Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
Tak patch zatím OK ,ale pokazil mi MG36 ta teď už nemá rozšířený zásobník takže už jí mám jen na 50 nábojů + 1 v komoře. Už to i konečně ukazuje můj ping mám ho kolem 20 mezi 15-25 což je slušný.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Nerboard
- Začátečník

-
MG36 ma rozsireny zasobnik ale bol presunuty ako posledny unlock. Tusim ze potrebujes 300 killov. Neviem to presne, skontroluj si to v battlelogu.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JJ vidím 300 zabití ,ale zajímavé že já jich mám už 701 a zásobník nikde 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to sice ne, ale narval sem 2 rakety stihacce z heliny a nic... leti si jako by nic dal. na helinu musim dat 4 rakety aby chcipla. ten strelcuv kanon taky nerfli ne? stejne jako podvesy... uz to tolik nenici budovy, nema tkaovou damage... ecm mi uz v heli prijde k nicemu... strela po odpaleni ecm kolem me litala dokud nezkoncil ecm a pak prask...durod píše:jiz nevybuchuji "naprazdno" . se mi potvrdilo, ze letadla se piruetami nevylizou ....
- pekelnik
- Nováček

-
Patch podle mého názoru:
"Q kříž" rychleji reaguje a přijde mi že spotování je rychlejší - to je fajn, ALE jak přidali položky a je to menší takový tak se mi často stává, že dám něco jiného
asi si musím navyknout
Letadla - to opatření proti cucákům co to narvou do někoho stíhačkou nějak nefunguje - minimálně 2x do mě vlítli (byl jsem v tanku) a samozřejmě si pak letěli dál. V helině škoda mluvit.
přepínání zbraní není moc urychlené - z primáru na sekundár je to pořád líný
po*ebali mi G18ku
- předtím stačilo půl zásobníku na sejmutí enemáka a teď do něj musím napražit zásobníky 2 
BTW - jsem potkal nějakýho týpka, co měl v tanku nastříleno 21500 zabití (psí známka). Já si taky zajezdím v tanku když to jde, ale mám nějakejch trapnejch 500... a to mi připadá občas nuda jezdit furt v tanku...
"Q kříž" rychleji reaguje a přijde mi že spotování je rychlejší - to je fajn, ALE jak přidali položky a je to menší takový tak se mi často stává, že dám něco jiného
Letadla - to opatření proti cucákům co to narvou do někoho stíhačkou nějak nefunguje - minimálně 2x do mě vlítli (byl jsem v tanku) a samozřejmě si pak letěli dál. V helině škoda mluvit.
přepínání zbraní není moc urychlené - z primáru na sekundár je to pořád líný
po*ebali mi G18ku
BTW - jsem potkal nějakýho týpka, co měl v tanku nastříleno 21500 zabití (psí známka). Já si taky zajezdím v tanku když to jde, ale mám nějakejch trapnejch 500... a to mi připadá občas nuda jezdit furt v tanku...
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potvrdit,mam skoro 6000 killu a zasobnik nikde...ale byl tamVlastimil91 píše:JJ vidím 300 zabití ,ale zajímavé že já jich mám už 701 a zásobník nikde
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Tak konečně vidíme ping, ale černá obrazovka stále s námi
.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- durod
- Středně pokročilý

Nyni je heli hodne slaba, nic nevydrzi, letadlo mne znici drive nez predtim. Oprava trva dele, nyni kdyz opravuji dva, je jak pred patchem jeden... Krouzenim strely kolem oblaku jsem si zatim nevsiml.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- pekelnik
- Nováček

