rychlo a raz dva preficia tak to bolo pred patchom tazko ich dat dole. Teraz som hral par minut so stingerom a vyradil som uz 2 stihacky.

Ked vystrelis stinger tak stratis lock pri prebijani. Treba pockat kym nevyhodi svetlice omylom alebo ak niekto iny po nom vystreli stingra/iglu a da svetlice a ty hned vystrelis potom.

AA kulomet bol fakt useless aj na blizko. Sundat s tym helinu bolo tazke a venom nemozne. Zmensena repair speed + vacsi dmg zabrani venom repair spamu.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

YES!
Obrázek

...
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Pavel.P. píše:YES!
Obrázek
Jé to sme rádi, že ti to taky jde
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Já su rád, že to vůbec vyšlo :-D

...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja ne, domrvili vsechno co slo. z 5 metri dam 20 naboji do zad typkovi, on ma 100% a jen se otoci a da me. prijde mi ze vsechny zbrane najednou kopou jak devka a ostatni me jakoby zazrakem daj trebas na caspianu z acka m37mickou a to sem na Dcku... kde to sme. dice je fakt banda dementnich cu****

btw dik za link
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Cucáků?
To není sprostý slovo, tos nemusel vyhvězdičkovat :-)
Nám co máme sílu v pažích kopání nevadí....
No uvidíme až dotoahám patch 300kbitama to přeci jen trochu trvá.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ani to tahat nemusis. tu hru je ted nejlepsi odinstalovat a omlatit jim to o palici
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

Prvni dojem po patchy...vsechny zbrane hazou ze to snad neni ani mozny.... :nervous:
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

rikam. drtivou vetsinou zbrani netrefim z 10 metru ani vrata od stodoly. u snip zase udelali neco s dejchanim. strilej do boku atd atd.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Hm tak to sou fakt kkti
já nevim proč to furt měněj sem a tam
proč se nezaměřej na bugy a zbraně na který už si všichni zvykli nenechaj
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

Flegy píše:ja ne, domrvili vsechno co slo. z 5 metri dam 20 naboji do zad typkovi, on ma 100% a jen se otoci a da me. prijde mi ze vsechny zbrane najednou kopou jak devka a ostatni me jakoby zazrakem daj trebas na caspianu z acka m37mickou a to sem na Dcku... kde to sme. dice je fakt banda dementnich cu****

btw dik za link
souhlasím, update se moc nepovedl, zkoušel jsem hrát a nemohl jsem ze začátku nikoho trefit a tanky mě připadají jako papírové krabice proti rpg nebo smaw...
Obrázek Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

treba to je aprilovej zertik? treba zitra vyjde unpatch :roll:
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Nerboard, myslel jsem obe ;-) iglu i stinger

a ze te trefil javelin muze byt to, ze jsi pustil svetlice,ecm skoro. Nyni plati i pro jine anti air strely, ze te sleduje az kym nekde nenarazi - do prekazky, oblaku ecm, svetlice nebo letadla heliny, jiz nevybuchuji "naprazdno" . se mi potvrdilo, ze letadla se piruetami nevylizou ....
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

flegy: to je preto lebo 80% patchu bolo len balance/tweaky vsetkych zbrani, recoil up, spread, ads + zmeny chovania u doplnkov (foregrip menej redukuje recoil atd) takze zbrane viac kopu co mi nevadi. je vzdy lepsie mat viac kopania u zbrani ako "random deviation". ale tiez sa mi to nepaci ze po 6+ mesiacoch prekopu vsetky zbrane a v podstate celu hru a vsetko co ako funguje...ale fixy na bugy to nieeee.

takze zatial moje postrehy z patchu:
MAV riding - not fixed (len ked stojite, staci si lahnut)
soflam je neznicitelny(musite zasiahnut direkt hit na tu krabicku) skusal som na neho vypalit 2 zasobniky rakiet z heliny a nic mu to neurobilo
preskakovanie z targetu na target u soflamu/lock on zbrani - not fixed
tv bug - not fixed
nekonecna cierna loading obrazovka - not fixed
dnes som hral 3+ hodky a dostal som tak 5 bad luck smrti... len tak z nicoho nic.
fall damage je konecne v poriadku a aj padak reaguje ovela lepsie.
suppression zvyseny o 300%- kto prvy vystreli ten vyhraje kedze suppression zvysuje random deviation aj ked budete mierit presne naboje pojdu uplne mimo.
splash damage u tankov na pechotu je smiesny(BC2 to malo spravne)cakal som ze to aspon trochu zvysia
a to je asi tak vsetko co som zatial postrehol.. strasne mi vadi ze nezmazali audio spotting. nuti ma to pouzivat tlmic na kazdej zbrani aj keby som chcel pouzivat nieco ine. skoda no.

durod: bolo to vo venome a svetlice som vypustil az ked bol javelin vystreleny (videl som ho)
a igla a stinger neboli nerfnute. ty si pisal ze nerfli iglu. ak beries zmensenie rangu ako nerf tak ako ale to plati aj o stinger a vyvazili to lock on time.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“