-
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Noooo luxusně to domrdali
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
btw stihacky maj krasnej bug. streli vypaleny z dalsi stihacky bouchnou za ni a nic ji to neudela. to same kdyz po stihacce strili helina
v dice musi byt opravdu dementi, kdyz vydaji patch pro hru kterou hraje 10M+ hracu a neprojde ani testingem
v dice musi byt opravdu dementi, kdyz vydaji patch pro hru kterou hraje 10M+ hracu a neprojde ani testingem
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď by mě i zajímalo jestli už fungují u všech zbraní ty tlumiče tak jak mají
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
hadej, muzes jednou 
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
tak mně se to zdá OK, pušky jsou super, ale to jsem hrál 20 min. uvidím zítra, jak to budu pařit tak 3 hodiny v kuse 
...
- Nerboard
- Začátečník

-
je to bugnute, nezapocitava to killy, ja tam mam null/300.H2SO4 píše:Mohu potvrdit,mam skoro 6000 killu a zasobnik nikde...ale byl tamVlastimil91 píše:JJ vidím 300 zabití ,ale zajímavé že já jich mám už 701 a zásobník nikde
neviem preco proste neurobili ctrl + c a ctrl + v z BF2 alebo 2142. Tam bola com rose uplne dokonala.pekelnik píše:Patch podle mého názoru:
"Q kříž" rychleji reaguje a přijde mi že spotování je rychlejší - to je fajn, ALE jak přidali položky a je to menší takový tak se mi často stává, že dám něco jinéhoasi si musím navyknout
ved jet canon vs heli bol nerfnuty tak jak ta moze znicit skor?durod píše:Nyni je heli hodne slaba, nic nevydrzi, letadlo mne znici drive nez predtim. Oprava trva dele, nyni kdyz opravuji dva, je jak pred patchem jeden... Krouzenim strely kolem oblaku jsem si zatim nevsiml.
chcel som to otestovat ale nemam s kym. neverim ze to fixli.Vlastimil91 píše:Teď by mě i zajímalo jestli už fungují u všech zbraní ty tlumiče tak jak mají
uz som sem daval video ale ked som dnes hral tak sa mi to este ani raz nestalo. z heliny som trafil vsetky stihacky na 2 pokus pretoze na prvy vyhodili svetlice.Flegy píše:btw stihacky maj krasnej bug. streli vypaleny z dalsi stihacky bouchnou za ni a nic ji to neudela. to same kdyz po stihacce strili helina![]()
a na koniec obrazok pre pobavenie-
http://i.imgur.com/9k8g0.jpg
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jé ten obrázek jsi vystihl. Teď za toho supporta akorát hraju. Vždy to rozbalím v metru a už to jen lítá že nestačím přebíjet 
- xtron
- Začátečník

nechápu jak něco takovýho mohli vypustit a to jako teď čekají že jim ještě vysolíme prachy za dlc? hovada!
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky se teď podle mini mapy nemůžete orientovat?
Já neodhadnu vzdálenost
Já neodhadnu vzdálenost
- Nerboard
- Začátečník

-
Ved minimapa ostala rovnaka (zoom aj model) + si mozes este prepnut na satelitne snimky alebo hybrid. Ak sa ti nepaci tak pouzivaj stary styl. je uplne rovnaky ako predtym
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
nerboarde, nemas pravdu. misto toho, aby ty blbci zmenili (zvetsili) minimapu. zvetsili jen oblast, kterou zabira. takze clovek vubec nevi, kde je vojak. pred patchem sem na ne mohl jit klidne i podle minimapy... ted prd. kdyby to slo aspon nejak odinstalovat ale prd
ale aspon se ted krasne pozna, kdo ma norecoil script... takovy buzny maj ted totiz extreme dobry skore...
navic, to co udelali s tim rozmazanim obrazu pri pruletu kulky... demence. 7 metru ode me pristala do zeme kulka a ja sem ze snipou trefil misto panacka strom kterej byl 100m od nej... demence
ale aspon se ted krasne pozna, kdo ma norecoil script... takovy buzny maj ted totiz extreme dobry skore...
navic, to co udelali s tim rozmazanim obrazu pri pruletu kulky... demence. 7 metru ode me pristala do zeme kulka a ja sem ze snipou trefil misto panacka strom kterej byl 100m od nej... demence